Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - Si ce ziceai ca ales fata ta de pe tavita, la turta?Apropo, de veleitati.
Ca a mea a ales ... lingura. Si cine stie ce carti culinare o sa publice!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miria la fel e povestea si la mine..asa ca sper sa-mi fac de asta un bebe sa semene cineva si cu mine, ha ha nu conteaza ce e ....oricum la temperament Alexia seamana cu ma-sa , ha ha ca e apriga si nervoasa cateodata si plange cand nu i se permit unele chestii

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Miria, apropo de ales de pe tava...Alexia mea a ales un CD cu muzica, cantareata o fac..ca daca eu n-am putut macar ea apoi a ales cardul de la banca asa ca m-am linistit, o s-o duc bine la batranete

Pupici si noapte buna!!!

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina si Cecilia,sa va traiasca printesele frumoasele!!

Onitzo,chiar parca e un iepuras Paulica.Numai 2 dinti are jos? E un scump!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Mariussimiuc pupici la Robert de la noi
si la mamica lui

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri!
Si asteptam petitori!

Mergi la inceput

Cici - te-ai linistit in privinta carierei si-a banilor! Eu, in schimb, tare-s curioasa cu a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Cecilia, mie imi vine s-o mananc pe fii-ta, de cate ori o vad...asa scumpica si-i toata un zambet...si-si ia niste pozitii haiose, de zici ca le studiaza indelung multi de la noi.

Mergi la inceput

Dutzi sa stii ca ea nu sta la pozat, o prind asa cum se joaca si mai ales cand isi face rondul de seara...fuge roata prin bucatarie si sufragerie ca la noi nu e bucataria separat si se distreaza de numa...
Pupici de la noi la Iustin cel dragalas

Mai fetelor, nu stiu cum sunt fetitele voastre dar Alexia nu e deloc genul de printesa toata ziua trebuie sa faca ceva, nu sta o clipa, se catara peste tot cum prinde momentul, baga niste strigaturi de te dor urechile..ma gandeam ca totusi fetitele ar trebui sa fie mai linistite, oricum ma bucur ca nu e genul de unde-o pui acolo sta mi se pare mai baietoasa, sau poate am doar impresii
A...si mai nou fata mea zice " tapte" asta inseamna "lapte", imi vine sa o mananc nu alta..si stie cum face catelul, vacuta, pestisorul, face asa cu gurita ca pestisorul, face ca si gainuta intr-un mod tare haios, cum face pisica stie, ursuletul, mamaruta e " mama", gagauta e "gaga"...imi place tare mult ca incet incet incepe sa-si de-a drumul la gurita, ha ha ....si cum vede sticluta cu lapte sau cand ii e foame isi deschide gurita si imi arata ca acolo trebuie ceva, ha ha...ai vostri cum fac???? mai zice ea "papa" dar cateodata zice si asa numai si nu ii trebuie nimic

hai ca va doresc o " Buna dimineata" si pupici la copilasi

17+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Mai, mai ce de fetite frumoase!
Cici, Cristina, la printese!

Onitza, de fiu-tu ce sa mai zic...dragalasul de el...

Cici, sa stii ca fiica-mea e la fel de cocotzata, nu sta o clipa locului, acu-i aici, acu-i dincolo...parca-am facut-o in copac! Cred ca seamana cu tat-su, nazdravana, ca eu am fost un copil tare cuminte Face un contrast intre moaca de ingeras si poznele pe care le executa...
Cand e vorba de papica, a mea nu stie sa spuna, insa plescaie din gurita fooooarte sugestiv, asa ca tre' sa dau fuga sa pregatesc lapticul! In rest, zice ma-ma, ta-ti, apa, ham! vbuuuuum(masina, adica!), na-na si...nu mai stiu! Mai scoate tot felul de aglomerari de sunete bebelusesti, care or insemna ceva, da' nu ma pricep eu sa le traduc!

Mergi la inceput