Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120
Raspunsuri - Pagina 6

iliuta spune:
Eu am, dar...........am ceva treaba.....(out of topic- am de cusut ceva)..si printre mai citesc sa vad ce mai fac fetele.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

simonette spune:
Buna dimineatza la toate sufletele minunate care scriu pe forum si la subiect!!!
va doresc o zi splendida si presarata numai cu realizari!
Megbeng, zilele astea doar am citit, caci nu am avut timp sa si scriu! Am urmarit emotiile tale si am asteptat cu sufletul la gura rezultatul! Din pacate nu a fost unul pozitiv, dar a fost o incantare sa vad ca nu te lasi doborata de rautatile sortii, atunci cand ne pune in asemenea situatii contradictorii! Nu pot decat sa te admir! si sa iti doresc sa iti vezi visul implinit cat mai rpd! La fel doresc tuturor fetelor astea minunate care au chip ascuns pt mine, dar care sunt niste binecuvantari!
Va pup cu drag pe toate!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

felicia_ spune:
Megbeng, !
Simonette, chiar voiam sa intreb de stine, am renuntat, stiind ca tu intri mai des, dar nu ne uiti!
Adriana Mica, ma bucur mult ca suteti bine, tineti-o tot asa!
Pupici tuturor!
Poze1Poze2

Madana spune:
Megbeng luna viitoare poate va fi un test pozitiv
Adriana felicitari
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Amely spune:
Meg, imi pare rau ca nu a fost sa fie, dar si eu simt ca esti foarte aproape de a deveni mamica! daca nu luna asta, atunci sigur luna viitoare! mi-a zis mie Iepurasul
Eu fetelor, sunt fericita ca mi-au iesit rezultatele la PAP si HPV, ambele bune. Nu-mi vine sa cred, dupa ce am trecut prin ce am trecut saptamanile astea. De aia nu am mai scris nimic, ca nu vroiam sa va intristez si pe voi. Imi vine sa-i strang de gat pe dr-i, ca m-au speriat degeaba, dar acum sunt mult prea bucuroasa ca sa mai imi pese... Deci, sunt din nou cu voi, pe baricade. Luna asta as vrea sa fac laparo, iar daca nu ma poate programa, aman pt. toamna. Deocamdata sunt pe tratament naturist si am de gand sa continui cel putin inca o luna. Sper sa imi prinda bine regimul asta "natural", macar scap de toxine...
Va pupica pe absolut toate...stiu ca am cam ramas in urma cu noutatile voastre, dar promit sa recuperez!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

iepurila spune:
ADRIANA MICA SA-TI TRAIASCA PUIUTUL
Siminette, multi pupici
Amely, ma bucur enorm ca ai trecut de hop si ca esti pe baricade.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

iliuta spune:
Amely, ma bucur si eu din suflet ca ti-au iesit rezultatele bune. As fi vrut si eu sa-ti mai scriu, dar n-am avut timpi. Si acum tre' sa fug la serviciu. Sper ca pe 27 sa fie bine si la mine. Mai este putin.........
Pupici.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

melutzica spune:
Amelyuite ce de pupicuri iti dau;sa-ti arat cat de tare ma bucur pt tine si ca au iesti analizele bune
;pe cuvant ca mi-ai facut ziua mai frumoasa;chiar asera ma gandeam la tine si la cum mai esti ca nu ai mai intrat deja de 2 saptam pe forum.Doamne ajuta pe mai dparte si se pare ca si tu si eu si Avalon,o comitem luna asta cu laparo si HGS
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos