Alina imi pare rau si sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste asta.
Fetelor greata mea s-a diminuat si in timpul zile ma simt relativ bine dar insa seara, dupa ora 10, ma ia o greata f f nasoala. Am citit ca la sfarsitul trimest. I se intampla acest fenomen.
Sunt putin ingrijorata ca am vazut ca multe dintre voi ati facut o gramada de analize. Eu am programarea pt analize doar in sapt 12. Credeti ca e prea tarziu pt vreo analiza?
Eu de azi am inceput sa vin cu bicicleta la servici. 30 min dimi si 30 seara. Credeti ca e periculos pt bebe.
Altfel sunt ok dar parca azi am intepaturi in partea dreapta.
Imi ziceti si mie va rog ce e DC-ul?
Mercic si va pupic
Moni 10+
Miro, m-am gandit sa ma incumet eu sa deschid un subiect nou asa ca am mers in recunoastere dar la punctul 3 m-am blocat.
Nu vad butonul cu editeaza mesaj!!! Nu vad Nota si nu vad ce trebuie sa copiez. Tin sa precizez ca m-am logat ok cu noul user si am revenit la Odisee am dat pe Subiect nou si Open in New windows si cum ai zis mi s-a deschis o fereastra la fel cu cea de la raspuns la un topic. Mai incerc odata. Acum in Ro e 7:20 daca nu reusesc pana la 7:35 inseamna ca m-am lasat pagubasa.
CAPITOL INCHIS!
Va astept cu drag la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74099" target="_blank">CAPITOLUL 6.
buna seara gravidutze,
am deschis capitol nou ... sper numai sa apara cat mai repede, userul nostru comun este inca moderat.
almo merci de intentie. Lasa ... nu-i bai ... in timp o sa inveti.
Cred ca tu ai gresit aici:
ai deschis cu clik dreapta subiectul nou. Ei! butonul de editare il gaseai la capitolul 5. Adica trebuie sa lucrezi cu doua ferestre. In una ai capitolul 5, in cealalta ai fereastra pentru subiect nou. In cea cu capitolul 5 apesi editare si de acolo copiezi si treci in fereastra de subiect nou si dai PASTE. Te-am ametit? Sorry.
Lasa ca data viitoare o sa reusesti, ok?
11+