Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

Mariussimiuc - Pai, cum nu?! Sigur ca primim petitori! Dar cum a mea e destul de baietoasa, cred ca vom peti noi.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Nu-i problema! Noi acceptam petitoare!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Monica, pupici la Ruxi si sper ca nu mai sunt bolnaviori copilasii

Otilia, era un card de credit, ca altfel nu ma bucuram eu asa , ha ha
M-am distrat la faza cu “ ce faci Vladut?”…Alexia are acum parul mai mare si nu se poate confunda cu un baietel..dar stai sa vezi ca o s-o tund numai sa mai dea caldura si-atunci cine stie…abia astept sa o tund si sa vad daca mai ii sta parul in sus

Andreea, lasa ca le facem noi mai “ fetitoase”..eu inca nu o imbrac cu rochite ca nu e cald afara, astept si eu caldura

Danette, pupici si din pacate inca nu stiu ce culoare are scutecul, ha ha doar pe 26 aprilie merg la ecografie si sper atunci sa aflu

Acum avem alta problema, nu mai vrea sa stea incaltata, orice papuci ii dau se descalta si vrea tot desculta sa umble, asa ca ii mai dau o pereche de sosete si la joaca..ai vostri fac asa???? Habar n-am ce sa-I fac sa-si lase papucii,…..numai daca o pun in scaunelul unde mananca si sa o pedepsesc acolo

Onitza, sa stii ca Alexia desi are ea obrajori frumosi are doar 10 kg, si doar e mai mica ca si Paulica, dar eu nu-mi fac probleme ca mie-mi place supla, ha ha

Felis , multa sanatate la Mihaita si tie putere multa. Incerca sa te mai odihnesti si tu macar 5 min acum daca aveti bona.

Si, cum era???? " Traiasca fetitele baietoase"

17+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

A...am uitat ceva...zicea Bits ca ea foloseste chilotei la Ken..pai i-am luat si eu la Alexia sa vad cum sunt..in primul rand ea nu-i vrea...in al 2-lea rand nu stiu cum sa ii dau dupa ce o fac cu crema ca tot se murdareste....poate imi explici si mie Bits cum procedezi tu...si-apoi daca face caca si trebuie sa ii dau jos o sa fie toata murdarica cum ii trag jos.....mai foloseste cineva chilotei??? voi cum procedati cu ei??? eu cred ca ii las totusi pe cand mai creste si o sa faca caca la olita, ha ha

Pupici

17+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele, eu duminica dim in general sunt la patriarhie pana pe la 12,30...chiar 13...asa ca sigur nu vin in carol
felis imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori...lui mihiatza si sanatate multa...of...vremea asta ce ma enerveaza numai din cauza ei ni se imbolnavesc puisorii
andreap, mai si ruxi face la fel...macar sa se muste una pe alta sa vada cum este sa si primestisaracul alex de cate ori urla ca-l musca...si-mi vine uneori sa-i zic...musca-o si tu...dar ma abtin...
va pup pe toate sa aveti o seara placuta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CICI, mi se pare mie, sau azi ai fost mai vesela ca de obicei??? ai o avut o zi buna!??? sper ca da!! pupicei

Noi de 2 zile ne confruntam cu alta problema: NU VREA LICHIDE DELOC, dar deloc!!!!!! s-a mai confruntat cineva cu problema asta???? mananca ok, chiar mi-a plans azi de foame, si inca ceva, s-a invatat la banane, vine in bucatarie, si incepe sa maraie , aratand cu degetelul la banane!!! eu ii desfac o banana, si in acelasi timp ii dau si branzica COVALACT, Cottage Cheese se numeste, e chiar buna! ok...
MIHAELA, nu l-am mai masurat ce-i drept, dar oricum a slabit 3 kg si mi se pare mult! o sa il masor maine!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, nu m-as fi gandit nici sa nu iasa din casa si cu boala pricopsit mititelul!!! of, sanatate multa, puiutului, pupam doi obrajori delicati, si mami incearca sa te mai odihnesti si tu....cat crezi ca mai rezisti asa???

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Onitza n-am fost mai vesela ca de obicei ha ha, doar ca azi am avut zi libera de la servici, azi fiind inca vineri la noi...aici este Pastele catolic si astia au liber in Vinerea Mare si luni nu e liber....
Pupici

17+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Cecilia pai in pozitia culcat ii bag piciorusele in chilotel,ii trag pana la jumatate si apoi il dau cu crema la fundulet.il ridic in picioare si apoi ii trag chilotelul.cand face kk il rup in parti si devine ca un pampers obisnuit,asa ca nu vad care ar fi dificultatea?oricum eu consider ca sunt mult mai practici ca cei obisuiti dar si asta depinde de fiecare.
bafta la control si sper ca ne vei spune ceva de culoarea albastra

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Bits mersi frumos de explicatii, o sa incerc si eu asa...sper numai sa vrea Alexia ca atunci cand vede ca vreau sa ii trag pe picioruse incepe sa faca cu capul ca nu vrea, dar parca o sa fie dupa ea, ha ha . M-am gandit si eu ca sunt mai practici si de-aia am zis sa incerc
Sunt curioasa si eu cine e acolo in burtica si sper sa aflu pe 26, daca nu poate pe 26 mai ca doctorul meu iti spune cam pe la 24 de sapt ca vrea sa fie sigur
Pupici

17+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Hello!

Am vazut si noi poze de fetite, Damiana tunsulica si petita si Alexia cu mami a ei care e o super gravidutza...si tare ne-au placut.
Cum mai e Damiana, Miria? cred ca acu si-a mai revenit.
Felis multa sanatate, si noi am trecut exact acu un an prin bronsiolita...cred ca stii si tu, da ma simt datoare sa-ti spun ca f important este sa-i curati nasucul, sa eliberezi de mucozitati toata calea de respiratie, zgomotul de acolo vine. I-ai niste pastilute de Karvol si sparge cate una doua pe zi pe o batista si tine-o f aproape de nasucul lui Mihaita. Eu mai puneam si in vase cu apa calda, ii usureaza f bine respiratia si miros f bine. Sa scapati repede va dorim

Noi suntem bine, putin (mai mult) mofturosi la mancare, desi aseara m-a speriat cat a mancat, dupa ce ieri la pranz am avut circ....ia iesit si al 4lea canin si pun pe seama asta...maine il asteptam pe tati si floriile.
Va pupim

aime si Vladimir in aprilie

Mergi la inceput