Copilasi dragalasi nov-dec 04 (118)
Raspunsuri - Pagina 12
aime spune:
La multi ani! Miria Cristina, berbecutza ca si mine 
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ai tai si de frumoasa Damiana, careia ii dorim sa fie sanatoasa si mancacioasa
aime si
Vladimir in aprilie
roserb spune:
LA MULTI ANI, MIRIA CRISTINA!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de "mancacioasa" ta!
Petrecere frumoasa!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
danette spune:
FELIS, felictari lui Mihaitza!
Bravo pentru progrese, se pare ca gipsul a fost benefic! si multa sanatate puiutzului, sa scapati de boli.
Noi se pare ca am invins episodul diaree, destul de greu, adica a luat pana la urma Negram (un soi de antibiotic), si asa s-a oprit, de 2 zile 1/2 a avut 1 singur scaun (normal
), asa ca am indraznit sa-i dau Humana HN azi dimineatza, biata n=a mai baut lapte de aproape o saptamana.
Am avut si week-end-ul ploios si totul parca musteshte de apa, am iesit afara intre cateva rafale de ploi... dar aerul de sarbatoare a facut ziua de ieri mai speciala. Aici, la noi, fiind multzi maghiari s-a simtit si sarbatoarea catolica a Pastelui pe langa Floriile ortodoxe.
Asa ca deja am primit oua rosii si cozonac
... o parte din familia mea si multzi prieteni fiind romano-catolici.
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
andreap spune:
Buna dimineata!
Imi pare asa rau ca ieri nu am putut sta mai mult,sa le vad si pe Onitza,Otilia
...Asta e...poate alta data
Cu intarziere,"la multi ani"si de la mine la toare 'florile' de aici.sa aveti parte numai de bucurii!
Miria,"la multi ani".sa traiesti multi ani fericiti alaturi de familia ta,sa fiti bucurosi si sanatosi
!
Felis,sanatate multa!Si felicitari ptr.progresele voastre
!
Noi suntem bine,nimic deosebit...
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
FELIS spune:
Am completat cu poze albumul de aprilie incepand de AICI... ca a fost la noi Ana, Paul, Silviu ... Si din poze puteti sa vedeti si evolutia starii lui Paul: mai intai nu se dezlipea de mami lui, apoi cd l-a vazut pe Mihai jucandu-se cu mingea a prins curaj si cand sa plece nu mai voia![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Multumim de felicitari si urari: Andreea, Danete, Carmen
Felis si
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
cookie spune:
Miria-Cristina,
Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
La noi e o vreme tare urata...mohorata, mai ploua, mai bate vantul...si dispozitia la fel
Poate va iesi totusi soarele...
eveline spune:
LA MULTI ANI MIRIA-CRISTINA!
Lui Iris ii dam un pupic si ii dorim insanatosire grabnica!
Am vazut un Mihaitza dulce pe care-l felicitam pentru progresele facute, si am mai vazut un Paulica ochios si un Silviu cu freza smechera si nu in ultimul rand, ar fi trebuit sa spun in primul rand, o domnisoara scumpica, Ana.....si pe toti cu parintii aferenti.
Mai, eu ma dilesc sau taticii de Mihaita si Paulica seamana?!
Noi va salutam si va trimitem un pupic dintr-o Suceava insorita!
Ana si Bianca-iubita
miria_cristina spune:
Fetele, va multumesc din suflet pentru urari!!
Astazi sunt sentimentala, desi mi-am propus sa ma simt cea mai frumoasa, cea mai tanara si cea mai vesela, asa ca mi-au dat lacrimile cand v-am citit!
Am ajuns sa ma simt cu voi, ca-ntr-o familie numeroasa pe care din pacate nu o am, dar pe care mi-am dorit-o intotdeauna.
LA MULTI ANI! si voua si sa fiti toate fericite si cu multi prieteni, asa cum ma simt eu astazi!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
De la MIHAI
pt toti prietenii lui si toate mamicile... cu ocazia Sf Pasti
Felis si
a adormit singurel