Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna burticilor
la noi se pare ca e totl in ordine pana acum am avut o stare urata cam o saptamana si a trecut , mi-a fost tare rau aseara cu greata varsaturi dar totusi cred ca de la ceva ce am mancat
in rest daca la prima sarcina aveam bolovani nu sani inca din prima clipa acum..... nimic nici o modificare
si emotiile sunt mai mari acum imi fac mult mai multe griji dar sper sa treaca repede, deabia astept sa il vad pe samburel
sanatate multa si sangerari cat mai putine, sa ramanem toate pe baricade pana la sfarsit
inca putin si trece perioada critica

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

fetelor, am gasit niste retete naturiste interesante in Formula As, merita sa ne intrebam doctorii de ele:

< o reteta impotriva greturilor , care se prepara la farmacie: aqua menta - 40 g, aqua melisa - 40 g, aqua cloroformata - 40 g, novocaina - 0,50 g, sirop ether - 150 g. Se consuma 3-4 linguri pe zi, inainte de mese. Evitati sa vomitati, respirati cu gura deschisa, adanc, si cautati un miros care va convine. foarte eficient este si produsul homeopat "Sepia".>

iar impotriva infectiilor urinare, ca tot veni vorba pe aici:
<..- Flores Meliloti ( flori de sulfina) = 10 g
- Herba Equiseti (coada calului) = 20 g
- Herba Origani ( sovarv) = 30 g
- Herba Serpylli (cimbrisor) = 20 g
- Cortex Salicis (coaja de salcie) = 10 g
- Radix Valerianae(radacina de valeriana) = 10 g
Se face o infuzie de 5 minute, din o lingura de amestec (dupa ce ai
amestecat in prealabil cantitatile mentionate din fiecare planta)la o cana de apa.Se beau 4 cani pe zi timp de 15 zile, apoi cate 2 cani pe zi timp de o luna.>

si in special pentru infectiile cu E. Coli (pentru ramsan):
<..in ceaiul din frunze de mesteacan se pune un varf de cutit de bicarbonat. Infuzia se prepara dintr-o lingura de planta la 200 ml apa si se bea inghititura cu inghititura, 1 l de ceai pe zi. Nu pericliteaza sarcina. Luati Ginseng Tonic - capsule de trei ori pe zi. Intrebati doctorul daca este permis sa luati Uricol si Urinex (dezinfectante intestinale). Evitati toate produsele lactate, in afara de branza de vaci, cas si urda (consumati 250 g pe saptamana). Evitati dulciurile, trecand pe miere de albine, mancati peste, carne de pui si vita. Consumati cat mai multe sucuri de fructe si legume (suc de mere cu sfecla rosie) si fructe proaspete. Mancati doar 1 ou pe saptamana in perioada de puseu. Ungeti-va pe abdomen cu bitter suedez sau cu crema de catina, seara, inainte de culcare. Luati dimineata, pe stomacul gol, sub limba, laptisor de matca - fortifica organismul.>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetelor cu parere de rau va rog sa ma scoateti din listuta , am fost azi la medic si mi-a spus ca sarcina s-a oprit din evolutie si tre sa fac chiuretaj

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

pentru infectii urinare am gasit special la plafar un ceai din mai multe plante si nu are contraindicatii in sarcina. el contine urmatoarele plante:
-albastrele
-mesteacan
-osul iepurelui
-pir
-seminte de macese
-matase de porumb
-cozi de cirese
tot pt infectii urinare si ceaiul de coada calului face foarte bine.eu beau cate o cana cand simt usturimile specifice.inca nu mi-am facut analizele sa vad dc am infectie, dar sti k de obicei E coli imi face probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare burtici

Nu puteam sa plec fara sa va dau SUPER VESTI : sunt foarte fericita - n-am avut rabdare sa mai stau 2 sapt. pana la urmatorul control asa ca azi pe la ora 6 seara m-am infiintat la cabinet. V-am zis ca asistenta doctorului e prietena mea din copilarie si totul s-a rezolvat in 10 min - ca nu prea era lume.
Deci : am vazut la echo doua maini ,doua picioare, inima cum bate si la un moment dat surpriza! - vad o manuta ca se misca - fetelor am crezut ca sar pe doctor de fericire .
Si avem 39.5 mm si totul este super ok - am primit doua poze, am verificat analizele care sunt foarte bune inclusiv ultimele doua- toxoplasmoza si antirubeola.
Deci acuma stau linistita de sarbatori.

la toate

SARBATORI FERICITE!!!
PASTE FERICIT!!!

Simo 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna gravidutelor!!!!
Offffffff de cand nu am mai intrat sa vad ce faceti.Eu ma simt prea bine, uneori mi-e si frica sa ma gandesc la asta.Din pacate la control ma mai duc abia pe 29 aprilie.Habar nu am ce mai face bebica.Stiu ca lucru de-mi sar capacele de dimi pana seara.Cand ajung acasa sunt ca butucul de lemn.Nu mai pot sa fac nimic.
E normal sa ma simt asa bine?Adica fara nici un fel de greata, a disparut tot?!?
Va pup si sper sa mai trec pe la voi, imi cad ochii in gura deja.
Va pe toate.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Buna, fetelor!Sunt ingrijorata deoarece mi-au iesit analizele de la Cantacuzino si nu stiu cum sa le interpretez.Ma puteti ajuta?Nu stiu daca le-ati facut, cred ca Fatima le-a facut, ca e Tutunareasa, ca si mine.Asa ca incep sa le enumar:
Rubella IgM-negativ
Rubella IgG-pozitiv
Hepatita B-Ag HBs-Negativ
Hepatita C-Ac anti -VHC -Pozitiv 2.562/0.328
Anti Toxoplasma gondii tip IgM-negativ
Anti Toxoplasma gondii tip IgG-negativ
Anti Citomegalovirus tip IgM-negativ
AntiCitomegalovirus tip IgG-pozitiv
Listeria monocytogenes 1a-titrul 1/160!!!Recomandare :control peste 6 saptamani!!!
Mi-am sunat drul si mi-a zis ca vorbim miercuri.M-a lasat paf, mai ales ca vine Pastele acusica...Astept vesti de la voi!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Burticute din Bucuresti,am si eu o intrebare:Maine merg la control la dr. Nayel dar inainte de asta as vrea sa ajung la engros-ul Europa si habar nu am pe unde vine.Ma puteti ajuta cu ceva repere?Voi reveni maine cu amanunte de la doctor.Va pupic!+11

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marair

Buna, fetelor!Sunt ingrijorata deoarece mi-au iesit analizele de la Cantacuzino si nu stiu cum sa le interpretez.Ma puteti ajuta?Nu stiu daca le-ati facut, cred ca Fatima le-a facut, ca e Tutunareasa, ca si mine.Asa ca incep sa le enumar:
Rubella IgM-negativ
Rubella IgG-pozitiv
Hepatita B-Ag HBs-Negativ
Hepatita C-Ac anti -VHC -Pozitiv 2.562/0.328
Anti Toxoplasma gondii tip IgM-negativ
Anti Toxoplasma gondii tip IgG-negativ
Anti Citomegalovirus tip IgM-negativ
AntiCitomegalovirus tip IgG-pozitiv
Listeria monocytogenes 1a-titrul 1/160!!!Recomandare :control peste 6 saptamani!!!
Mi-am sunat drul si mi-a zis ca vorbim miercuri.M-a lasat paf, mai ales ca vine Pastele acusica...Astept vesti de la voi!Pupici!

Anti Citomegalovirus daca IgM-este negativ, IgG-POZITIV, puteti ramane insarcinata,
Anti-toxoplasma Ig M negativ Anti-toxoplasma IgG negativ si aste sunt bune

cu restul din pacate nu stiu sa te ajut

poze
party 1 an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by deny75

Burticute din Bucuresti,am si eu o intrebare:Maine merg la control la dr. Nayel dar inainte de asta as vrea sa ajung la engros-ul Europa si habar nu am pe unde vine.Ma puteti ajuta cu ceva repere?Voi reveni maine cu amanunte de la doctor.Va pupic!+11

in europa ajungi cel mai simplu cu un maxi taxi de la bucur-obor, mai exista si varianta tramvai dar nu stiu sa iti zic care
bafta la control

poze
party 1 an

Mergi la inceput