Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute - 120
Raspunsuri - Pagina 5

andicu spune:
Iepurici, trebuie sa recunosc ca a fost o perioada , mai spre sfarsitul anului, cred, cand voi, prietenele mele mai vechi nu prea ati mai intrat; eu nu prea aveam multe de spus despre mine si m-am cam simtit pe dinafara....aveam senzatia ca nu-mi vede nimeni postarile...asa ca m-am orientat spre subiecte legate de problema mea; acum, ca vad ca intrati si voi mai des, iti promit, Iepuras dragalas , ca voi mai intra pe aici!
Andreea.Pozele mele

megbeng spune:
pot sta doar o sec: da, e ZEROOOO....detalii maine, nu e nici o greseala. va pup!
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

KITTA spune:
megbendde unde oi aborda atata tarie nu stiu, dar sa speram ca se ia si la mine. Ma bucur ca ai un tonus optimist dupa incercarea asta.
Te pupam mult!

Adriana mica spune:
Buna seara viitoare mamici,
Vreau sa stiti ca sva citesc adeseori, si ma intristez alaturi de voi atunci cand aflu vesti mai putin bune (Megbeng, sunt alaturi de tine).
Am intrat sa impartasesc cu voi vesti bune; sa stiti ca eu sunt sigura ca veti trai cat de curand si voi asemenea momente. In seara aceasta am fost la echo morfologica: 100% avem BAIETEL (Tudor).
Toate masuratorile au iesit perfect. In plus, dimensiunile il califica pe bebe Tudor pentru 15 saptamani si 2 zile, adica cu o saptamana mai mare, ceea ce inseamna ca este bine dezvoltat.
Si eu si tati suntem foarte fericiti. La pozici il puteti vedea pe bebe.
Va salut pe toate
Adriana
Vine barza
Pozici

Mishulina spune:
Adriana ,sa va traiasca flacaul! Sa dea Dumnezeu sa creasca mare si frumusel (cum vad ca are de gand
) si sa va aduca numai bucurii! Ma bucur enorm pentru voi.....Va
pe amandoi: mami si bb Tudorica . Va sta tare bine in poza
Tine-ne la curent!
Ina

iliuta spune:
Megbeng, imi pare rau. Dar odata si odata o sa fie bine, o sa vezi. Nu dispera. Te pup.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

megbeng spune:
multumesc mult de tot ca sunteti langa mine..nu fiti dezamagite..la mine e doar PRIMA LUNA de incercari! uite cate sunt printre noi care au ANI intregi de incercari..pe ele sa le admirati!!!
eu raman cu ceva nedumeriri insa..nici urma de CM...daca mai trece vreo sapt si tot nu-mi vine o sa merg la dr.. ei, macar am sanii tot mai mari, ca premiu de consolare!
hai ca mai incingem distractia aici, impreuna, macar inca o luna!!!
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

iliuta spune:
Asa Meg, fii tare. Pupici.
Mihaela

iliuta spune:
Liano, n-ai somn mai mama????
Mihaela