Bebelusi de martie - aprilie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
corrinutza spune:
Sal!
In primul rand sanatate tuturor, mai ales celor cu lovituri...
las ca trec ele toate!
In ceea ce priveste smomnul, si eu ma cam chinui sa il adorm pe Daniel..cam pana pe la 11 seara..lui ii arde de joaca..iar daca il las singur urla de mama focului!
LA MULTI ANI sarbatoritilor!
Fetelor, lasati curatenia pentru ultimele zile..faceti munca in zadar....
:)
Nu pot chema pe nimeni sa ma ajute..vad eu ce fac!
Va las ca am papa pe foc!
Pupici tuturor
mamacita spune:
aaah,ce de mai raspunsuri
am de dat!
hai sa incep cu zuzu,ca astepta ceva retete;nu am ceva anume,eu fierb stelutele 10 minute[deci cred ca poti fierbe spaghetele maruntite in bucati de cativa cm,functie de abilitatile masticatorii ale lui Bubu,conform instructiunilor de pe ambalaj];ziceai ceva de suc de rosii...Hai sa mergem pe ideea asta;poti sa adaugi un sos facut din sos de rosii,carne de vita rasol blenduita,fiarta putin si in sosul de rosii,cimbru,si ,dupa ce amesteci cu spaghetele,poti pune si putina branza.Asa,o idee,ce mi-a venit acum.mai discutam daca ti se pare ok.
rp,cenia,carmen,multumesc pentru intelegere si sustinere;eu stiu cum ma simteam la 31 ani,voua sigur va e greu sa va imaginati cu 7 ani mai in varsta.Atunci veti avea copii la scoala,nu la diversificari![]()
danuta,multumesc frumos,esti o draguta,chiar nu intentionam sa fac chestii savante,dar simteam ca innebunesc acasa.
si tie iti multumesc,Ana.
LA MULTI ANI,Dora,sa cresti cuminte si sanatoasa,frumoasa si desteapta!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
mamacita spune:
Ana,noi pe 1-3 iunie vom merge la intalnirea de 15 ani de la absolvirea fac.la sotul meu la Cheile Gradistei.Am vazut imaginile pe site si sunt incantata,iar colegii lui mi-au spus ca am si de ce.Cauta sau iti trimit linkul,cum doresti,iar apoi iti voi relata parerile.
zuzu,caloriile si le face,gandeste-te ca numai 100g cereale de-ale lor au peste 300 calorii.Si nu-i dai numai atat.Mamaliga asa o fac si eu;daca i-a placut,de ce sa schimbi?!
adseana,tare imi pare rau de voi,sanatate multa!
caramella,chiar nashpa cazatura,pupam sa treaca repede;dar tu n-o legi in scaun?
Taloneta se pare ca nu e universal recomandata si ca de fapt n-ar mai fi"la moda",asa ca asta e explicatia ptr care unii producatori aplica,altii nu.
Iepurasul va veni de ziua lui:ii vom lua ceva necesar,un nou scaun,care se face masuta cand mai creste,deci ii luam"birou"
;Componibile de la Neonato.Ii mai cautam o masinuta,tricicleta,vedem noi;o cutie mare de nisip,am vazut unele dragute pe Crazytoys,ca toboganul i-l iau nasii[mi-au furat ideea;asa-mi trebuie daca am cascat gura
]Haine deja nu mai am unde sa le pun,dar tot ne vom scapa,probnabil,la ceva vestimentar
Jucarii nu-l intereseaza,atat timp cat e mama prin preajma.![]()
Apropos de preajma,ellinia,nu ma invidia,ajutorul va fi numai pentru a ma reintoarce la serviciu,Alexut e deja mare,l-am crescut singurei,de-acum e mai usor.Nu"usor",ci"mai usor" pentru o persoana straina;si pentru mine la capitolul"incredere"![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
mamacita spune:
dantje,bine ai revenit,imi pare rau ca ati avut o perioada grea;sanatate sotului!
Deja maselute?Ar fi trebuit sa iasa caninii,dupa cei 8 incisivi.noi pe aia ii asteptam si salivam la greu de bucurie![]()
Raducu si mihaita,sunteti niste scumpi cum mergeti voi,dupa cum ne povestesc mamicile.Alex merge cu manutele usor ridicate;de pe vremea can il tineam de doua manute,acum merge singur sau tinut de o manuta[mai ales pe gresie,s-a prins el ca aluneca si nu pleaca fara mana mamei
],si calca apasat,hotarat,pe toata talpita,de-i tremura poponeata.![]()
andira,deci maine o sa aveti o zi super;LA MULTI ANI sarbatoritei,sa fie frumoasa si sanatoasa,desteapta si simpatica
,si pupici voinicei din burtica,sa ne povestesti ce ti-a transmis la echo![]()
Alexandru,soarele nostru
Lorelai spune:
buna fetele,
multi pupici sarbatoritilor si accidentatilor. sa se faca repede bine.
noi nu avem noutati, fetele au inceput sa vrea sa mearga singure, tinute de o singura minuta. asta ne complica existenta pt ca trebuie 2 persoane cu ele la plimbare, inainte le puneam in carut pe amindoua si mergea numai mama cu ele. in continuare nu adorm singure, Maya adoarme cu mama in pat la noi iar pe Livia o adorm eu la ele in camera. le pun apoi pe fiecare in pat la ea. Maya se trezeste dupa 1-2 ore si incepe sa plinga, asa ca o luam cu noi in pat si acolo doarme pina dimineata. geme saracuta toata noaptea, cred ca de la dinti.
Livia are sus 4 dinti si 2 masele (premolari) si jos 2 dinti iar Maya are sus 4 dinti si o masea si jos 3 dinti si da sa iasa si al patrulea dinte jos. azi dimineata a avut 37.7 febra, cred eu ca de la dinti pt ca nu pare racita.
mamacita, din cite stiu eu, caninii ies ultimii. s-ar putea sa ma insel, mai cercetez. merci de reteta de paste, le fac si eu miine.
gravidutele, aveti grija de bebelusi. stati linistite si lasati curatenia ca nu arde.
la noi e dezastru mondial, nici nu mai incerc sa fac curat. a sters mama geamurile dar numai cua apa pt ca le ling fetele si nu m-am incumetat sa folosesc nici un fel de detergent, decit pe afara.
ana, filme, carti, vosbesti de lucruri sfinte. eu nu deschid televizorul decit sa vad canalul cu vremea, sa stiu cu ce ma imbrac si daca ploua sau nu.
rrox, distractie maxima in concediu. as pleca si eu undeva la soare dar nu am cu cine lasa copiii. ma gindeam sa iau fetele si sotul cu mine la Montreal la o conferinta la sf lui mai. mi-e inca frica sa plec cu ele, nu dorm ele in patutele lor, dar la hotel. cu baia ar fi usor pt ca le-am trecut pe amindoua la dus in loc de baie in cadita. sint doar fete mari. Livia a urlat vreo saptamina cind vedea dusul dar acum e ok. Maya nu a avut nici o problema, i-a placut de la inceput.
tb sa fug ca sint la servici. pupici la toata lumea, sa aveti un weekend placut. canadezii sarbatoresc Pastele weekendul asta, asa ca nu voi fi la servici nici vineri si nici luni.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
ligia13 spune:
Am reusit si noi sa punem niste poze noi, daca vreti sa ne vedeti ce mari am crescut!
Albumul, aproape am 1an
Mamacita, o sa adopt reactia lui rrox3 unoeri si o sa te cert
. Hai nu te mai lauda atata ca esti baba, ca nu esti deloc, esti in floarea varstei si sunt sigura ca vei avea multi ani frumosi si plini de sanatate si bucurii in fatza.
La Cheile Gradistei e frumos, dar nu mi se pare ca e ceea ce vrea Ana. Adica e un grup de vile, cu asfalt in jur, f putina verdeatza. Insa, ca loc de chef e super. Noi de cate ori avem delegatii din strainatate, sau ne vin prieteni acolo ii ducem ca sa-i impresionam, o sa-ti placa.
Ana, o sa-ti trimi pe PM ceva idei, daca vrei. Te pot indruma daca te ajuta chiar la sora-mea
. Dar ca sa nu fac reclama prea mare, iti trimit pe PM!
zuzu, bine ca o aduci pe mama ta, ca intr-adevar ai nevoie de ajutor. Hai ca totul va fi bine, si apoi cine e mama fericita cu 1 print si o printesa!
Adseana, sanatate Alexandrei! Cum se simte?
andira, deci va pregatiti de chef! F bine. Cum mai esti, tot la pat mai mult?
Imi permit sa raspund in numele lui rrox3: da, in excursia in Turcia pleaca rrox. Si da, si-a schimbat locul de munca, intrebai mai de mult!
Nu te super rrox, ca m-am bagat eu , te rog!

LA MULTI ANI Dora. Sa cresti mare si frumoasa. Sanatate si bucurie iti doresc si tie si parintilor tai!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
ligia13 spune:
mamacita, uitasem sa-ti zic ce inseamna baba
. Soacra-mea are intalnirea de 40 ani
de la terminarea liceului. Si tot la Cheile Gradistei organizeaza!![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
caramella spune:
Eu am facut curatenie generala acum 2 saptamani,ca de a venit soacramia ,dar acum parca nici nu se vede.Saptamana viitoare mai fac,vine si socrela de la sat sa petreaca pastele cu noi,deci am ajutor.
Am fost afara ,destul de rece e,am stat 30 min,nimeni in parc,ne-am dat pe tot ce se poate da la cererea ei binenteles,ma ducea de mana.Acum doarme ,ca a dormit doar o jumatate de ora pe la 2.
La ora 4 a mancat o pulpa superioara inabusita pe care am taiat-o bucatele cu cutitul si am bagat-o in ciorbita de legume cu putin miez de paine.A mancat tot.Binenteles ca ma bucur cand vad ca mananca ,dupa ce probleme am avut noi la capitolul asta.
MA MACITA nu am legat-o in scaun caci s-a rupt inchizatoarea.Frumoase cadouri,
veti face un mic parculet.
CORINUTA bravo lui Daniel pentru realizari!
ADSEANA sanatate multa!
DANTJE bine ai revenit!
mamacita spune:
Lorelai,felicitari mergaretelor,chiar daca va e greu.Noi deocamdata traversam o perioada linistita a somnului:stau cate 15-45 minute,chiar o ora cu el pana adoarme,la el in patut,si eu pe scaun ca sa-l reasez la orizontala-cam de 30 ori
;dar apoi doarme cate 9-10 ore,cu o intrerupere sau chiar neintrerupt!

Ceea ce va doresc si voua din inima patitului![]()
Cu placere,desi nu e o reteta ,ci ceva scos la inspiratie,dar eu n-am [nu mai am]rabdare sa stau in bucatarie sa elaborez mancaruri,si atunci fac ceva care sa dureze pana intr-o ora pregatirea.Iese gustos si sanatos,dar nu sofisticat.
Am grija sa respect principiile gatitului cat mai sanatos si al aportului din grupele principale de alimente,din cauza carora am proteste din partea consortului,el fiind carnivor inrait si fan junk food.![]()
Ma cam corupe,saracuta de mine
,dar nu in ce-l priveste pe samurai.
Tin sa-mi cer scuze si sa rectific,caci ai dreptate:ordinea clasica presupune aparitia premolarilor inaintea caninilor,noi suntem altfel -daca ies intr-adevar caninii,caci acolo e umflat,dar poate se razgandeste![]()
Alexandru,soarele nostru
mamacita spune:
Ligia,asa cearta mai da,seamana rau a complimente si urari;mersic frumos,sa ma tot certe lumea asa![]()
Noi vom veni cu masina cu menajeria dupa noi,nu cred ca trebuie sa explic ce inseamna asta,deci putem vana verdeata unde dorim,important este sa avem cazare si papa bun.Am aceleasi emotii ca si Lorelai,adica legat de somn,dar trebuie sa spargem gheata.Avem nevoie de un concediu si,daca n-avem bafta pe care au avut-o ai mei-dar nu stiu nici acum s-o aprecieze-ca ne-au lasat la bunica,Dumnezeu s-o ierte,pana la trei ani,si-si faceau concedul anual,ei,atunci il luam cu noi.Speram sa iasa ok pentru toata lumea.Nu ma intelegeti gresit,ne-au crescut singuri,ma rog,cu bona,dar au avut aceasta sansa de concediu.
Acum ma pun pe vizionat poze de Raduc.
caramella,avem curticica si da,intentionam sa-i facem un parculet in ea.Surpriza,si nu prea mare,ar putea fi ca la aceasta varsta sa nu-i placa ideea noastra de distractie
![]()
Alexandru,soarele nostru