Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirona spune:
quote:
Originally posted by alina.n
Fetelor cu parere de rau va rog sa ma scoateti din listuta , am fost azi la medic si mi-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie si tre sa fac chiuretaj
Alina
Alina imi pare foate rau. Ai avut ceva simptome? Ce te-a facut sa mergi la dr. azi? Sau aveai pur si simplu controlul programat azi?
Ai cerut si o a doua parere? cand faci chiuretajul?
Doamne ce rau imi pare de tine. Curaj. Ai grija de tine.
Miro
11+am o nepotica talentata
camic spune:
Alina imi pare tare rau de ce s-a intamplat.Si eu am pierdut acum 2 ani o sarcina si stiu cat de greu poate fi.in cazul meu raspunsul a fost -formare genetica-caci mi-am facut tot felul de analize si totul era o.k.
medicul zicea ca 30 % din femei pierd macar o sarcina.asa ca mult curaj si numai bine.
camic
Lavinia_P spune:
Buna ziua la toata lumea,
Sunt si eu o mamica de moiembrie-decembrie, sunt din Iasi, la dr.Mihalceanu Elena.Desi din primele zile am tot studait site-ul acesta, preferam sa citesc ce scriu celelalte fete,si mai putin sa scriu.Mi-am zis hai sa incerc si eu.La primul control (5 sapt., pt cele care se intreaba daca se vede ceva-se vede sacul gestational)nu aratau lucrurile prea bine..nu era bine prins de peretele uterului(suspiciunea mea e ca din cauza aerobicului pe care aveam de gand sa-l mai continui macar o luna , dar m-am linistit - aviz celor care se intreaba daca sa mai continuie), dar la urmatorul ,dupa o saptamana s-a vazut embrionul si inimioara-si arata ca la carte (dupa spusele domnisoarei doctor:))
Si totusi mi-e frica si imi va fi cred ,pana la nastere.![]()
Am si eu dureri si crampe ,dar secretia e f. normala.
Iar celor care au pierdut nu pot decat sa le spun sa nu dispere.. de obicei organismul respinge acele sarcini cu probleme genetice mari,pe care ochiul uman nu le poate sesiza, asa ca toate lucrurile au sensul lor, dintr-un punct sau altul de vedere.
Mult curaj in continuare tuturor si sa nu pierdeti speranta nici o clipa.
P.S.- desi ma pricep la computere f bine, forumul asta mi se pare foarte incalcit si greau de navigat
.
Nu stiu cum e cu emailul comun.
Deborah77 spune:
E din ce in ce mai rau

. Aseara am avut contractii, am laut un No-Spa dar mi-au trecut tarziu, inainte sa ma culc. In drum spre servici, m-au apucat iar. Si ceva sangerari...sunt absolut ingrozita. Maine o sa stau acasa, in pat...sper sa nu fie prea tarziu. In Rhodos mergem cu avionul, n-ar fi o problema, si daca e sa stau in pat, pot la fel de bine sa stau si acolo.
Maine seara ar fi trebuit sa plecam la Suceava, la socrii...si sa ne intoarcem luni. Nu stiu ce sa fac. In principiu, as putea sa-mi las scaunul pe spate si sa merg destul de comod. Si as merge, ca ar fi mai multe persoane care sa-mi caute in coarne si sa ma indoape cu bunatati. parca e trist sa ramanem singuri acasa de Paste...fara bunatati, fara familie. Mi se pare incredibil ce mi se intampla...cum naiba sa pierd sarcina...mergea totul atat de bine...Ma gandesc ca daca ar fi fost vreun pericol imediat, se vedea ieri la ecografie , nu? Bebitza era bine totusi...
ingeras26a spune:
Alina.n, scumpa, imi pare atat de rau...nu am cuvinte! ce s-a intamplat? ti-a dat vreo explicatie, ai avut simptome? Raspunde-ne cand te simti tu in stare. Imi pare rau, inca o data.
Miro, DN: 16.01.1979
Ingeras
5+
dolores spune:
mda...pai daca asa a zis doctora de la sanador...ca e posibil sa apara mici sangerari..s-o fi confruntat ea cu asa ceva de nu a vrut sa-mi faca.
quote:
Originally posted by fatima
dolores, cum sa-ti provoace sangerare o recoltare de secretie? n-am mai auzit asa ceva..
dbunny, si eu sunt la fel ca tine..imi palpez sanii in continuu, ca o obsedata, imi studiez chilotii (pardon!) de nu stiu cate ori pe zi..pe tine nu te mai linisteste cand mai citesti ca nu esti singura cu defect la balcon ?..ca pe mine da..
deborah77, ai grija cu sangerarile..nu-i lucru de glumit..menajeaza-te si fizic si psihic..sper ca mergi cu avionul in rhodos..si cat mai putine plimbari, cat mai multa odihna..
dolores
7+
grati.ela spune:
Fetelor, sarbatori fericite, sa aveti un Paste plin de bucurii si sa traiti din plin una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei!
Eu ma simt bine atat fizic cat si psihic. Mi-am impus sa accept spusele Ozanei: "Dumnezeu nu a vrut sa ne dea un bebe bolnav" si acum imi fac planuri de vacanta (ma bucur e drept de vacanta de la 1 iunie la 1 octombrie). Sunt absolut convinsa ca pe la sfarsitul lui august voi deschide si eu o listuta "mamici de aprilie-mai 2007" si pentru asta trebuie sa iau inca lectii de la Miro.
Inca o data Paste fericit!
Gratiela
roana spune:
Dragi burticute,
eu azi plec din Cluj la mama acasa asa ca nu voi mai avea net.
Va doresc tuturor Srabatori super fericite fara prea mult stres cu multe bunatati si liniste.
Invierea Domnului sa ne aduca numai bucurii.
Pupici multi
alina.n spune:
fetelor am fost acum sa ma curete ..bine nu inainte de a mai cere parerea si altor medici asa ca am mai cerut 3 pareri si toate au fost la fel: sarcina oprita din evolutie!
ieri am avut control ,eram programata si se pare ca fata de acum 2 saptamani nu a mai crescut nici un mm si arata 8 sapt si 5 zile adica cat avea si acum 2 sapt si exact aceleasi dimensiuni.
eu am avut si dureri acum 2 saptamani cand cred ca s-a intamplat ascest lucru, si in plus am avut mici sangerari si pete maronii,motivul nu-l stiu exact si nici doctorii nu puteau sa-mi spuna care este cauza...asta este incerc sa nu ma mai gandesc si sa o iau de la inceput desi este enorm de greu .
pa pup pe toate si va doresc sanatate multa si sarbatori fericite
Alina
paxela spune:
astazi merg si eu la control sper sa il vad si pe samburel
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an