Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor...va multumesc! Sa stiti ca incurajarile voastre mi-au prins tare bine in momentele alea grele. Dar acum a trecut, ii multumesc lui D-zeu si il rog sa ne ajute pe toate sa fim sanatoase si sa traim curand bucuria de a fi mamici!

Mel, esti cea mai dulce fata... stiam eu ca nu sunt singura, poate ne ajuta D-zeu pe toate sa reusim! Bafta multa cu HSG-ul! si iti multumesc ca te-ai gandit la mine, ca nu m-ai uitat...

Iepurila, si pe tine fata sufletista... tu ce faci, esti bine? ce noutati mai ai?

Iliuta, tin pumnii stransi iubita sa fie bun rezultatul pe 27. Eu sunt sigura ca o sa fie bine. Dar s-au cam jucat putin cu nervii tai, chiar dureze o luna un Papanicolau? Unde ai facut tu analiza? si ai grija de tine!

Madana, parca imi spunea Bubulina ieri ca urma sa va intalniti, nu? poate organizam o intalnire mai larga intr-o zi, cat mai multe endometroase, si nu numai!

Liana, Felicia fetele mele dragi!

Simonette, m-am gandit la tine zilele astea, mai ales ca m-am vazut cu Stuart cu care vb destul de des la te, ea inca e in Ro, la un moment dat ii zisesem ca vin si eu cu ea la tine la pizzerie, vroiam sa te vad, dar pe urma a intervenit nebunia cu PAP si analizele si stresul psihic, si nu am mai apucat... Dar n-au intrat zilele in sac

Mishulina, si tie, ca mi-a fost dor de tine! Offf, ce bine ar fi sa vii cu o veste buna, eu zic ca deja ar fi cazul sa-ti trimita Doamne-Doamne un ingeras frumos, ca prea esti veterana pe aici... De Iepu nu mai vorbesc. De fapt, sincera sa fiu, si eu cam incep sa ma simt ca atare...

Dar ma bucur ca va am pe voi, ca sa ne sustinem in momentele grele si sa ne bucuram de fiecare reusita

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor de Cami30 ce mai stiti?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Amely
Mishulina, si tie, ca mi-a fost dor de tine! Offf, ce bine ar fi sa vii cu o veste buna, eu zic ca deja ar fi cazul sa-ti trimita Doamne-Doamne un ingeras frumos, ca prea esti veterana pe aici... De Iepu nu mai vorbesc. De fapt, sincera sa fiu, si eu cam incep sa ma simt ca atare...

"Gand la gand cu bucurie" ca si eu m-am gandit la tine chiar ieri si la cosmarul prin care ai trecut recent ca si la mine rana pe col de asta vara e inca proaspata pe creier .Of,bine ca s-a terminat cu bine!
In rest sa te auda Dumnezeu si sa ne mutam cu toatele (inclusiv tu si Iepu) la ca m-am cam saturat de capitolul asta,vreau si eu la..."next level"
Maine e "ziua cea mare" ,ma simt ca si cum as avea examen sau ca si cum mi s-ar hotarā soarta....Sincer,imi e cam teama de ce as putea auzi,cu "bafta" mea proverbiala precis se lasa iar cu internari!
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Doamne-ajuta, Mishu, sa fie bine si sa ne dai vesti bune... Iarta-ma te rog, ca nu sunt sigura despre ce rezultat este vorba, ca nu am apucat sa mai citesc din urma, dar eu sper sa nu fie vorba de nici o internare, ci de unda verde pentru bebic, si de II cat mai repede!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai ce fete inimoase pe aici!! bine, stiam eu de mai demult care e treaba , dar acum chiar mi-a fost foarte de folos prezenta vostra langa mine...

ok, am decis, sincer, sa incetez a ma mai gandi la toate dereglarile posibile, organice sau functionale pe care le-as putea avea la toate diagnosticele posibile! fiind a 5a zi de intarziere azi,si fara semne de apropiere a rusilor, am zis sa actionez cumva..asa ca de azi am treuct pe ceai de codita soricelului in care eu cred mai mult decat in orice altceva...daca dupa vreo sapt asa tot nu apare menstruatia, abia atunci ma duc la dr...
si, ce ironie, fix azi , cand mi-am propus toata treaba asta au inceput la gineco cursurile despre CM si dereglarile lui

stiu ca ma repet, dar sutn f entuziasmata de un aspect: imi cresc sanii de la o zi la alta si devin tot mai fermi!!! asa ca i-am explicat barbatului cat de bine mi-ar sta acum cu un sutien cu push-up, ca i-ar lipi aproape

va pup pe absolut toate:
...pe fetele cu care nu m-am vazut de multisor pe aici (amely, andicu, simonette, iepurila)..
...de asemeni pupici cu lipici pentru mishulina, iliuta, liana30, madana, asi, melutica, felicia, bubulina, carmencyta
...si categoria pupici pe burtici pentru mirona si adriana mica
..si categoria pe care din graba nu am nominalizat-o

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

megbeng:te pupic dulce si eu.
si sa stii ca sunt alaturi de tine,orice s-ar intampla. luna viitoare sunt sigura ca rezultatul o sa fie pozitiv ,asa ca ai rabdare si o sa vezi ca o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, , daca te hotarasti sa mergi pe la pizzeria Simonettei, sa imi spui si mie, sunt amatoare oricand!
Megbeng, tu te bucuti ca iti cresc sanii, eu nu prea, ca erau deja mari, acum ma si dor, iar camasile cam plesnesc la 2 nasturi... sa aiba lumea la ce se uita!
Mishu, Avalon, Liana, Melutzica, Carmencyta, Asi, Iepurila, Madana, Bubulina, Mirona... si toate celelalte

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely asa e m-am intalnit cu bubulina1 ieri si pot sa spun ca e o dragutza. Sincer mi-a transmis o stare de bine si de optimism.
Mi-ar place ff mult sa cunosc cat mai multe dintre voi ca tare dragi imi sunteti.

Aaaaa si sa nu uit, felicitari pentru rezultatul analizelor.

bubulina1 speciali pt. tine roscato. Abia astept sa ne vedem saptamana viitoare.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

megbeng imi pare rau iubita..las' ca tot o facem noi lata mai devreme sau mai tirziu ...

Pup absolut toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Amely ...ce ma bucur ca au iesit bine..

Mergi la inceput