Bebelusi de martie - aprilie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
zuzunaki spune:
Hello!
ieri n-am mai apucat sa intru ca m-au apucat pofetele si mi-am facut salata de vinete cu maioneza
![]()
Apropo,m-am ingrasat pana acum 9kg
.Am fost cam
zilele astea,desi stiu ca nu trebuia dar nu prea am avut ajutor mai deloc(sot schimbl 2,sapt asta,vine la 22.30 acasa),soacra-mea cica are mijlocu intepenit(atata teatruuuuusi atata nesimtire
sa ma ierte Dumnezeu...In fine,mai vine seara socrul 1-2 h,in rest...cu mila!Din mai o aduc pe mama ca nu mai tine!Imi trebe cineva tot timpul ,ajutor de nadejde,nu sa stau la cheremuŽluŽzgriptzi.Si nici nu vreau sa risc cu bb mic in nici un fel.
Ana,
mersic frumos ca ai intrebat de noi.Eu de cateva zile ma simt bine,nu am contractii dureroase,mai se intareste burtica ce-i dret dar nu pt mult timp si iau magneziu alaturi de suplimentele de vitamine luate si la Bubu.Luni am fost la dr si nu mi-a facut decat toco,nu si echo

;echo urmator in sapt 30
;m-am luat in gura cu el dar degeaba,nu l-am convins![]()
Bubu e si el bine,alearga toata ziua,de vreo 2 zile doarme noaptea cate 12 h(in mod normal 10-11)si ora de trezire mai nou e 10 jumate ziua
fara treziti nocturne,slava Domnului
s-o tina tot asa!
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile referitoare la mancatul blenduit sau cu bucatele

Azi am citit pe saitul nemtesc a luŽ Pampers ca la varsta asta au nevoie de 1000-1200 calorii pe zi ceea ce m-a pus serios pe ganduri...culinaresti
...(io nu cred ca Bubu serveste totusi atat de multe calorii pe zi
.Ce stiti la capitolul asta?Si apropo de asta mai am 2
:
1)cum le pregatiti pastele(spaghetti);eu pana acum i-am dat paste numai d ela borcanel si as vrea sa i fac si singura;am gasit paste bio fara ou si cu multe cereale(vollkorn);pliz ratzete
ca maine vreau sa-i fac;
2)stiu ca s-a mai vorbit dar am uitat:cum faceti mamaliguta?ce cantitati si cat o fierbeti?eu in seara asta i-am facut a doua oara;am facut-o mai moale,am fiert la ea 12 min aprox si i-am combinat-o cu iaurt,branzica si un varf de lingurita de unt;i-a placut![]()
Am vb cu adseana si Alexandra e bolnavioara.Poate intra ea sa va zica mai multe.MMulta sanatate si pupici printesei!
Merg sa-i fac baita si sa-l culc(ma ajuta socrul la baie).Mai trec!
caramella spune:
E aproape 12 ceasul si de abia am reusit sa o adorm pe Alicia.Plange pana adoarme,se ridica in picioare.Azi a dormit de 2 ori.Sper ca de la vreme si de la faptul ca azi noapte nu a dormit bine ,nu de la cazatura de azi.Da azi am facut-o de oaie,o clipa de neatentie la masa si a zburat de pe scaun pe gresie,a picat rau pe spate cu ceafa de gresie.Sunt foarte speriata si acum,sper sa fie bine,azi a fost cam mataita dar in rest s-a jucat si a mancat bine.
Am fost si la cumparaturi cu ea si nu am putut sta prea mult ca vroia fata sa se plimbe pe jos nu cu carutul,plus intindea mana dupa tot ce puneam in cos.
Nu sta o clipa locului,desi inca nu merge singura,in continuare e fricoasa,imi ia degetul sa merg cu ea si ma tine strans.Azi am observat ca daca e distanta mica intre obiecte merge 1 pas ,doi,dar fuga nu incet.
Mai vroiam sa va zic ceva,a,perelina de ploaie din poze a adus-o socrela din Canada.Si mai ceva ce le aduce iepurasul la puiuti?Ati cumparat ceva?Eu am cautat sandale ,pana la urma am luat unele dragute de la leonardo,am cautat sa aiba taloneta si foarte greu am gasit.majoritatea nu au.Nu inteleg de ce nu fac cu asa ceva,daca intrebam vanzatoarele unele se si mirau ce-o fi vrand si asta.
DANUTA ok,ne intalnim noi pana la urma.Cand se face timp frumos am putea sa ne intalnim si cu Daria,daca sunteti deacord binenteles,vad ca celelalte fete nu mai dau nici un semn.Chiar Oanamc ce-o mai face,mai stie cineva de ea?
DARIA te inteleg si eu am tras o tura de plans azi.Pupam buba sa treaca.Si eu vreau sa scot masuta de la coltar ca e cu metal pe margini si marmura si se tot loveste in ea.
In poze sunteti frumosi ca de obicei,mai ales Brien,ce dulce e pictat pe fatuca!
fluturasului.
LIGIA ce m-am amuzat de peripetiile voastre cu americanii.Ce haios trebuie sa fie cu manuta la ureche,imi inchipui.
CENIAvazut poze,David e un scump,ce frumos merge el si mamai frumoasa! 
RROXvacanta placuta!
LA MULTI ANI EMILIA!Multa sanatate,fericire si noroc in viata!
GEGEAai dreptate ar trebui sa intru mai des,dar mai greu ,cand ma vede la comp,e calare pe mine.Pupici.
Vorbeati despre blenduit,eu nu am mai blenduit de la 8 luni,cu exceptia carnii de vita care e taioasa.Zdrobesc cu furculita,acum foarte putin.
Somn usor!
Carmen si Alicia.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=b3ea&.src=ph
Dantje spune:
Buna seara!
Uf ce mult am pierdut.In primul rand vreau sa-i felicit pe toti sarbatoriti sanatate si viata lunga.
Mi-ati lipsit asa de mult.....dar n-am mai apucat de mult sa intru.Sotul meu a fost operat si timpul nu prea a fost de partea mea,dar incerc sa recuperez.
Despre noi,sa incep din partea de sus,adica cu dintii...avem 8 in dotare si de 2-3 sapt ne-au iesit si maselute in partea de sus,si se pregatesc si cele de jos sa-si faca aparitia.Alearga prin casa si trage totul,a reusit sa dezlipeasca aparatorile care impiedica sertarele si dulapurile sa se deschida.Daca prinde usa deschisa direct in gradina il gasesc,iar daca nu gaseste usa deschisa tipa.Cu vorbitul s-au mai adaugat cateva sunete sau grupuri de sunete dar nu as putea sa traduc ....Ma straduiesc sa pun si poze noi....sper sa reusesc saptamana asta,caci ma cam 'strange'timpul.
Andira,Zuzu ce mai faceti voi?
Sanatate tuturor voinicilor,si parintilor.
Dantje & Martijn
ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Jenny - Simmypo. Viata lunga si frumoasa. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:

La multi ani!!!! pentru Dora Ioana - Ionela r. Sanatate, fericire si mult noroc in viata. 

Poze
ninocikap spune:
Vad ca e slaba activitatea pe aici.. probabil fetele s-au apucat de curatenie... ![]()
eu una asta am facut, am chemat-o pe mama, a venit duminica seara, sa ma ajute sa fac si eu curatenie in casa pentru Paste ca singura nu aveam nici o sansa...le-am potolit cat de cat treburile.... maine o sa plece la ea acasa... oricum mai seamana si casa mea a casa de oameni... ca niciodata nu mai reusesc sa le asez pe toate, in urma "demolatorului". ![]()
Poze
ellinia spune:
La multi ani Dora!
Nino eu am renuntat la ideea de curatenie ca n-am nici o sansa, mai degraba ma enervez!
Zuzu eu nu mi-as face probleme in privinta caloriilor. Fiecare copil mananca atat cat ii cere organismul, asa ca stai linistita! Retete ti-as da cu draga inima dar nu prea se potrivesc ca eu le fac cu lapte, cu zahar brun, cu albus - atunci cand le dau la cuptor. Cu siguranta o sa-ti spuna fetele care inca nu pun nici ou intreg si nici zahar. Mamaliguta eu o fierb vreo 20 de min, la sfarsit pun o lingurita de unt si o servesc cu brnza si iaurt.
Ana nu cunosc zona respctiva darsigur o sa aveti parte de o vacanta reusita acolo, cu aer curat!
Rrox vacanta placuta!
Rp multumim frumos!
Caramella ma alatur tie in suferinta
si Stefan a cazut acum cateva zile pe spate si avenit cu ceafa de parchet...
Mamacita te invidiez pentru ajutorul pe care ai sa-lprimesti in curand. Eu n-am pe nimeni aproape si nici sanse sa gasesc pe cineva in care sa am incredere.
Dantje bine ai revenit!
Eu inca sunt
am facut o napte alba dupa cateva zile in care Stefan a fost foarte nervos, musca tot ce prinde, inclusiv pe mine, am trecut si un pic pe regim ca a avut scaune moi...se mai pregateste o pereche de dinti sa iasa asa ca mai avem de tras....
Va las, profit ca doarme sa mai strang din jucarii ca ma impiedic peste tot de ele.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andrruzza spune:
La multi ani Dora! 

Sa cresti mare, frumoasa, sanatosa, norocoasa, sa ai viata frumoasa.
ionela
Petrecere frumoasa!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
caramella spune:
LA MULTI ANI!
DORA si JENNY
Multa sanatate,fericire si noroc in viata!
Eu sunt cam zombi,Alicia s-a trezit din ora in ora azi noapte.E umflata gingia in dreptul caninului.Acum e vesela,a mancat bine o banana mare+1 kiwi+1portocala+cereale.Amai vrut si din sandviciul cald al meu,i-am dat sa rontaie.
Eu nu ma simt prea bine,ma inteapa ceva in partea stanga cand ma aplec si nu numai.Nu am idee ce poate fi,e cam la nivelul buricului ,2 degete mai incolo si ma inteapa tare.
Va las ca a luat telefonul si il butoneaza.
andira spune:
Rrox, Ana, Dantje - 

Azi piticul are programare la dr, sa-i masuram "performantele".![]()
Si ne pregatim pt marele eveniment de maine. Mare lucru nu o sa facem, lasam mai mult pe duminica, mai ales ca eu sunt "indisponibila"...
Maine avem intalnire si cu cealalta fetita, am programare la eco, abia astept.![]()
A iesit si rezultatul de la analize, in principiu stau bine - glicemia 64, hemograma e ok, urocultura neg - dar am colesterolul 300!!!! Si sa mor ca nu inteleg de la ce: grasimi nu mananc, oua nici atat, iar mezelurile au fost taiate de pe lista, exact din motivul asta, de mai bine de 1 an...
Rrox - distractie placuta si incarcare de baterii!
Unde plecati? Daca pot sa intreb, binenteles.... E vorba de vacanta in Turcia pe care o planuiai tu in iarna?
oriunde ar fi, drum bun si te asteptam cu drag inapoi!
Irina, piticul meu drag