Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
am vazut doua printese(alexia si Damiana) super frumoase si un iepuras dulce foc...si pe mami cici care nici nu zici ca-i gravidutza...ci sora mai mare a alexiei
pupici la toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna dimineata MONICA!!! Ruxitei!

FAZA TA RE DE DIMINEATA: in general, lui Paul, tac-su ii da laptele de dimineata, dar a trebuit sa plece mai devreme azi si a ramas ca eu sa ii dau lapticul!!! si ma gandeam eu in timp ce ma indreptam cu bibe spre camera lui, stiind ca nu se omoara dupa lapte: sa vezi ca nu mananca, scandal, plansete, de undeeeeeeeeeeee? ca nd m-a vazut a zambit si mi-a luat bibe din mana si a inceput baiatul sa "baloteze " la greu!!!! eu obisnuita, la cat de "des" ii dau dimineata laptele , zic sa ii tin eu de bibe, ca poate se mai infunda tetina sau ceva! A inceput sa-mi urle de ziceai ca i-am luat pielea de pe el!!! nu s-a potlit pana nu i l -am dat lui in mana, si asa a papt tot singurel!!!!!!

Pupicei si o zi bunaaaa! ma duc sa cumpar ziare sa spal geamuri!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Hai mai Andreea.. doar a uitat femeia cheile adica nu mi se pare ceva intentionat. Acuma sa o lasi si fara prima de Paste pentru asta.. mi se pare cam dur. Important e cum se poarta cu fata, cum o ingrijeste, daca e calma, etc. Mie mi se pare chiar induiosator cum sta ea in holul blocului cu Mariuca in brate. Iti dai seama ca nici ei nu i-a fost usor.
Try, eu de multe ori citeam ce povesteai tu despre Alex si faceam ochii mari pentru ma regaseam complet in povestile tale. Doar un exemplu ar fi agitatia nocturna (pe care tu ai gestionat-o mai bine si s-a incheiat relativ repede). Copiii nostri chiar seamana in comportamentul lor de pana acum. Pana si la faza cu dragaleala si felul in care se inghesuie in tine sa caute dragoste imi este teribil de cunoscuta. La noi, pentru ca dormim impreuna (stiu, nu este bine ), se ajunge la niste amoruri.. De exemplu se trezeste in timpul noptii cateodata, se ridica in fund, ma cauta cu privirea, si cand ma gaseste scoate asa un sunet de satisfactie, imi ia fatza intre palmutele lui si se aseaza cu fatza lui peste fatza mea. Ce mai.. ma topesc, iti dai seama. Si mai nou adoarme cu urechea lipita de inima mea, cumva in genunchi asezat. Dupa ce adoarme bineinteles ca il asez in vreo pozitie mai umana, dar ma induioseaza foarte tare dragalaseniile astea.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Miki, ne-am tot gandit la voi si ni s-a facut dor...si-acum, ca mi-am adus aminte, iti urez sarbatori fericite. Si mai pune si tu niste poze, sa-l mai vedem pe nastrusnic.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Miria, apropo de ales de pe tava...Alexia mea a ales un CD cu muzica, cantareata o fac..ca daca eu n-am putut macar ea apoi a ales cardul de la banca asa ca m-am linistit, o s-o duc bine la batranete

Pupici si noapte buna!!!

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Era card de debit sau de credit ?
Poza preferata din multe poze reusite. N-am poze cu burtoiul devenit burtica, dar nu prea pot concura cu tine , mai ales ca acum esti o gravidutza frumoasa foc!
Miria, Ana a ales banii, pixul si foarfeca si i le-am pus si a doua oara pe toate pe tava si le-a ales fix in aceeasi ordine ! Mie poza aceasta imi place cel mai mult, este asa multumita de noul ei look. Voi ati tuns-o?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cum este cu intalnirea, unde si cand, eu sper sa ne vedem?
Miria, Onitza, Cici, cred ca ar trebui sa facem clubul mamelor purtatoare . De ce sa nu recunosc nu-mi pare deloc rau ca Ana seamana cu tacsu la fata leit, la bunicii lui la tara cand au vazut-o babele i-au spus "ce faci Vladut?" , ea sa fie sanatoasa si norocoasa, ma bucur ca are genele si ochii mei !

Ne-am pupacit aseara cu Felis si Mihaita. Este asa de dulce cum face el pa si bravo, doar ca m-a cam suparat Ana cam tragea de el ca de papusa ei, a incercat si sa-i dea sa pape, dar in general este cam salbatica nu stie sa se poarte cu copii .
Eliza, si eu dorm cu Ana sau chiar toti 3, nu ma indur s-o las singura in pat, iar noaptea trecuta s-a trezit plangand cred ca a visat urat. Dar asa imi place sa-i simt mirosul si sa fie la pieptul meu, iar dimineata cand se trezeste imi da piciorusele sa i le pup. Stiu ca nu este bine, dar recunosc nu ma pot abtine !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Intre timp ieri pana am ajuns acasa,ma calmasem.I-am spus numai s anu se mai intample alta data..i-am dat banii ei si cred ca-i dau si o "prima"de Paste..V-am zis ca eu sunt cam cand vine vorba de fata mea,plus ca a 2-a oara pe saptamana asta cand uita cheile.Oricum,era suparata si ea pe ce a facut!Idee e ca putea sa aiba neaparat nevoie sa intre,sau sa urle fata de foame si atunci ce facea?Nici macar nu m-a sunat....Oricum,a trecut,asta e.Se poarta bine cu fata,deci pana la urma e bine.
Am admirat fete frumoase(Cici,Miria)si un Paul(Onitza) deloc slab....
Sa stiti ca si fata mea e "baietoasa",se catara peste tot,alearga,tipa de-mi fac ochii in cap ca la melc....Dar e tot in rochite o imbrac mai des.Cred ca e "boala"generala la varsta asta cataratul.alergatul,leagan....
Aseara in parc iar a facut o MARE PROSTIE fata mea:a muscat de deget pe o fetita a unei prietene de "carut",dar rau de tot,am crezut ca i-a rupt osul,asa de rau s-a auzit "trosc".Noroc ca i-a luat numai pielea ..dar a curs la sange.Am certat-o,am tipat la ea,am zgaltait-o,am strans-o de obraz...Efectiv nu stiu cum sa o dezvat de muscat..serios,nu stiu cum..Si venise o alta mamica care-mi dadea mie sfaturi sa nu mai tip la copil ca nu intelege..eu in spume maxime,fetita aia mai mica urla,mamei ei cred ca-i venea sa ma...ca am tipat si la mamica aia
cat despre INTALNIRE,am vorbit si cu Paxela;ramane pe duminica,pe la 10.30-11 in Carol.daca va convine seara,spuneti.daca nu,ne vedem acolo..sper sa nu intervina nimic pana atunci.
mai vb azi

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu am tuns-o noi!
Ca nu statea. Am incercat, dar alerga dupa foarfeca si imi era teama, asa ca, s-a dus tati sa se tunda si a luat-o si pe ea. Nu povestesc circul care a fost ca ma fac de ras si mai pot sa ma laud cu fata mea cea "cuminte"!
Mie mi-ar fi placut sa-mi semene. Macar nitzel! Ca vad cum trage la tati ca un magnet! De semanat in seamana, de plans dupa el plange, cand e acasa si stau amandoi se uita la el de parca ar fi singurul din camera! Eu sunt parte neglijabila!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

uuuaaai Andreea, tare faza din parc, cred ca te-a suparat/enervat rau! ... cred ca nu ai ce sa-i faci altceva Mariei decat sa-i toooot explici cu frumosul, pana v-a pricepe intr-un final... ca degeaba strigi la ea si o pishti ca nu cred ca o sa intzeleaga.
Nasol este ca trebuie sa fii foarte atenta cand este cu altzi copii.

Foarte dragutze si haioase fetitzele Damiana si Alexia, superbi ochisorii negri ai iepurashului Paulica...

Cici esti o gravidutza f. frumoasa si supla! inca nu stii daca e rose sau bleu burtica?

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANDREAP, imi pare rau sa vad prin ce ai trecut! si si fetita cu degetelul! eu cred ca ai facut bine ca ai certat-o pe Mariuca, si eu il cert pe Paul cand face ceva ce nu e bine, dar chiar atunci imediat, si ii arat ca nu e bine sa faca acel lucru! lasa, mami, ca trec toate!!! si pe mine ma scot din sarite faze de genul asta, cand se baga in seama persoane straine sa atraga atentia de chestii ce nu le privesc!
Cat despre intalnire, va sfatuiesc sa va vedeti duminica dimineata, ca am auzit ca pe dupa-amiaza e posibil sa ploua!!!

Eu sunt suparata, de o saptamana ma lupt cu cei de la ITM ca m-au sunat ca nu e in regula dosarul, dupa atata timp de primit indemnizatia si chiar si suplimentul, sa ma sune sa imi zica ca trebuie sa returnez banii inapoi, toti!!!!!!
Ne-am prezentat acolo, am lamurit problema, ca de fapt e in regula...buuuun, azi ma suna iar, ca eu am inceput serviciul in luna ianuarie, pe 9 mai exact. Si am primit indemnizatia pe luna respectiva! suplimentul l-am primit pe februarie! si ca trebuia facut un dosar de catre angajator ca sa nu mai primesc indemnizatia pe ianuarie! si ca trebuie sa dau ianpoi 8 milioane!!!!!
Cu banii suntem oricum la pamant, am cheltuit luna asta ca niciodata, 2 crese, bona, tratament Paul, doctori Paul, plus restul, care sunt multe si-alea!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput