Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)
Raspunsuri - Pagina 13
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! MIRIA CRISTINA, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri de ziua ta alaturi de cei dragi si de cei care te iubesc. 

18+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Cecilia C spune:
Felis foarte frumoase pozele cu Mihaita si se vede ca a crescut tare mult. Ma bucur ca ghipsul nu-i face probleme la Mihaita si ca ii aduce numai beneficii, bravo lui si imi place ca e inconjurat tot timpul de prietenii lui
Otilia Ana e super haioasa, imi place tare mult
Noi suntem bine, peste 2 sapt o sa mearga si Alexia la gradi, parca mi-e mila de ea dar in acelasi timp imi pare bine ca o sa fie cu copii.....Paxela, Onitza cum se mai descurca copilasii la gradi?? le place sau n-au ce face????
Pupici si sa aveti o zi cu mult soare
18+sapt
Poze
poze bebe
monica-elizabet spune:
miria-cristina
, la multi ani! sa fii sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
felis
multumim si
mihaitzul pentru felicitare
monica
Otiliav spune:
Miria,
La Multi Ani fericiti si sanatosi, sa ti indeplineasca toate dorintele!
Multumim pentru complimentele pentru Ana nazdravana. M-am bucurat tare mult ca ma reusit sa ne intalnim cu mamicile si minunile mici.
Felis, Mihaita este foarte expresiv si fericit in poza, multumim de urare!
Cici, Alexia cred ca va fi fericita in compania altor copii, doar ca trebuie sa fiti precauti sa nu raciti, desi nu tin minte sa va fi auzit ca ati avut astfel de problemute, deci este o fetita sanatoasa tun, sociabila si independenta deci eu cred ca acomodarea la gradinita va fi chiar usoara. Vad ca din ce in ce mai multi copilasi merg la cresa, bravo lor!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
onitza spune:
CICI, buna...nu stiu ce sa mai zic cu cresa, Paul e cumintel, rezista eroic, mananca, doarme, dar.....l-am luat azi cu febra mare, cand l-am adus acasa avea 38.6, acum nu a scazut deloc, are 38 cu 5, i-am dat Panadol...si sunt si singura
...nu pot iesi sa mai cumpar ceva supozitoare macar! nu stiu ce sa fac, sa il mai duc maine??????????

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Miria-Cristina!! Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!Si nu in ultimul rand,sa te bucuri nespus de puiuta ta mica si frumoasa!!! 
Felis,felicitari pentru progresele lui Mihaita! Se pare ca pana la urma ai facut alegerea cea mai buna! Bravo!
Am vazut si eu pozele.Super! Paulica e simpatic foc cu suzi in gurita,frumoasa de Ana in hamleti si maieu m-a dat gata,iar Silviu care da cu aspiratorul...ce sa mai spun?
Despre noi...ioc noutati,asa ca va pup pe toate!!!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
monica-elizabet spune:
onitza, imi pare tare rau ca paulica
e bonavior...eu din cate am observat(la alex la gradi) parintii isi aduc copilashii bonaviori pe-acolo si de-aia se cam imbolnavesc toti...eu am renuntzat de o bucata de vreme sa-l mai duc pe alex ca sa nu i-o mai 'traga' si ruxandrei...dar dupa vacantza de Paste i-am promis ca-l duc din nou...sper ca vine caldura si nu mai sunt gripe si viroze ca eu una m-am saturat
...sanatate multa
si aveti grija de voi...daca vezi ca si in noaptea asta sau maine dim are febra eu zic sa nu-l mai duci.
monica
onitza spune:
MONICA, da, astept sa vad ce se intampla la noapte!!! sunt asa de speriata!!! multam de incurajare!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Cecilia C spune:
ONitza imi pare raub de Paulica ca e bolnavior...de-asta mi-e si mie frica cu gradinita
Poze
poze bebe
miria_cristina spune:

Fetelor, multumesc mult, mult pentru toate vorbele frumoase!!!

Sa aveti si voi parte numai de bucurii, pe masura celei pe care mi-ati facut-o astazi!!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."