Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
onitza spune:
ANDREAP, hai ca imi permit sa fac o gluma!! daca mariuca tot simte nevoia sa mushte, indeamn-o catre copiii astai rai care strica leagane prin parc, care se bat, scuipa, etc
sa vezi ce liniste se face!!! vedem atunci cine-i bossul!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
Aha, si ca sa vedeti ca am motive serioase sa cedez psihic azi, l-am cantarit pe Paul: 9.900 kg IMBRACAT!!!!!!!!!
dar cum le pierde frateeeeee, kilegramele astea asa??? diaree nu mai face, de vomitat, nu, mananca chiar bine...nu inteleg!!!!!
Azi trebuie sa merg sa ma vad cu sefu...oare e bine azi???
tocmai azi??? la cat de bine mi-au mers lucrurile!!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Otiliav spune:
Onitzule,
si nu mai fii asa suparat banii vin si se duc, niciodata nu ne vor ajunge, asta-i clar. Eu cred ca pe ianuarie trebuia sa primesti indemnizatie pe 9 zile si pe restul zilelor suplimentul. Si eu tot pe 9 am inceput serviciul, dar sincer ma feresc cat se poate sa incep ceva in mijlocul unei luni. Eu in prenatal am intrat pe 1 noiembrie, cic-ul l-am inceput pe 1 februarie, cartea de munca o am de pe 1 aprilie. Si chiar ma gandeam in decembrie cand merg sa-mi dau demisia sa ii rog sa inchida cartea de munca cu 31 decembrie desi Ana face 2 ani pe 18 decembrie, sper sa reusesc asa.
Bine ca si-a revenit iepurasul Paulica!
Andreea, parcul Carol nu imi este tocmai la indemana sa vin de la Cora Pantelimon. Nici nu stiu ce microbuz sau tramvai sa iau dar vreau sa va vad. Cine mai vine, poate imi spune si mie ce mijloc de transport pot folosi?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
andreap spune:
Otilia,chiar nu stiu ce sa-ti zic....Vorbeste cu Felis sau Paxela,stati aproape si ele vin..Poate va "cuplati"
..Si eu as vrea sa ne vedem,cat mai multe daca se poate....
Onitza,mai,cand face asa ceva,efectiv imi ies din minti..ma gandesc cum m-as simti eu in locul mamicii respective.dar se pare ca nu-i intra in cap nimic,degeab o cert,o pedepsesc...degeaba
..Nu stiu ce sa zic de Paul...pupici si sanatate multa!
Sper sa ne vedem duminica.Eu va pup si mai vb
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
FELIS spune:
Noi nu suntem bine deloc...
Dupa ce ca facusem laringitasi am intrat pe antibiotic, la prima gura antibiotic , acre a fost dupa masa, a vomitat tot... M-am chinuit sa ii dau antibioticul din nou... Cu mare greu am reusit cam in 30 min 5 ml de antibiotic, insa nu a mai vrut sa manance nimic... si cum avea si temperatura... nu puteam sa ii dau si nurofen pete antibiotic pe stomacul gol, asa ca i-am bagat supozitor cu paracetamol... A doua zi dimineazat abia am reusit cu greu sa ii dau antibioticul amestecat cu 5 lingurite de piure de fructe... in cam 35 min... Aseara tot f greu antibioticul amestecat in lapte... dar nu a mai vrut nurofen... Azi dimineatza s-a trezit marait (caplangem si de la 2 masele care de 10 zile zici ca sparg in orice moment dar nu mai sparg odata-coltii se vad de mult... de un alb perfect, cred ca e doar o pielitza pe ei) Deci s-a trezit marait si nu voia decat in brate la mine... l-am lasat la un moment dat putin jos si a vomitat , asa, calm si incet (de unde nu stiu ca papase aseara la ora 22 100 ml lapte cu antib in el) un lichid verde si s-a facut ditamai balta (cam 20 cm diametru- deci a vomitat destul de mult) I-am scos si mucisorii cu aspiratorul, i-am dat sa si pape, dar putin, i-am dat nurofen si a adormit in brate la mine... Cum nu mi-a placut deloc evolutia bolii si faptul ca a inceput sa respire suierat... Am hotarat sa merg din nou la dr... La 111 nu a vrut antibioticl in orice combinatie i l-am dat... Asa ca am hotara sa il gust si eu...

Am zis ca imi dau si sufletul din mine... Era atat de amar chiar si in combinatia de papa...
Am fost cu el la dr... la ORL apoi la pediatra si avem... BRONSOLITA...

Cum a dat in bronsolita ca de scos din casa nu l-am scos, la mine in casa e in permanentza cald... si chiar f cald

AM luat o alta reteta cu un alt tip de antibiotic si alt tip de tratament...
Mucisorii curg ca la robinet chiar si dupa ce ii scot cu aspiratorul...

Va pup si sanatate la toti copilasii... De o saptamana am bona dar nu am avut timp deloc sa lucrez al contabilitate...
MA simt cam la capatul puterilor,,, El marait in permanentza , vrea numai in brate, cd vine bona ori merg cu ea si Mihai la pediatru ori alerg eu sa imi rezolv diverse probleme pe care le am...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Onitzo,dar de masurat l-ai masurat?Poate ca s-a lungit mai mult si de asta si diferenta asta la greutate.Robert de la 10 luni si pana la 1 an si 3 luni a avut 10 kile,fara nici un gram in plus sau in minus.Acum s-a mai ingrasat
,are 11 kile. 
Felis,imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori rau.Si noi tocmai am scapat de bronsiolita.A fost doar un inceput sau o forma f f usoara.Acum zacem noi astia mai batrani,adica eu si tati.Dar nu-i bai,bine ca a scapat puiul.Ce fel de antibiotic ti-a dat de e atat de rau?Ca sunt atatea siropele acum cu diverse arome...Macar noi n-am avut probleme din punctul asta de vedere.Robert deschide gura ca pelicanul si nu zice nici pas,fie ca e dulce sau amar.Eu ii dau intotdeauna orice fel de medicament cu seringa de la Nurofen.
Sanatate multa la pui mic! 
Cristina,primesti cu petitul? ![]()
Si Robert a descoperit cocotatul si zgaibaratul de vreo cateva zile.Langa pat am o masuta fantezie,se urca pe ea si de acolo se arunca pe pat.Tat-su e transpirat tot
,eu m-am relaxat deja,dar oricum sunt pe faza...
Va pup pe toate!!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Otiliav spune:
Paxelina, multumim, acum sa vina sotul sa discutam serios, cel mai probabil o sa mergem si la socrii duminica la pranz!
Felis, ce greu pentru voi sa fiti mereu bolnaviori, multa sanatate sa va refaceti repede!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
miria_cristina spune:
Felis - Imi pare tare rau pentru Mihaita si pentru tine!
Stiu cum e sa te chinui sa inghita medicamente. a mea poate sa fie miere si tot il refuza. De fapt, refuza ea mancarea, de ce sa nu refuze medicamentele?
Sanatate multa, multa!
Mariussimiuc - Pai, cum nu?!
Sigur ca primim petitori! Dar cum a mea e destul de baietoasa, cred ca vom peti noi.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."