Mamici aspirante, din nou - 15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Irinel, FELICITARI! Sa va traiasca minunea, sa creasca mare, sa fie sanatoasa si inteligenta. Sa va bucurati in fiecare zi de cei doi copilasi minunati pe care vi i-a dat Dumnezeu! Bine ai venit, Maria!

Fetelor dragi, va scriu si eu un mesaj scurt (ma veti scuza, dar am foarte mult de lucru), pentru a va spune ca am trecut cu bine de perioada greturilor si altor neplaceri si acum ma simt mai in forma. Saptamana viitoare merg la doctor si sper sa putem asculta inimioara lui bebe mic. Apoi, pe 5 mai, ne vom revedea minunea la ecograf. Doamne ajuta sa fie totul bine!

Va doresc si eu un Paste fericit, plin de caldura si lumina!

tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 10+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Irinel, felicitari!!!Un bb sanatos si cuminte!!!

Paste fericit!!!

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Asi,multumesc inca o data!
Cit despre inscrierea mea pe listuta,editeaza tu cind ai timp ca eu nu ma grabesc...Cum am mai scris,intentionez sa stau pe aici pe la aspirante cel putin pina anul viitor!

Sunt sigura ca am multe de invatat din experienta voastra !

IoanaTugs,multumesc pentru cuvintele frumoase!

Sim,,eu cred ca te inteleg.Mie mi-a placut intotdeauna sa am o familie cu multi copii si am fost foarte bucuroasa sa intru intr-o asemenea familie mare si unita cind m-am casatorit.

26 de ani e o virsta superba si e cit se poate de potrivit sa va ginditi la bebe nr.2,indiferent de ce parere au unii sau alti...
Eu va doresc implinirea visului in curind!

Gio,ce supriza placuta sa citesc ca ai vizitat Suedia si ca ai o parere buna despre aceasta tara.Protectia sociala este cam la fel in toate tarile scandinave,si cred ca ai dreptate ca ea influenteaza dimensiunile familiilor.

Eu am visat intotdeauna sa am cel putin 4 copii dar fiindca atit eu cit si sotul avem niste servicii destul de solicitante,probabil ne vom limita la numarul 4 daca CINEVA acolo SUS ne va ajuta.

Cred ca imi dau seama intr-un fel ce inseamna asteptarea "perioadei potrivite"...Dupa cezariana,m-am simtit foarte prost cind am auzit ca ar trebui sa asteptam cel putin 6 luni pina la o noua "incercare"...Eu iti tin pumnii!

Va doresc tuturor un Paste Fericit

Mariana
mama Monicai(1998),a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

MAMI IRINEL FELICITARI! BUCURA-TE DE PUIUL MULT ASTEPTAT ! CE CADOU BINE MERITAT AI PRIMIT DE LA IEPURAS!
MARIA CE NUME PREDESTINAT - CEL MAI FUMOS NUME POSIBIL AI ALES! SA CREASCA MARE SI FRUMOASA FETITA TA NOROCOASA CA ARE O MAMA CA TINE!
UN PASTE FERICIT ALATURI DE COPIII TAI DRAGI SI IUBITI!
DIN TOATA INIMA DIN NOU FELICITARI MAMICO!

SIM TE PUP SI MERGEM IMPREUNA INAINTE!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi am venit de la spital, obosite, normal, dar totul e bine. Maria e mancacioasa, ar vrea chiar mai mult decat am eu laptic, e sanatoasa si dragalasa. Zilele viitoare cand voi reusi voi pune cateva poze cu ea. Sunteti niste dragute, m-au impresionat tare mesajele voastre adresate Mariutei mici.
Va pup cu drag. Sa dea Dumnezeu sa traiti si voi din nou bucuria asta cat mai curand.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Irinel, da-mi voie sa te felicit si aici.
Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa.

Fetelor va doresc un PASTE FERICIT si iepurasul sa va aduca ceea ce va doriti mai mult.

Pupici,

Flory 31+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irinel bine ai venit acasa: acasa la tine si acasa la noi! Acum cel mai important este sa te odihnesti si sa-ti recapeti cat se poate din puteri! Noi 'om avea timp destul de povestit...
Doua lucruri vroiam sa-ti spun: in mod sigur Mariuta o sa fie un copil tare bun: ai vazut ca s-a gandit ea la mami si n-a vrut sa o prinda Pastele in spital. Sunt sigura ca o sa fie un copil lipit de sufletul tau.
Si inca ceva, care poate pare mai putin important pentru altii, dar pentru mine a fost cel putin interesant sa constat: mesajul trimis Mariei a fost cu numarul 500 de cand ma plimb pe DC, asa ca am primit o noua steluta, a 3a: eu cred ca nu e coincidenta. A treia steluta, fie ea si pe DC, cu voia ta, se va numi Maria si o dedic ei. Iar daca Dumnezeu va voi sa am un al treilea copil care sa fie fetita, acesta ii va fi numele. Uite ca nu-mi dau seama daca am intins coarda prea mult (daca da, imi cer iertare)...uneori vad DC ca pe un joc, alteori imi dau seama ca e viata adevarata...in orice caz, un lucru e cat se poate de real: faptul ca ne-am intalnit toate aici si ca ne simtim acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

PASTE FERICIT CU MULTE BUCURII!!!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mami Irinel si Maria, bine ati venit acasa, sa fiti sanatoase!!
Fetelor va urez si eu la toate SA AVETI UN PASTE FERICIT SI LINISTIT ALATURI DE CEI DRAGI SI FIE CA NOAPTEA DE INVIERE SA VA ADUCA IN SUFLET NUMAI PACE SI BUCURIE!

PASTE FERICIT
Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

IRINEL MAMICA - BINE AI VENIT ACASA ! SA FII SANATOASA, SA AI LAPTE PENTRU MARIA CEA MANCACIOASA SI SA VA BUCURATI IMPREUNA DE LUMINA DE PASTE ! LA NOI MAI SUNT APROAPE DOUA ORE SI O SA LUAM LUMINA!

UN PASTE FERICIT LE DORESC LA TOATE FETELE - LUMINA DE PASTE SA VA LUMINEZE VIATA SI SUFLETELE!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput