Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pai atunci ramane ca ne vedem duminica. Mai vedem maine si duminica dimineata cine se mai anunta.
Mama, ce mult mananca Vladutzii. Al meu mai mult de 200 n-a basculat niciodata. Cu carnea eu fierb o bucata si pe urma toc marunt si iau cu lingura, sa fie cam o lingura plina. Nu stiu daca e mult sau putin, parca ziceau fetele ca 2 lingurite pe zi sau cat incape intr-un pumn de copil (s-ar putea sa aberez acum).

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Irina Vladut mananca exact atat cat trebuie. Ca la carte...Cam asta e cantitatea de piure ce trebuie rabatata la modul ideal

Acum am vazut si eu pozitia de dormit a lui Vladut. Trebuie sa recunosc...e ceva special

Chiar? doarme vreun bebeu invelit? ca eu orice as pune pe Luca in secunda 2 este aruncata undeva departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor, hai ca acum s-a culcat bebelul si, in timp ce il mangaiam sa adoarma, mi-au venit in cap o serie de intrebari carora nu le cunosc raspunsul. Asa ca o sa va asaltez pe voi, fiind convinsa ca voi afla ceeA ce ma intereseaza:
1. voi ce suplimente dati bebeilor(vitamine, fier, calciu etc)?
2. fierul haussman trebuie schimbat ca si vigantolul, lunar?
3.dee la ce varsta ati/ veti iontroduce galbenusul de ou?
4. de la ce varsta pure de spanac?
5.la ce varsta se inchide fontanela posterioara si cea anterioara?

Mai am cateva, dar revin.
Apropos, ceva dans in seara asta? Ce mi-as dori sa dansez...la propriu...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

SIMO, bebelul meu doarme invelit. rareori il gasesc dezvelit...este ft. cuminte atunci cand doarme, cu toate ca, de altfel, este foarte vioi, jucaus.

Ah, fetelor, am uitat sa va intreb cum pun poze la adresa comuna? dar filmulete?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Eu sint suparata un pic ca iau furat neimtiti astia de furaceosi portofelul cu 500£+carte bancara+++ce mai avea prin portofel

Filutabun venit

poze

Mergi la inceput

Bine ai venit Filuta! Si sa-ti traiasca feciorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo mamica de filozof saru'mana de raspuns. Imi era teama ca papa prea mult . De obicei doarme invelit. L-am dezvelit eu pt poza mama denaturata ce sunt.

Roxi eu iti raspund partial. Eu ii dau fe si vitamina C. De schimbarea fierului haussman nu stiu nimic. Galbenusul de ou nu l-am introdus, dar nu din cauza de varsta, ci din cauza de carne (ii dau de pui, ficat si de vita si am uitat de ou). Din cate stiu galbenusul se poate da de la 6 luni. Spanac maine ii dau prima data, dar am observat ca sunt mamici care au puiuti mai mici care papa spanac. Poate te ajuta ele. Fontanelele din ce am citit eu se inchid pana la 1 an si jumatate. Te-am lamurit bustean cred.

Nu stiu ce are bb dar nu mai vrea lapte. Abia il conving sa bea. Cum vede biberonul strange din buze si da din cap. Oare ce l-o fi apucat? Ca e acelasi lapte, nu l-am schimbat si nici apa cu care il prepar.

Caraie bb, am fugit

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Pacatoasa de suzeta .
Ruxandra mersi de raspunsul cu carnea. Trebui sa o maruntesc si eu maine sa vad cata e, ca eu bag bucata direct in blender (bucata taiata ochiometri, dar nu as putea spune dimensiuni).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Irina si eu tot cu lingura masor carnita.

Mergi la inceput

Nanadana nasol cu portofelul. Imi pare rau Da' unde ti l-au furat? Nu poti sa faci reclamatie la politie?

Mergi la inceput