Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA - De ce nu-i pui sosetele ude cu alcool si otet in picioruse, daca nu-i scade febra? Eu stiu ca la a mea asa am facut si a fost bine, exceptand disconfortul ei! Nu-l lasa sa stea cu febra mare!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FELIS - Damiana ii da un pupic dulce lui Mihaita si ii ureaza: "Sa fie sanatos, bucuros si sa ramana LUMINITZA lui mami si-a lui tati!"

Sa fiti cu totii veseli si linistiti si sa va bucurati de un Paste fericit!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRIA CRISTINA, in primul rand UN CALDUROS LA MULTI ANI!!!! sa te bucuri de familie, de prieteni, parintisi tot ce ti-a oferit viata frumos!!! stiam de treaba cu sosete umezite in otet, dar auzisem ca se face asta la temp de 39...i-am dat panadol baby si acum se pare ca a mai scauzt, oricum nu mai are 38, desi mie mi se pare ca tot frige! ce ma fac eu mey fetelor cu tzunchi asta mic, il pun pe picioare acasa si la cresa in cateva ore e dat peste cap!!! aporpo, mi-a zis doc ca nu am ce cauta cu hidrasecul la cresa!!!! e tutaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Am veste buna: a scazut febra! ma bucur nespus!!!!! dar, nu stiu cum il iau maine .
FELIS, abia acum am reusit sa citesc mailul de la tine, esti nemaipomenita!!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

CICI, e adevarat ca e greu sa stai fara emotii, dar sunt sanse ca Alexia sa fie poate doar cu nasucul umed si atat! sunt copii mai sensibili, care iau viroze, enterocolite (cum e Paul) si altii de care se lipesc poate doar usoare raceli, spre norocul lor! eu cand ma gandeam la cresa, imi imaginam ca e posibil sa ia raceli, sa fie cu muci si alte alea, dar nu asa, cu viroze, cu vomitat, diaree, febra, etc!!! ma termina fizic si psihic asa in stilul asta si cu serviciu si cu el bolnav! Sper sa rezist saptamana asta! nu prea am de ales!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

MIHA incercam sa scapam de inamicul numarul 1 al infectiilor! SUZETA!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

BITS, ter og frumos, imi mai dai si mie o data reteta ciorbitei tale de burta, pe PM???? vreau sa fac o surpriza sotului, daca o sa am timp! te tzuc, multam!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitzo, ma bucur ca sunteti mai bine...lui paulica

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai, Cici, ii creste lu’ fi-ta parul intr-un stil de invidiat. Parca ieri ai tuns-o si-acum poti iar sa-i faci motz.
Ce faceti dup ace nasti? Ma refer la bebe doi, unde-l culcati? Luati un al doilea patut sau ii cumparati patut de copilas Alexiei? Ca eu vreau sa-l scot pe alex din patut in Sept. si sa-i cumparam patut de copil, ca de-acum e mare. O sa-i cumpar balustrade de-aia sa nu cada din patut noaptea. Si in felul asta o sa folosesc patutul la bebe 2. Mie de pea cum mi se pare ca alex e prea mare pt. culcat in patut, dar mai asteptam un pic.

Poza asta e mortala: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/detail?.dir=a538&.dnm=daf5.jpg&.src=ph
Eu asa copil zambaret tot timpul n-am mai vazut. Din 115 poze doar in una plange si-n 98% din ele rade cu gura pana la urechi.

Eliza, am dormit cu alex in pat la munte in wee asta si amandoi ne-am declarat stresati sa dormim cu copilu’ in pat. N-am putut sa dorm prea bine de grija lui ca se tot foia si se-nvartea in toate partile: cand era cu picioarele-n coastele mele, cand in ale lu’ tac-su, cand isi cuibarise capul sub burta mea, cand era cu capul sus pe perna…acu’ ne declaram multumiti ca fiecare si-a regasit patutu lui. Sunt sigura ca in timp te obisnuiesti ,dar pt. noi, caci am incercat prima data sa facem asta (de nevoie, evident, caci n-aveam patut la munte), a parut obositor.

Felis, imi pare rau ca sunteti bolnavi, dar din laringita in bronsolita paote sa dea si far asa aiba conditii rele (frig, vant, scos afara etc). e pur si simplu evolutia bolii careia probabil nu i-a “pasat” de tratament.

.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try, asa ma gandesc si eu sa-I cumpar un pat mai mare ca nu are rost sa mai cumpar un patut c-apoi ce fac cu el…mai trebuie sa mai fac apoi inca vreo 2 copii sa le folosesc, ha ha …de facut i-as face ca-mi place sa fiu graviduta dar nu stiu cine-i creste, ha ha

Tu ziceai ca-I cumperi ceva balustrade la patut sa nu cada din pat…alea unde le gasesti??? De unde cumperi patutul sunt si balustrade de-alea..ma gandesc la Ikea

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput