Mamici aspirante, din nou - 15

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Noi ne pregatim sa mergem sa luam lumina. Un Paste fericit va doresc si pace in suflete!
Cristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

CRISTOS A INVIAT !

SIM - Adevarat a inviat !

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

HRISTOS A INVIAT !
SA AVETI O ZI DE PASTI CAT MAI FRUMOASA !

PASTE FERICIT
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

FELICITARI PENTRU MICA PRINTESA,IRINEL!

Paste Fericit tuturor!

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

HRISTOS A INVIAT ! SA VA BUCURATI DE PASTE ALATURI DE CEI DRAGI! SA AVETI TREI ZILE DE PASTE MINUNATE!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

HRISTOS A INVIAT!

Sper ca ati petrecut frumos si veti petrece la fel de bine si maine!
Pt noi a fost tare urat...Alexia e bolnava, am fost cu ea la spital sambata dimineata iar seara am chemat salvarea. Este a 3-a zi in care face febra 38.6-38.8 (maxim 39.1). Nu mananca nimic, nu bea lapte, nici macar apa...e un chin sa incercam s-o hidratam. E maraita, nu are chef de nimic, nu vrea nici un fel de medicament...ufff, avem nervii intinsi la maxim.
Astazi a fost si ziua sotului meu de nastere si nu am simtit deloc. Nici din Bucuresti n-am mai plecat cum planuisem...am stat numai acasa.
A fost primul an in care nu ne-am dus la biserica sa luam lumina...parca ncii n-am simtit ca a venit Pastele!

Mami Irinel, de abia astept poze cu papusa ta micuta! Refacere rapida si te asteptam cand mai ai timp si pe la noi!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

HRISTOS A INVIAT!
IRINEL,SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA TE BUCURI DE EA! SANATATE MULTA SI REFACERE RAPIDA;CA AVEM NEVOIE SA NE SPUI CUM A FOST A DOUA OARA.PUPICI MARIEI!

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor, sunt asa de fericita azi. Tocmai m-a sunat soacra mea din State si mi-a spus ca a nascut cumnata mea. Am o nepotica de 3900g si 50 de cm, nascuta natural la 41 de sapt. Ea era programata pt marti sa-i provoace nasterea dar au apucat-o durerile la slujba de Inviere si a nascut in ziua de Pasti. Sunt extrem de emotionata.....Maine ii da drumul acasa cu papusica Rebbeca...
roandre, imi pare tare rau ca ati avut parte de asemenea sarbatori. Multa sanatate micutei si lasa ca toate trec, sa se faca ea bine. Dar cred ca e o viroza care circula ca foarte multi copilasi sunt bolnavi perioada asta.

PASTE FERICIT
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia sa-ti traiasca nepotica! Sa fie sanatoasa si sa aduca bucurie parintilor!

Roandre imi pare rau ca Alex e bolnavioara. Sa stii ca si noi avem parte de mucisori si tuse din aia urata, iritativa. O fi sezonul...chiar daca Ruxi e marisoara si ia toate medicamentele pe care i le-as da, tot ma doare sufletul cand o aud tusind. Sper sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele sunt tot pe fuga, nu ne-am intrat inca in ritmul normal, da suntem foarte bine, laptic avem, unele probleme cu sanii,da sper sa treaca. Fetita mea scumpa e mancacioasa si cumintica, da evident ca ne trezim des la papa si mami ramane in urma cu somnul. Crestem noi...
Am pus doar primele pozite din spital, daca va intrebati de ce arata asa papusica mea, are vernix, nu era inca spalata. Da n-am acum timp sa pun poze de ieri. cat de curand...

Roandre, sanatate multa fetitei si la multi ani sotului!

Asi cu tine am de discutat serios, da n-am acum timpul necesar (referitor la bebe2 evident...)

Simo, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul tau. Sa iti dea Dumnezeu macar inca o minune, si de n-o fi Mariuca, poate e Tudor, cum a planuit fetita ta...:-)

Fug ca s-a trezit fie-mea si vrea papa bun si cum e la mare pret prin imprejurimi... :-))

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput