Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

cum adica in 30 min?????

Tie cum iti e cu sarcina? Ai fost la medic?

Pupici,

Flory 30+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Onitza,multa sanatate lui Paul.Mai bine nu-l mai duce pana nu scapa de febra..off,de aceea mi-e si mie frica sa o duc la gradinita asa mica.Pana acum a fost un copil foarte sanatos,dar...stiu ca asa e cand merge in colectivitati.
Felis,bafta la doctor!
Flory,tu stii cel mai bine...au dreptate fetele cu statul acasa,e cel mai bine ptr.BB.Daca nu se poate inca,macar nu mai conduce tu masina si sa stai la birou,fara alergatura si din cand in cand(la 1 ora de ex)intinde-te pe o canapea/fotoliu..Eu asa faceam.Am avut colul scurtat si deschis din luna a 5-a...doctorul meu tot asa mi-a zis la pat,dar eu am continuat sa muncesc pana la 1 Noiembrie(pe 7 s-a nascut Mariuca).E drept ca prin luna a 6-a mi-am luat medical 3 saptamani si am cam stat cuminte.Acum eu nu-ti spun sa faci la fel,Doamne fereste!Ideal e sa stai acasa,daca e pus in pericol BB,dar daca nu se poate cu nici un chip,incearca sa faci ce am scris mai sus.Pupici si sanatate
Mariuca mea e tare rasfatata...aseara nici sa mananc nu ma lasa,plus ca face exact ce-i spun eu sa NU faca..parca in ciuda.Mi-a varsat un iaurt in geanta,imi ia cremele din baie,deschide dulapiorul cu pantofi si ii scoate pe toti afara...etc.Si daca indraznesc sa nu-i dau voie,sa te tii urlete.Acum mai nou a inceput sa urle si cand o scot din baie.
Abia astept 2 zile de Paste de relativ repaos,ca de 4 zile ma inteapa rau de tot ficatul,asa ca sper sa ajung saptamana viitoare la analize.daca nu ar fi idioata aia de hepatita,nici ca as baga de seama,dar asa...mi-e frica
Pupici si sanatate la puiuti,mamici si BBici din burtici!

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Capitolul 119

Mergi la inceput