Bebelusi de martie - aprilie 2005 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

buna dimineatza! Multumim pentru aprecieri si pentru sustinere.Sunteti dragute si ma ajuta mult cand va citesc.
M-am speriat asa de tare din cauza cazaturii,pt ca a fost prima puternica. Eram singura acasa si...extenuata. Am fost cat se poate de lucida dupa ce s-a petrecut ...am hranit si culcat copilul extrem de calma . Da'...cand m-am intors in camera mare si am dat cu ochii de locul si obiectul cu pricina ...atunci am inceput sa plang si sa ma descarc de tensiune.
Na... si numai bine ca ieri,dupa ce v-am scris,a facut-o iar. A plecat instr-un soi de tarat-busilea(acum cand merge in picioare mai experimenteaza si alte feluri de deplasare) si s-a dezechilibrat si-a dat cu gurita de pamant...de i-a curs sange! Acum...spuneti si voi!! Ce pot sa fac intr-=un asa un caz? Cum pot sa-l previn? Sa leg copilu' de scaun sa nu mai plece taras?

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

mamacita io-ti doresc energie din plin! cat despre starile de lesin si menstruatia monstruoasa...poate un tratament adecvat te va pune pe picioare. Nu amana,e vital si pt tine si pt Alexut!
rrox drum bun,o vacanta odihnitoare pentru trup, hranitoare pt suflet, zile insorite si linistite,locuri,peisaje si oameni de neuitat! Spor la pregatiri! iar Ioanei...sa-i treaca repede mucisorii!
zuzu

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

daria,multumescIar la urari m-ai intrecut,exact asta-i doresc si eu lui rrox,dar tu te-ai exprimat mai bine decat mine:rrox

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare fetelor si merci mult pentru cuvintele frumoase! Noi am sarbatorit anisorul implinit prin foarte multa energie si cadouri minunate! Numai ca am fost agitata de ziua lui si am uitat sa fac poze!
Asa ca am facut a doua zi cu cadourile si apoi am fost in centru la porumbei, care nu il interesau absolut deloc ci doar pietricelele si piinita care sa dadea la pasari sa o culeaga de pe jos! Asa ca ma pling si eu cita energie trebuie sa consumi si ma gindeam exact ca maamcita la mama de 60 de ani cum reuseste ??ca eu sunt extenuata si ma gindesc ca poate era mai bine sa il fi facut mai la tinerete si nu la 30 de ani!
vroiam sa va intreb 2 chestii:
1. de cind l-am intarcat pe David suge la biberon lapte desi inainte ma chinuiam sa accepte biberonul(prefera canita deciit biberon)si dupa ce suge face o iritatie in jurul gurii rosie care se extinde pe barbie si un pic pe obraji, dispare uneori apare fara sa fi supt. Ati patit asa ceva? i-am dat peritol si calciu pentru alergie , ca se si scarpina la nas de cind am venit din spital... nu stiu daca sa ma duc la dr....doar pentru atit?
2. vroiam sa intreb cu menstruatia: de cind am nascut nu am avut pina in iianuarie cind am rarit-o cu tiita si am incercat sa il intarc progresiv, a venit ciclul, apoi nimic! am intarcat de vreo 3 saptamini brusc si nici un semn! o sa ma duc la ginecolog (cind o sa am timp) sa vad care e treaba. dar intreb daca ati patit asa ceva. sa vina , sa plece......
Daria ai un copil; deosebit de frumos si e normal sa fie asta reactia celorlalti! si mama mea se lauda cu mine cind eram mica ca faceam ravagii(mereu veneam cu cadouri , bani in special) ceea ce eu nu ma pot lauda cu al meu copill!
asa ca felicitari! si cazaturile sunt normale, ne doare in suflet dar trebuie sa fii tare!
pa va pupam
Cenia si David
poze de la porumbei piata Unirii Iasi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=/6a2e&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Daria, e superb Brien in ipostaza de fluturas. Va urez cit mai putine cazaturi.

Rrox, subcriu la urarile frumoase scrise de Daria. Vacanta frumoasa.

Ellinia, va doresc si voua calatorie placuta la parinti si sarbatori fericite.

Cenia, noi am tratat diverse iritatii la nivelul fetei (de la caldura, saliva, mai nou a avut niste puncte rosii, probabil de la nisipul pe care si l-a turnat in cap) cu Bepanthen.

Mamacita, sint alaturi de tine si te inteleg perfect.In ultimul an a stat socrela cu Mara de 2 ori cite jumatate de zi, in rest numai eu, fara pauza. De cind am nascut nu am vazut nici un film, citesc doar in parc cind doarme minunea.
Eu nu simt ca ar fi trebuit sa vina mai devreme in viata noastra (in curind implinim 31), abia acum a fost timpul nostru sa fim parinti si sa ne bucuram pe deplin de fericirea pe care a adus-o Mara in viata noastra. Cred ca daca nu am fi avut in spate anii de nebunii in care puteam sa facem ce ne trecea prin cap, mergeam la cinema de 3 ori pe saptamina si citeam cite o carte la 2 zile, la petreceri, concerte si in vacante frumoase, acum am fi fost putin cam frustrati. Desi din punct de vedere fizic acum sint un fel de "baba tinara", ca ma doare spatele de parca as avea 70 de ani, si alerg cu limba scoasa dupa Mara, eu zic ca e bine asa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Multumim celor care si-au amintit de Emilutzul nostru scump! Multumim si pt urari! Noi nu mai avem timp sa intram pe aici ca suntem tare ocupati. Emilia merge singurica de o luna si ceva si ieri de ziua ei a picat si si-a jupit putin nasucul. Eh va fi o amintire frumoasa cu tortul si nasucul umflatel! Dinti avem 5 2 jos si 3 sus!
Cam atat ca face pozne si tre sa fiu atenta!
Va pupam pe toti mamaici si copilasi si santate multa!
Getulici si Emilutzul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna seara tuturor. Mai scriu si eu, rusine sa-mi fie. Am avut cateva zile probleme cu calculatorul, a trebuit sa reistalez Windows-ul, iar dupa aceea m-am obisnuit lenesa.

Noi suntem bine, Rares este sanatos si vioi. Este adevarat ce spunea Rp, si eu imnplinesc 31 de ani si ma simt ca o babuta, cateodata. Cred ca orice om, indiferent de varsta, este epuizat de un copilas agitat si dornic sa experimenteze cat mai multe lucruri.

La multi ani tuturor bebelusilor care au implinit un an in saptamana in care am lenevit.

Poze Rares

Varsta Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara si de la noi!
Mie nu-mi vine sa cred ca s-a instalat atata liniste peste topicul nostru. Sa insemne asta ca avem copilasi taaaaare energici si care, automat, ne limiteaza timpul petrecut aici?

Eu sunt multumita ca Daria si-a revenit, in sfarsit, cu pofta de mancare. A fost ok si zilele trecute, dar azi m-a incantat la culme cu nesatul cu care a ras castronasele. Si daca tot veni vorba, am papat asa:
dimineata: mar, portocala, banana(numai cateva felii) cu 8 cereale;
pranz: ciorbita de vitel {legume, carnita, cu suc de rosii, smantanica, bors, taitei, patrunjel si ceapa verde... a fost yami) si putina painica din care a muscat singurica;
seara: branzica de vaci si mar cu morcov

Adseana, tu ce faci? Alexandra cum se mai simte? Sau se apropie ziua cea mare si esti peste cap cu pregatirile? si spor la treburi!

rrox, o vacanta minunata si timpul sa treaca cat mai greu!

In ultimele zile, numai pe pagina a 2-a am gasit subiectul nostru. Haideti, mai fetelor, mai da-ti macar un mic semn de viata, sa mai stim unele de altele.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi ani Emilia. Sa-ti treaca buba repede-repede.
La Multi ani (pentru maine, caci nu cred ca mai ajung sa intru zilnic pe forum) si pentru Jenny si Dora. Viata lunga, frumoasa si sanatoasa, iar tu Dora sa o linistesti pe mami si sa-i spui ca de-acu esti copil mare si o scoti tu la capat cu bona pana vine ea acasa.

Daria, frumoase pozele tale, dar frumos si subiectul. Nici nu stiu pe cine sa laud mai intai - fotograful pentru talent sau subiectul pentru fotogenie. Cred ca totusi o sa laud forograful caci contributia lui este in ambele directii.

Mamacita, iti urez putere fizica sa razbesti cu samuraiul. Iar cu oboseala, te inteleg perfect. Asa am fost si eu 10 luni, doar ca eu aveam doar doar grija lui Mihai si a casei, fara masterate sau alte chestii savante. Mi-era de ajuns ca eram singura cu Mihai de la 9 dimineata pana la 9 seara cand venea si sotul acasa. Asa ca ai toata admiratia mea ca poti face atatea. Dar te rog, ai mai multa grija de tine, ce-i spuneai Dariei e valabil si pentru tine (sper ca nu ma-nsel si-ti pun vorbele altuia in gura), puiul are nevoie de tine, iar asta inseamna printre altele si sanatoasa.

Ligia, tare fain povestesti tu. Mi-l imaginez pe Raducu mergand tinandu-se de ureche, cred ca e tare comic. Mihai se bate cu pumnii in piept cand merge.

Rrox, vacanta placuta si incarcarea maxima a bateriilor.

Caramella, cand iesiti voi, Mihai doarme, el este inca la 2 somnuri/zi. Dar dupa ce face anisorul, vrem sa-ncercam sa-l culcam doar o data, asa ca dupa Pasti, sunt sanse mai mari sa ne intalnim in parc. De-abia astept.

Multumesc pentru felicitarile adresate micului meu campion, i le-am transmis. concursul a fost la tanc, de duminica nu mai merge asa mult in 4 labe, s-a convins ca are mai multa viteza doar in 2 labe. Poate tocmai din cauza ca a facut 2 saptamani pauza de mers, acum e sigur pe el si nici nu avem cucuie. Sau poate este el mai putin zvapaiat, desi nu sta o clipa locului. Si turuie toata ziua, nu se tranteste, dar da din picioare si se opune cu vehementa daca nu-i convine ceva.
Ieri am descoperit ca stie unde-i calculatorul (cand o mai fi invatat si asta, habar n-am, probabil e transmis genetic de la parinti in industria IT), dar n-a stiut unde-i televizorul (spre bucuria mea).

Nu cred ca mi-am facut norma de mesaje, dar poate primesc o motivare avand in vedere lungimea postarii ?
Va pup pe toate, sanatate la bebeii bolnaviori, caci uf, multi mai sunt, am fugit la baita.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Chiar, vorba ta, Gegea, multa liniste pe topicul nostru. Si ma simt si eu cu musca pe caciula. Dar pur si simplu, nu am timp. Eva ma freaca toata ziua prin casa, simte nevoia sa iasa afara, ma duce pana la usa de la intrare apoi se intoarce la Victor sau la mama, le faca "pa" cu manuta si apoi foarte fericita ma ia de mana si iarasi mergem la intrare. Rascoleste toata casa, seara cand incerc sa le mai pun intr-o ordine, cat de cat, adun linguri de sub pat, strecuratori din sifonier, etc. E innebunita sa deschida usile de la sifoniere, sertare si sa cotrobaie. In mod normal n-as lasa-o, dar am facut exceptie pentru a-i distrage atentia de la mancarimea asta si sunt convinsa ca o s-o dezobisnuiesc greu.Dar poate cand vom iesi afara o sa mai uite de cotrobaitul asta. In rest, e bine, n-a mai facut febra de vineri, bubitele au prins coaja, dar suntem "consemnati la domiciliu" pana vor cadea cojitele. Il tin si pe Victor acasa, pentru ca oricum saptamana viitoare intra in vacanta si mi-a fost teama sa nu mai capete vreo viroza ceva (el probabil fiind, dupa varicela, cu imunitatea mai scazuta). Si se plictiseste...

Rrox, sa aveti parte de o vacanta perfecta, sa va bucurati de fiecare moment al ei si sa va incarcati bateriile! O meritati! Asteptam impresii si poze!!!
Ai convins-o greu pe mama ta sa ramana singura cu fetele? Mama nu vroia sa ramana singura cu Victor nici cand il aveam doar pe el (singura data, de cand avem copiii, cand am fost doar noi doi plecati a fost acum vreo 3 ani la nunta cumnatului meu la Fagaras-pentru 2 nopti). Dar are circumstante atenuante , pentru ca il are si pe taica-meu pe cap si uneori este destul de dificil. Multa sanatate fetelor!

Mamacita, te inteleg perfect. Adevarul este ca asta e una dintre cele mai dificile (pentru parinti) perioade ale copilariei. Din punt de vedere fizic. Dupa vreo 2-3 ani, n-o sa mai fie la fel de extenuant, pentru parinti. Dar vor fi altele: intrarea in colectivitate, socializare, etc. Despre carti (adorm dupa maxim 2 pagini cu carte in mana-a devenit obisnuita-in conditiile in care inainte nu puteam adormi pana nu o terminam), filme( ce-s alea?), spectacole, teatre, ce sa mai vorbim...Ne mai intalnim uneori in week-end cu diversi prieteni, cu copiii de varste comparabile, si printre maraieli/descoperiri/ schimbat pampersi/mancare/zeci de intreruperi/ mai vorbim de una-alta. Dar ei sa fie sanatosi, pentru ca ne fac viata mult mai frumoasa si merita orice efort.

Andira, tu cum te mai simti? Dar tu, Zuzunaki?

Vroiam sa va intreb: ne gandim sa mergem pe la sfarsitul lui iunie la munte, in zona Moeciu Bran. Am pus si un subiect pe forum cu chestia asta. O pensiune relativ micuta, cu o curte mare (de preferat cu loc de joaca pentru copii) cu pensiune completa sau demipensiune. Am gasit pe net tot felul de pensiuni, dar as prefera sa merg intr-un loc "verificat". Imi puteti recomanda ceva din zona aia?

Va pup,

Mergi la inceput