Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
marinela79 spune:
Mare noroc pe mine ca m-am apucat pe la 4 ani de fumat dar nu mi-a placut si m-am lasat, asa ca poate sa fie fum la greu eu nu dispar![]()
Codruta, super
adidasii, o cam strang, sau mi se pare?![]()
Iaris mananca la o masa, cea de dimineata, cam asa:2-3 mere mijlocii coapte sau rase cu 2-3 masuri cereale sau 2 biscuiti Petit Beurre, o para sau para+mar+cereale, sau 1 borcanel fructe de la Hipp cu 1 biscuite, iar dupa 3 ore baga 200 ml lapteIar la pranz azi a mancat pireut facut dintr-un morcov mare, o felie telina, un cub de 40g carne si 1/2 ceapa.Cat a iesit a papat tot.Eu n-am cum sa-l cantaresc dar estimez ca fiind vreo 200g, si mai papa pe la 8-9 seara vreo 200 ml lapte.
Iaris papa Milumil, dar cand nu are chef nu pot sa-l pacalesc desi poate e mai dulce decat celelalte marci, asa ca nu cred ca e o regula cu laptele mai dulce.
Nici eu nu stau prea bine cu timpul, dar ma descurc.De obicei gatesc pe 2 zile, curatenie cam 1 data pe saptamana.Abia astept vacanta mare, ca o voi avea pe sora mea alaturi de mine si va fi mai usor.Ea se intelege perfect cu Iaris si stiu ca ma pot baza pe ea .
Cat despre trezirile cu cantec si noi avem parte de ele, nu des, dar se intampla zilnic cel putin la un somn.Acum doarme piticu, tat'su e la sala , se relaxeaza, eu bantui pe aici.Mi-e ca doarme fii'miu si nu trebuia, cred ca la noapte facem show
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
marinela79 spune:
Sigur legumele provoaca limbutie, dar ce sa-i dau pt rostogoliri?Nu imi doresc inca sa-l vad cazut din pat, dar mi-e ciuda ca nu stie sa-si bage picioarele sub el, sa-si ridice fundu' desi tentative are.Se invarteste in jurul propriului ax de ma innebuneste, iar cand oboseste trebuie sa fiu acolo sa-l intorc.Pai ce se face asta fara mine?Concdiu....mmmm...ce bine suna, dar cred ca anul acesta va fi in trei, nu ma incumet sa-l las inca cu mama, cu soacra...nici atat.Vroiam la marea noastra, dar la ce se anunta, anul asta va fi cam naspa + aviara.Apropos, ati vazut ce e in tara?
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
roxi23 spune:
JADI, MA BUCUR CA nu sunt singura care are un bebel super mancacios. Darius dupa ce mananca 150 ml de supa, la 30 min "baloteaza" inca 150 de lapte. Ciudat este ca daca ii e foame si ii dau numai 150 ml lapte, se satura. Cred ca este ft. pofticios sau calic...ca alta explicatie nu vad.
O sa imi iau si eu masina...saptamana viitoare depun actele pentru leasing, pentru ca nu dispun decat de 50 % avans...si vroiam sa fie noua, chiar daca nu e cine stie ce marca, doar Logan... Ma rog de alta mai buna...de unde bani? Si eu as vrea o plimbarica in Europa...dar cu masina...pe de o parte ar fii super, pe de alta parte obositor...merita sa reflectam!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
nanadana spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi Karola,Bianca,Alexandra,Briana si Alexandra multi pupici de la noi 

Miflor vacanta placuta pt cele 2 zile 
Ioana ce as vrea si eu "Lost"
Codruta misto poza
poze
Simo74 spune:
Marinela daca descoperi alimentul care provoaca rostogoliri de pe burta pe spate, sa mi-l zici si mie ![]()
locca spune:
Abia astept sa-l vad si pe Luca filozoful cu ochelari de soare ![]()
Chiar, ne mai vedem duminica? Eu as veni.
Eu nu ma pot abtine sa nu masor cat mananca pt ca am cana cu gradatie, care gradatie sta in fata mea, asa ca stiu cat ii pun initial si pe urma cat mai ramane. In cat mananca includ si pierderile de pe barbita/fata/maini/par etc.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Bb doarme deja... A bagat un iaurt intreg (de 200g) gol pe la 7asa ca laptele de seara nu i l-am dat inca, m-am gandit ca e prea repde dupa iaurt. I-l dau cand ma culc eu
.
Am si eu o intrebare. Cum cantariti carnea? Eu sunt in ceata cu gramajele astea. X g cruda sau fiarta? Eu am o senzatie ca ii dau putina, dar mi-e teama sa nu-l ingras prea tare
. Sunt confuza.
Vera iti dau Ice Age, dar dupa ce reusesc sa-l iau de la serviciu. Eu nu am CD-writer la serviciu si sotul nu a fost la munca sa-i folosesc laptopul. Luni il iau si vedem noi cum ti-l dau.
Acum am si eu masina si vine soacra peste mine
(fostii colegi nu mai vin acum). Asa ca iar nu crd ca pot veni in parc 

, ca parca n-as veni cu soacra dupa mine
. Cu toate ca fiind asa sarbatoare mare, poate ca sunt multe mamici ocupate cu vizite.
Am cumparat si eu spanac sa-i fac maine lui bb. Nu am fost atenta la retele voastre, dar improvizez eu ceva
.
Acum ma uit la "dansez cu tine" ca sa-l vad pe gratiosul Iftimoaie 

si sa ma sochez inca odata de cat de mult s-a ingrasat raluca Arvat.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Al meu baga 250 pireu de legume lejer, cateodata chiar mai mult. Cat e normal sa pape ca si cantitate la aproape 8 luni?
Ma duc sa halesc ceva ca e pauza publicitara
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Ruxandra si noi cred ca venim duminica. Daca se mai intalnesc o data Luca si Matei, cred ca devin buddies for life