Mamici aspirante, din nou - 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristos a inviat!

Roandre imi pare rau ca Alexia e bolnava.Sper sa se faca repede bine.

Irinel abia astept pentru micuta printesa.

Cornelia sa va traiasca nepotica si sa fie norocosa si sanatoasa!

Sim esti o fata tare sensibila.M-am emotionat cand ti-am citit mesajul.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mami Irinel, ti-am vazut papusa mica de ieri dar n-am mai apucat sa scriu....vaiiii, uitasem cat de mic e un bb mic!

Cornelia, sa fie sanatoasa papusica mica Rebbeca!

Parca in ultima vreme citesc doar vesti bune pe aici....hai, cine e urmatoarea gravidutza?

Alexia mea a mai facut doar o singura data ieri febra iar astazi pana la ora asta nu a mai facut...sper sa-i treaca cat mai repede caci nu mai pot eu, dar ea.

Cu ovulatia luna asta habar n-am cum e...sunt in ziua 14 si nu mi-am luat deloc temp dar nici chef de altceva n-am avut. Cred ca si luna asta va trece pe langa noi!

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre ma bucur ca Alexia e bine.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am intrat sa va transmit un pup mare si un pupicioi si mai mare pentru noile sufletele venite pe lume! sa aveti viata frumoasa!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Roandre ma bucur ca fetita ta scumpa e mai bine. Doamne ajuta! cat despre bebe2, stii ca s-a intamplat multor fete sa ramana gravidute tocmai in lunile cand nu se asteptau, probabil relaxarea... Sa stii ca si eu uitasem ce mici sunt, si asa de delicati si dragalasi... Uneori misca manutele asa frumos, parca ar dansa cu ele, nu stiu cum reuseste, ca la varsta asta stii ce haotice miscari au...si cum zambeste in somn...ma topeste. Hai ca poate iti fac chef sa te apuci de treaba daca zici ca ai cam tras mata de coada :-))

Denisa, a fost mult mai usor a doua oara, dimineata aveam primele contractii serioase (pe la 8), pe la 13:30 eram la spital, speriata sa nu patesc ca la prima nastere sa imi spuna ca am doar 2 cm dilatatie; din fericire era deja 7 cm; la 9 cm dilatatie am primit epidurala (pe la 3:30 cred) si la 5:45 venea pe lume pisicuta mea draga.

Asi, eu cred sincer, si fara periute ca daca tu iti pui atat de serios problema daca sa ai bebe2 (dupa ce ti l-ai dorit atata timp si ti-l doresti inca la fel de mult), doar pentru ca iti faci probleme de cum se va simti Razvan daca va vedea ca se fac diferente intre el si fratiorul (surioara) lui, cred asadar ca esti o mama grozav de buna. Si ceea ce ii trebuie in primul rand unui copil ca sa fie fericit este o familie care sa il iubeasca mult, adica mama, tata, fratii. Indiferent ca are sau nu fratior, Razvanel e posibil din pacate sa aiba si momente grele, fie diferentieri fatise, fie vorbe rautacioase aruncate de diversi "binevoitori". Dar voi veti fi tot timpul langa el si el va sti ca voi il iubiti la fel de mult ca si cand ar fi fost copilul vostru natural si va fi o persoana completa, fericita. CU asa o mamica sunt convinsa ca va invata care sunt adevaratele valori in viata si va reusi sa se bucure de viata frumoasa pe care o are, fara sa bage in seama lucrurile mai putin frumoase care apar din pacate uneori. In plus, eu cred ca pentru orice copil e benefic sa aiba frati sau surori, familiile mari au o caldura aparte, inveti sa dai, sa imparti, sa iubesti, sa te bucuri de ceilati. De ce sa il lipsiti de asta? Voi va vedeti des cu socrii tai? Nu e posibil sa li se sugereze sa aiba grija cum se poarta macar pentru cele cateva ore cand va duceti pe la ei? Nu stiu cat de mult am reusit sa imi iese ce gandesc, da eu sper sa nu abandonezi marea ta dorinta si sa ne dai cat de curand vestea cea buna cu doua liniute.

Simo, parca erai datoare cu un test zilele astea? Sau ma insel? Parca pe 25. Sper ca nu au venit uratii si de-aia nu zici nimic. Pupici.

Monu pupici si de la noi si multumim de urari.

Cornelia sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si fericita. Ce frumos, voi veti avea copiii apropiati ca varsta...

Ioana ce mai faci tu? Multumim si tie de urari.

Mariana multumim de urari. Sa iti traiasca si tie micutii, sa fie santaosi, sa va bucurati de ei (de altfel, daca deja te-ai inscris la mamici aspirante, sunt convinsa ca va bucurati de ei, tu si sotul tau sunteti niste persoane speciale). Pupici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor?
Eu sunt foarte vesela astazi deoarece implinim 3 ani de casatorie...am intrat in luna a 7-a..si ieri am cumparat patutul pentru bebe, primul lucru deocamdata si e asa de frumoss....
In rest asteptam cu mariiiii emotii ziua de 2 mai cand mergem la cresa, am obtinut toate actele necesare.
roandre, ma bucur ca Alexia e mai bine!
Mami Irinel, ti-am vazut papusica in poze si iar mi-au dat lacrimile...
Va pup pe toate si va multumesc pentru urarile facute pt nepotica mea. Ca de obicei sunteti alaturi de sufletul meu.

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 27+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna dimineatza!

Mami Irinel pai uratii au venit si au si trecut aproape - sunt ziua 7 CM. De zis, am indrugat io ceva dar mai printre dinti ca n-am fost prea vesela. Dar am o viteza pentru luna asta de n-ai vazut, probabil ca a dat primavara peste noi si ne da mai mult chef. Ma gandeam eu asa in capsorul meu ca daca tot nu apare in vo 3 luni cred ca merg sa-mi verific instalatia sa vad daca n-o fi ceva infundat pe acolo. Ca toate analizele mi-au iesit bune pana acum, dar n-am mers prea departe dupa cele preliminare. O sa o iau la pas si merg inainte ca de curaj nu duc lipsa. Zilele astea tocmai am aflat ca bunica mea l-a nascut pe tata cand ajunsese deja la 50 de ani...si uite ca am aparut si eu si tot asa. Mie mi-a cam fost teama de treaba cu cei 34 de ani la care o sa ajung la anul, dar stii ce...mi-a trecut si am de gand sa ma bucur de viata cat pot mai bine.
M-ai topit cu minunea de Maria...serios. Mai Irinel, eu nu stiu cum sa exprim lucrurile pe care le simt decat asa cum imi vin. si daca vrei sa stii mai am una pentru tine pe care nu ti-am spus-o inca. Imi amintesc atat de bine felul in care ne vorbeai ca vrei inca un pui anul trecut si bucuria pe care ai impartasit-o cu noi, incat nu ma pot abtine sa nu simt ca Maria este macar putin de tot si fetita noastra. este prima nascuta in familia "Mamicilor din nou aspirante", iar multe dintre noi am fost partase la bucuria ta asa cum ne-a indemnat sufletul. Vrei - nu vrei Mariuca este un pic de tot si a noastra. Si asa va fi cu toti puiutii care vor veni si pentru care am lasat sa curga lacrima bucuriei.

Dragele mele, stiti ce ma gandeam: daca ar fi intr-o zi sa trecem una pe langa alta pe strada, eu cred ca ne-am recunoaste...atat de mult ne-am legat sperantele si gandurile, deznadejdile si bucuriile.

Si pentru ca vorbeam de bucurii...Cornelia sa va dea Domnul multa fericire si ani multi inainte!

Roandre zic si eu ca si celelalte mamici: poate fara temperaturi si fara monitorizari o sa-si gaseasca drum mai repede puiutul dorit.

Asi iti multumesc! Am o intrebare: ce parere ai, n-ar fi bine sa avem si lista puiutilor veniti pe lume in familia noastra? Evident ca sa avem si noi cu ce ne mandri.

Va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Va citesc mereu, nu v-am uitat, dar nu prea am multe noutati de aceea ma codesc sa scriu. Maine mergem la doctor si sper ca vom putea auzi inimioara lui bebe.

Irinel, inca o data, sa-ti traiasca minunea si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea. Nu stiu de ce, dar nu reusesc sa vad imaginile din cel de-al doilea album cu Maria (Maria - 2, 3 zile). Este public?

Cornelia, multi ani, fericiti, impreuna! V-am vazut fotografiile si am admirat mica si frumoasa voastra familie.

Sim, sunt convinsa ca bebe este aproape. Eu te astept in continuare la mamici.

Roandre, ma bucur ca printesa mica se simte mai bine.

Asi, legat de ceea ce s-a discutat mai demult, sunt si eu de aceeasi parere cu celelalte fete: Razvan nu are decat de castigat in cazul in care familia voastra se va mari, iar el va avea un fratior sau o surioara. In ceea ce priveste atitudinea altor persoane, din nefericire, familia nu ne-o alegem si, uneori, nu putem decat sa ne resemnam si sa ne continuam viata, incercand sa nu ne facem prea mult sange rau datorita persoanelor "binevoitoare". Curaj si succes!

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 10+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Am mai pus pozici la albumul "Maria 2-5 zile". Incerc sa revin, e greu cu o mana... :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mai, mai... ce mandru e tati de Mariuca! De, acum are copil care sa semene si cu el . Mami Irinel da stiu ca papa puiu' nu gluma: am vazut falcutze frumoase foc! Stiu sportul asta in care o mana e ocupata cu piticul, iar cealalta incearca sa tasteze cate ceva. Sa vezi cand creste puiul si trage de tastatura...si oricate jucarii ar avea, tot ale tale sunt cele mai frumoase: si telefon, si telecomanda, si tastatura .
Tu cum te simti? Ai inceput sa-ti mai revii? Ma bucur mult ca ne scrii in continuare si ne dai curaj si cale de speranta.

Iulia sa te auda Dumnezeu, ca tare imi mai doresc. Cred ca ai emotii sa vezi iar pui mic in burtica ta. E tare frumos!

O zi placuta va doresc!

Mergi la inceput