Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
carla2005 spune:
Si pe mine ma inteapa in continuare burtica, de dormit nuprea mai dorm cu masina nuprea mai suport sa merg
si cand ma gandesc ca vine pastele si eu nuprea pot sa mananc ....
In listuta mea puteti adauga Spitalul Municipal Dr.Dumitrascu M.
In en-grossul Europa se ajunge cu tramvaiul 21 care se ia din P-ta Sf.Gheroghe sau de oriunde de pe traseul calea Sf. Gheorghe- Mosilor-Colentina!
Va pup!
Laura13 spune:
Buna fetele!
Deborah sa stii ca drumul va fi lung si obositor, dureri de spate, burta, etc. dar daca trebuie sa te duci ai grija, fa multe opriri si mananca bine. In ceea ce priveste singerarile imi pare tare rau, mie mi-a dat doctorita utrogestan si mi-au trecut, dar incearca, desi e greu, sa nu te mai stresezi pentru ca si asta face foarte mult rau. Trebuie sa crezi ca totul va fi bine si ca Dumnezeu are grija de cel/cea mic/mica.
Alina imi pare tare rau pentru ceea ce ai patit, dar ma bucur sa aud ca macar incerci sa fii optimista si cu siguranta vei fii pe lista mamicilor din aprilie.
Va pupici, va urez Paste fericit, pofta buna si ne auzim saptamana viitoare!
Laura
Dbunny spune:
Carla obiceiurile mele culinare s-au schimbat inspaimantator de mult ! Nu mai suport iaurturile nici cu fructe nici fara, coca cola sa nici nu aud, eu care eram ahtiata dupa cola si cafea, in schimb am dat-o pe inghetate...
deh mancat nu pot manca, dar problema-i ca nici nu pot gatii la sotzu nimic. Imi vine a vomita numai cand vad o tigaie sau deschid usa la frigi... si culmea culmilor e ca m-am ingrasat 2 Kg.
Tocmai mi s-a spus sa nu pap afumaturi, mezeluri, fripturi, dulciuri, paine orez si cartofi mai bine la amiaz decat seara...deci prin urmare...am sa mor de foame in curand. Ash manca drob de nu mai pot da nu-i cin sa-mi faca
.
Dbunny
9 sapt.
Deborah77 spune:
Laura, iti multumesc mult pentru incurajari. Acum de ex mi-e destul de bine, doar ce simt o usoara presiune pe burtica. Si de sangerat ...ultima oara a fost dimineata, f putin. Sper sa treaca si faza asta.
Eu mananc ca sparta. Nu de foame, de nervi. 

fatima spune:
alina.n, imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat..multa speranta si incredere in continuare..te astaptam cu vesti bune in curand, ca de altfel pe toate fetele care din nefericire ne-au parasit..si puneti-va pe treaba
, eu am citit ca se poate incepe chiar dupa prima sau a doua menstruatie..dar cred ca e mai bine sa se faca toate analizele mai intai, si apoi..
fetelor care luati utrogestan intravaginal, voi cum ati facut recoltarea de secretie? ca eu nu mi-am pus dimineata, nici seara si a doua zi dupa amiaza am fost la recoltat (asa mi-a spus doctorul meu
), dar tot trebuie sa o repet..cica frotiul a fost nesatifacator pentru evaluare, avand prea mult material grasos..cu cate zile inainte sa nu-l mai iau intravaginal?
mi-a iesit o usoara infectie urinara la urocultura, cu streptococ B, dar se pare ca nu e asa grav, ca 1 din 5 femei au..si nu afecteaza decat in 1% din cazuri bebelusul, si doar la nastere vaginala..sper sa fie bine..astept saptamana viitoare sa vad ce-mi zice doctorul, cat si rezultatul celorlalte analize..
Sarbatori fericite, masa imbelsugata si mai putine greturi sa ne putem bucura de ea, lumina in ganduri si suflete!
Mirona spune:
buna fetelor,
camic ma bucur ca ai reusit in sfarsit sa postezi. Ai vazut ca merge? Intrebarea mea este totusi unde sunt cele 3 mesaje pe care zici ca le-ai scris. Las ca te prinzi tu. Important este sa stii si sa nu disperi: primele tale mesaje nu vor aparea imdiat pe public, intai trec pe la moderatori ... abia apoi le vom vedea si noi.
O sa iau datele tale din mail si te voi trece in listutza. DECI: BINE AI VENIT!
Lavinia_P bine ai venit si tu pe la noi. Te-as trece in listutza noastra dar nu mi-ai dat prea multe date despre tine. Spune-mi UM, DN si DPN, plizzz.
Mailul comun nu are nici o legatura cu acest forum.
L-am creat in yahoo, voi cum apareti pe la noi ... ve-ti primi un PM de la mine cu userul si parola, ve-ti putea pue poze in album, scrie de pe acel cont ... si atat.
Spune-mi ce ti se pare incalcit pe aici si o sa incerc sa iti explic, sa te ajut cu incalceala. Incet incet ... ca nimeni nu s-a nascut invatat. 
grati.ela
asa sa fie. Tu inca mai ai acces la mailul nostru comun, ca doar n-o sa schimbam acum parola de fiecare data cand o fata are ghinionul de a pierde sarcina. Du-te in mail si acolo este un mail postat de mine cu un power point ... despre cum sa te descurci in deschisul de noi capitole. Poti sa-ti faci o idee ... in rest daca mai sunt intrebari ....
Noi suntem bine, putin suparate de vestile negre de pe forum, citesc in dreapta si-n stange despre pierderi ... si inca varste mari deja ...17 saptamani. Ma infior.
Miro
11+am o nepotica talentata
Mirona spune:
camic si Lavinia_P trebuie sa va activati PM-ul, am mai incercat sa trimit pe mail parola ... dar cateodata nu merge sa trimiti mail prin DC.
Asadar:
in stanga sus sunt niste meniuri albastre. Mergeti la Mesaje private. Acolo cautati in dreapta Optiuni. Acolo trebuie sa puneti o bifa ... pentru a le activa.
Se incumeta careva sa deschida noul capitol? Sa se anunte de acum ... sa nu ne trezim ca facem 7 capitole numarul (6).
Miro
11+am o nepotica talentata
Deborah77 spune:
Laura, iti multumesc mult pentru incurajari. Acum de ex mi-e destul de bine, doar ce simt o usoara presiune pe burtica. Si de sangerat ...ultima oara a fost dimineata, f putin. Sper sa treaca si faza asta.
Eu mananc ca sparta. Nu de foame, de nervi. 

paxela spune:
am venit de la doctor sarcina 5-6 saptamani, uter retovers avem o lista intreaga de analize de facut dar deabia miercuri
cat despre echografie mai bine nu faceam., am dat peste o tanti "desteapta" care se pare ca nu stie cee aia sarcina la echograf, tot ce a putut ea sa vada a fost 1 punct
, dar fara sac ovular fara nimic si a zis ca nici nu crede ca e sarcina( confirmata deja de 2 gine si 2 teste) sau ca nu vede ca e mai mica de 4 sapt, am sunat dr ginecolog si a spus ca interpretarea ei este imposibila si maine dimi merg iarasi
cu el sa caute atent![]()
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
dolores spune:
eu am procedat asa...acel utrogestan e si oral si vaginal....aceleasi pastilutze. deci sa zicem ca maine la ora 13 as avea programare la doctor da? dimineatza iau oral, seara oral, iar in ziua cu pricina dim iau oral...si recoltarea va fi ok...iar seara iti poti pune vaginal...sper ca ti-am putut fi de folos. bafta..pa
quote:
Originally posted by fatima
alina.n, imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat..multa speranta si incredere in continuare..te astaptam cu vesti bune in curand, ca de altfel pe toate fetele care din nefericire ne-au parasit..si puneti-va pe treaba, eu am citit ca se poate incepe chiar dupa prima sau a doua menstruatie..dar cred ca e mai bine sa se faca toate analizele mai intai, si apoi..
fetelor care luati utrogestan intravaginal, voi cum ati facut recoltarea de secretie? ca eu nu mi-am pus dimineata, nici seara si a doua zi dupa amiaza am fost la recoltat (asa mi-a spus doctorul meu
), dar tot trebuie sa o repet..cica frotiul a fost nesatifacator pentru evaluare, avand prea mult material grasos..cu cate zile inainte sa nu-l mai iau intravaginal?
mi-a iesit o usoara infectie urinara la urocultura, cu streptococ B, dar se pare ca nu e asa grav, ca 1 din 5 femei au..si nu afecteaza decat in 1% din cazuri bebelusul, si doar la nastere vaginala..sper sa fie bine..astept saptamana viitoare sa vad ce-mi zice doctorul, cat si rezultatul celorlalte analize..
Sarbatori fericite, masa imbelsugata si mai putine greturi sa ne putem bucura de ea, lumina in ganduri si suflete!
dolores
7+