Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
Viovio spune:

Paxela,Danette,Aime,Onitza si tuturor celor care si-au adus aminet ed mine de Florii,mii de multumiri.Sunteti minunate fetelor si tare mult as vrea sa am timp si net....
Miria Cristina
.Tot ce-ti doresti sa se implineasca.
Fetelor acum,cind am primit promisiuni ferme de la firma de net(dupa niste amenintari al fel de ferme) ac nu voi ami avea nici un fel de probleme...timpul meu liber..."nu ami e".
Voi incepe din nou serviciul "de noapte".
Dar sper si av rog sa nu ne uitati si promit sa va vizitez macar odata pe..."capitol"
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
florypop spune:
Fetelor am insomnii...
Am fost ieri la doctor si mi s-a deschis colul 3 mm. Bebe e bine dar treuie sa stau cuminte in pat. E inca prea mic sa vina pe lume. Are 1500 gr.
A inceput piticul meu sa vorbeasca 

.
Zice "paci" = pe aici, "esi" = iesi, si multe ate maimutareli.
Pupici,
Flory
30+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
flory

pentru tine, andrei si burtika...stai cumintica
va pup pe toate
monica
FELIS spune:
Buna dimineatza fetele... si bebici frumosi...
Vio ... imi pare tare bine ca ai mai aparut... DA cum de te-ai hotarat sa te intorci iar la servici? 
FLORY... stai cumintica in patutz... 
MONICA... buna dimineatza si tie...
TRY... multumesc... intr-adevar, probabil aceasta a fost evolutia bolii pur si simplu...
ONITZA ... sanatate multa lui Paul... adevarul e ca vremea asta ciudata e de vina.. e deajuns sa il scoti putin...
Eu ma pregatesc sa plec cu Mihai la dr de inima la control pt osul sternului... si mari emotii mari.. ca tare mi se pare ca eu am dreptate si osul sternului nu e prins asa cum ar trebui... Cel mai frica e ca o sa mi-l puna in gips la piept
... Tot acum luam si analizele la sange care le-am facut at cd ne-am pus gipsul...
Va pup si va doresc o zi ... fara emotii...
ca eu am ... de simt ca mi se face ra... ![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
florypop spune:
Cumintica in pat abia peste doua saptamani. Pana atunci mai muncim....

Pupici,
Flory
30+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
Viovio spune:
Buna dimineata!
Felis
...ei m-au chiemat,ca au nevoie de mine!Si cum eu am nevoie de bani....
,ma duc.
In plus la mine la serviciu s-au facut (si se fac) disponibilizari si s-ar putea sa nu mai am unde sa ma intorc in decembrie.Asa ca...
Flory
stai cumintica!
Onitza
micutul ingeras,sa se faca bine repede.
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by florypop
Cumintica in pat abia peste doua saptamani. Pana atunci mai muncim....
Flory, pai daca a zis doctorul sa stai in pat baga un concediu medical si asculta-l. Lasa-l pe bebe sa mai creasca putintel, va va fi mult mai bine si lui si tie dupa aceea. O mie de servicii nu merita sa risti sa se nasca asa micut.
si ai grija de tine, te rog.LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
florypop spune:
Daca stiam ca sare jumate de forum la bataie nu mai strigam in gura mare ca mi s-a deschis colul....![]()
Luminita, ar fi bine sa fie din cauza de mai multe servicii dar din pacate am unul singur care ma epuizeaza. Dar mai e putin si gata stau acasa...cateva zile...
Pupici,
Flory
30+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
Eliza5 spune:
Flory, eu am stat la pat desi colul meu era inchis dar scurtat. Mi se pare extrem de riscant sa mergi la munca cu colul deschis.. Te rog ai grija de bebe si stai in pat..
paxela spune:
flory ai mare grija eu de la 3 mm in 30 de min am nascut, tu sti cum e cel mai bine pentru tine dar eu una te sfatuiesc sa stai in patut , serviciul nu merita riscul pe care ti-l asumi, in conditii ta exista concediul de risc maternal sau medical daca preferi dar mare grija daca dilatatia continua e foarte periculos in special ca bebe e micut
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an