Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata! Raportez: nenumarate treziri, sunt nauca...nu-mi vine a crede ca pana acum o luna dormea bustean toata noaptea, nici un fosnet nu se auzea...

Jadi, si eu in club

Dinu mananca 250 de legume cu carne, e masa favorita a zilei, fructele sunt in dizgratie totala, ajunge la 80-100 cu insistente, mai nou nici lapte nu prea mai mananca, nu stiu ce se intampla, 300/zi inseamna foarte putin, asa ca masa de seara (penultima) o sa o las tot de lapte, desi aia e o masa proasta indiferent de ce e. Iaurt nu vrea, cereale-nu. Legume si carne de i-as da...As putea sa-i fac 2 mese de legume oare?

Mergi la inceput

In legatura cu cata carne pe zi, sa fiti atente, sa nu faceti abuzuri, ei trebuie sa manance cam 2,2 gr.proteine/kg corp/24 de ore. De ex, al meu are aprox 7 kg, trebuie sa manance 14,4 gr. proteine. Va uitati pe lapte, al meu are 1,23 pe 100 ml, deci din 400/zi cat mananca acum isi ia cam 6 gr proteine, mai raman 8. Carnea de pui are cam 15 gr/100 gr carne, deci din 30 gr isi mai ia aprox 5 gr proteine, mai raman 3: 100 de gr iaurt de ex Napolact are 3, ceva gr proteine iar borcanul tot are 200 gr. Si al meu mananca putin! Deci atentie cu proteinele, nu abuzati in aceeasi zi si de carne, branza, iaurt, unt etc, faceti un calcul macar aproximativ. Acum, necesarul asta de proteine e valabil pt 5-6 luni, probabil ca el creste usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Da, trebuie sa ii cumpar niste adidasi pe marimea ei. Serios!!!
Jadi imi poti spune ce trebuie facut si platit dupa ce vinzi apartamentul si iti iei altul? Ca se pare ca am gasit unde vrem si trebuie sa mai punem 10.000 euro si vreo 5 pentru amenajare. Dar sa stiu ce ne asteapta si cu intabulatul, etc. Mai e valabila chestia aia cu vandutul mai repede de 2 ani dupa ce l-ai cumparat?
Irina, ei ii dau acum cam 2 lingurite de carnita, sau mai bine zis pun la fier o bucata de pui cam de 2 cm/2-3 cm si grosime de 1 cm. Oare m-ai inteles? Eu ma gandeam aseara ca poate nu am vazut-o din unghiul potrivit pe Raluca Arvat si asa arata, dar e prea, prea. Pana la urma s-a calificat Cristina Rus?
Simo, Petra incepe sa se dezveleasca si cand doarme cu noi. Atata da din picioare ca ne dezveleste si pe noi. Si la ea in patut atata se roteste ca ramane fara nimik pe ea, iar eu tot merg si o acopar. Pana acum cateva saptamani dormea in sac de dormit, dar nu i l-am mai dat ca am crezut ca de la el nu doarme bine nopatea. M-am inselat!
Roxy eu ii dau 3 picaturi de Fe si 3 de Vigantol. Saptamana viitoare vine doctora sa ne vada oasele si poate ne va da 10 zile de Ca. In rest cum a zis dr. Anya. Noi cu DC++....
Gabi....asteptare rapida Si mie cand trebuie sa imi apara sotul dupa un drum stau ca pe ace si sunt tare nerabdatoare sa vina.
nanadana . Bani se mai fac, eu am pierdut bratara lui Petra, sfintita la botez . Dar e totusi o suma mare si mai ales acum inainte de sarbatori....phuuu poate ii prindeti pe hoti si .
Bun venit Filuta! Te asteptam la povesti
Simodina, felicitari pentru dintisor . Astept si eu, ca pe dinti dau vina la maraielile lui Petra.
Tonnia, sunt alaturi de tine, pe baricade noaptea . Sa te gandesti, cand te trezesti, ca mai ezista cineva in capatul celalat de tara care face acelasi lucru ca tine. Trecem noi si de perioada asta .
Doruletz, "piticanie" . Bravo pentru silabisiri...
Mimsi, nasol cu cazutul din pat. Cred ca ti-a stat inima pentru un moment. Copiii astia stiu sa cada sa nu pateasca nimik. Noi daca am ateriza asa, ne-ar trebui 3 zile de recuperare.

Aici bate vantul....se pare ca inaugurez husa de ploaie, de 1 milion, cu care imi tot scoate ochii sotul meu....
Noi numai luni facem curatenie , ca atunci termina mama la ea curatenia si o pot duce pe Petra. Dar pana atunci apoi dupa care si apoi in balcon . Sau toata ziua

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, oare imi poti explica mie mai amanuntit? Ca eu nici la calorii nu ma stiu. Deci, noi avem 8 luni si avem cca 8.700 g. Cat trebuie sa mancam pe zi din: branzica calcica, iaurt, carnita (ou-peste). Imi poti face mie un calcul pentru fiecare, pe zi, ca pe mine chiar ma depasesc chestiile astea ....

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Dr Anya, multumesc pentru raspuns. Dar Darius A Avut-o pe cea post deschisa pana de curand! de fapt azi am observat ca i s-a inchis!Si dr. de familie se pare ca nu a dat mare importanta! la FEL SI ALTI MEDICI care l-au mai vazut! Ce este de facut?
De asemenea, sarbatori fericite!
Codrutza
Mimsi stiu ce ai simtit cand a cazut bebelul din pat. Si Darius a cazut din canapea acum vreo 2 luni! Habar nu aveam ca se misca si se rostogoleste! mi-a aratat in acest fel! Mama si cate intrebari nu mi-am pus...O fii cazut rau? s-o fii lovit la cap, la coloana...etc. De fapt bebelul nu are nimic, mai mult a fost sperietura decat lovitura... Asa or sa creasca mari si frumosi! Nu te impacienta!
FILUTA BINE AI VENIT!

lA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!
cRED CA AVETI TREABA LA ORA ASTA, FETELOR! aSA CA SPOR LA TREABA!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Codruta, nasol cu trezirile, dar tu ce faci cand se trezeste, tot cu suzeta o linistesti, sau cu apa/ceai/lapte...?
Calcul aproximativ: 8,7 kg inmultit cu 2,2 gr proteine=19,14 gr proteine/zi, calculezi intai laptele in proteine (mai greu daca il alaptezi natural, in situatia asta zic si eu sa-l compari cu un lapte 1, cum ar fi Nan 1, de-asta zic ca sunt multe aproximatii, Nan 1 are de ex 1,23 gr proteine la 100 ml preparati), apoi calculezi restul proteinelor: carne, carnea de vita are ceva mai mult, cam 17 gr proteine la 100 gr produs, iaurtul are f.multe proteine, Napolactul tau are 3, ceva la doar 1/2 de cutie, iaurtul adevarat al Ioanei are min.6 gr/cutie, branza si galbenus nu stiu dar o sa aflu.

Mergi la inceput

Off topic: cica s-au calificat Cristina Rus si perechea, la Zona artelor e deschis subiect. Chiar, Raluca Arvat a cam luat proportii serioase, iar prezentatoarea parca ar fi gravida...Asta ce-am vazut pana am clacat si am adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Pauza!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73698" target="_blank">aici

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput