Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
b_irina_c spune:
Am inteles! 1 lingura de carnita!
Nanadana nasol tare cu portofelul
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
simodina spune:
Mda, iar ati scris o carca si eu sunt in urma rau....
Vazut Vladutz dormind ( daca zice mami
). M-am amuzat bine, manca-l-ar mama de bubulin
.
Noi mancam cam 200-250 g piure de legume si cam 150-200 fructe. Ne-a iesit, in sfarsit si primul dintisor. Iar suntem raciti putin, maine am progamare la Medicover si tot peste Calpod am dat
. Sper sa nu fie prea rau, muci nu are multi dar tuseste ciudat si bona mi-a zis ca azi l-a auzit haraind in piept ( io nu l-am auzit, dar oricum sunt denaturata...)
Va doresc la revedere si poate ne vedem in we.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
roxi23 spune:
IRINA, multumesc pentru raspuns! Chiar m-ai lamurit!
NANADANA, IMI PARE RAU PENTRU CE TI S-A INTAMPLAT... mama lor de furaciosi nesimtiti! Ca sunt peste tot, unde nu te astepti dai de ei... Hai sa-ti povestesc o faza care m-a dat peste cap anul trecut... Ma aflam in centrul Barcelonei, pe binecunoscuta strada Rambla. Acolo sunt foarte multi mimi pe care, mai ales turistii se opresc sa ii admire. Asa ca ne-am oprit si noi in fata unuia; era ft. multa lume care il privea, il fotografia. La un moment dat, langa mine aud: "Stai fa, manca-ti-as...A dr... hoasca batrana s-a prins! etc" Ce se intamplase: o tiganca romanca prinsa cu mana in geanta unei doamne... Va dati seama ce gust amar am avut...am plecat imediat si chiar mi-a fost rusine, in sinea mea...
L-am vazut si eu pe VLADUTZ dormind! Super haios!
Fetelor, daca aveti ODC, va pot da si eu filme. Ca am o gramada. Imi spuneti, verific printre cd-uir, va dau adresa hub-ului si gata! Doar sa imi spuneti!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
Anya20 spune:
Filuta - bun venit!
Ioana - lasa-i okii sotului la locul lor, ca n-are nici o vina, saracul ![]()
Mai fetelor, m-ati "omorat" cu atatea cumparaturi: masini peste masini, case, hainute...tz, tz, tz ![]()
Eu nu pot veni duminica in parc pt ca sarbatoresc Pastele, insa va doresc distractie placuta si vreme frumoasa.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
mimsi spune:
Buna seara, zanelor!
Raportam si noi pentru ziua de azi.
1 - Prima cazatura din pat
. Noroc ca nu-i prea inalt (30-40 cm de la sol) si ca a picat pe covor (iesisem din camera cat sa ma duc sa inchid unitatea de baby sitter din bucatarie, max 15 secunde am disparut, iar copila era linistita in mijlocul patului iar pe latura de pe care a cazut erau puse perne). Urlaciuneeee la greu. Cred ca mai mult s-a speriat decat s-a lovit. A trecut in cca 15 min si dupa asta a adormit. Nu se vad semne.
2 - Am fost in vizita sa ne vedem verisorul (tocmai a implinit 1 luna). In momentul in care verisorul a poposit in bratele mele s-a pus Alexia pe un plins... Nu s-a linistit decat atunci cand l-am lasat din brate. Clar a fost criza de gelozie. Totusi nu ma asteptam ca sa se manifeste de la 7 luni. Si a mai fost mortala cum se uita la el, cu cata curiozitate l-a studiat (asta inainte sa planga). Urmeaza tura a 2-a: avem si o verisoara de 1 luna jumate pe care trebuie s-o vedem zilele astea. Deja stiu la ce sa ma astept.
Am terminat de raportat.
Ieri a venit dr si a zis ca-i OK, vaccinul antirujeolic il vom face atunci cand e in program (ca asta era oful meu). Cred ca acum incep sa ma gandesc sa-i facem gauri in urechi.
Cica se gaseste din nou gluconat de calciu in farmacii. Am zis ca o sa iau sa-mi fac stoc sa am pana face bebela 1 an jumate.
Pentru ca a trebuit sa iau cadouase pt verisorii bebei am ajuns la Iana (Teba) si i-am luat si copilei o palarie de soare stil explorator si un sarafan de raiat.
A, Codruta, am vazut adidasii Petrei
.
Gata, hai ca v-am povestit destul, maine avem program de mers la Muzeul Taranului Roman, ca-i targ de Florii.
O noapte linistita si dans placut va dorim.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Anya20 spune:
Roxi - fontanela post se inchide in prima luna, cealalta pana la 18 luni. Galbenus poti sa-i dai dupa 7 luni.Spanac dupa 6 luni. Fe Haus. nu tb schimbat. Dupa 6 luni, pana la 1 an, se recomanda fier 1mg/kg/zi (mai ales la copiii alaptati la san si diversificati de la 6 luni). Ca sa se absoarba mai bine, poti sa-i dai vit. C (nici fierul si nici vit. C nu sunt obligatorii)
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
doruletz spune:
Gata, reusii sa citesc si io cate ceva din urma, multumim mult de urari! Avuseram si noi ieri traditionalul tort in care ne-am bagat cu veselie labutzele.
Azi am fost la controlul de 6 luni, piticania are 9.6kg si 71 cm. Deja nu prea mai e piticanie desi ta-su tot 'la naine' o alinta.
Am tot citit aci despre zburdalniciile cupilasilor vostrii, i-am si admirat in poze! Pe a mea o inscriu la 'observatori' care studiaza cu atentie terenul inainte de a se aventura. Nu sta in funduletz, nu se intoarce (desi are niste tentative), noaptea doarme nemiscata, pe spate, cu bratele larg intinse in lateral. Asa a dormit tot timpul.
Insa si ea silabiseste de zor: ta-ta, da-da, ata, aia. A avut o perioada de chiuituri d'alea ca la nunta dar vad ca s-a cam plictisit de ele spre marea noastra fericire.
Si pe mine ma intereseaza cantitatile pe care le mananca bebeii vostrii, io nu am reusit sa aflu care ar fi normalul (daca o exista asa ceva!) Uneori am impresia ca a mea mananca atat cat i se da
. Am schimbat pediatrul tocmai in speranta de a afla mai multe cu privire la cantitatile care ar trebui ingurgitate la varsta asta si m-am trezit cu un meniu care reprezinta abia jumate din ceea ce haleste ea azi. Cred ca schema respectiva nu era facuta pentru bebei d'astia cu gabaritul depasit! Iar nu stiu ce sa fac, sunt tot la fel de in ceatza cum eram si acu vreo 1 luna jumate si cum probabil ca o sa raman si in urmatorii 18 ani. ![]()
gata, mai viu io,
la mamici si bbici!
Alexandra - 13 octombrie 2005
gabiarama spune:
Buna dimineata !
Eu inca stau in asteptarea sotului!Abia aseara la 8 ajunsese in vama si astepta sa ii iasa actele masinii .El preconiza sa ajunga spre dimineata acasa , dar cred ca treburile au mers mai greu decit spera el .Si la citi romani se intorc de Pasti acasa ...
Pina si Mihnea s-a trezit la 6,30 si a inceput sa povesteasca ceva din care intelegeam doar cuvinte precum "tata","brr"(masina),jojoiu(televizorul),si inca ceva care imita "fantoma" dar mi-e imposibil sa redau in scris .Asta inseamna sa dechid TV sa se uite la desene cu Scoobie Doo.![]()
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze