Bebelusi de martie - aprilie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI, JENNY, DORA IOANA, IRINA ANA MARIA, ALEXANDRA SI IOAN RARES.
Coco, ne iese al treilea dintisor. Frumoase pze, superb baietelul pletos. 
Daria, am vazut si pozele voastre, Brien este un frumos dolofanel, viitor manechin.
Caramella, ce fete frumoase si delicate sunteti voi, doua blondute. Pupam vicecampioana. ![]()
Ligia, ce baietel mare aveti! Si frumos, si cumintel.
Alessia, la multi ani. Ne lipsesti mult, sa stii...si vestile despre nazdravaniile lui Benny ne lipsesc 
.
Ana, multa sanatate Evei.
Adseana multa sanatate si micutei Alexandra.
Ocrainic, pupam micutul David, ce bine ca esti libera de ziua lui!!!
Poze Rares
Varsta Rares
simonela spune:
LA MULTI ANI Irina Ana-Maria, Alexandra si Ioan Rares !!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de mult noroc in viata si multe bucurii!!!!
Adseana imi pare tare rau ca Alexandra e bolnavioara si trebuie sa treaca prin atitea investigatii neplacute! Va dorim multa sanatate, sa se faca repede bine si sa gasesti cit mai curind substanta aia de negasit...Biata fetita imi inchpui cit se chinuie si s-a nimerit ghinionul tocmai acum in pragul zilei ei de nastere...Of,of,of...asteptam vesti bune cit mai repede posibil! Va tinem pumnii!
Carmenduta multa sanatate si lui Rares, saracutul, sa se puna pe picioare cit mai rapid! Nu mi-am dat seama exact ce are,din ce cauza a patit ce-a patit, dar speram sa-i revina tonusul ridicat de care ziceai, sa fie iar vesel si activ!!
Noi suntem bine, Doamne ajuta, am fost plecate doua zile la Sinaia (tati avea treaba acolo si n-am vrut sa stam singurele acasa) dar am avut ghinion de vreme urita - ploaie, vint, cer innorat, frig. N-am putut sa ne plimbam decit cite o juma de ora pe zi, cit se mai arata soarele cu dinti...Asta e ce sa facem? Asteptam cu drag primavar adevarata si, bineinteles, vara, daca se poate nu cu temperaturi de 40 de grade Celsius!
Andrada a inceput sa mearga incetut-incetut tinuta de subtiori - pina acum facea doar 2-3 pasi si se oprea si se aseza in fundulet. Acuma parca e mai decisa sa cunoasca lumea si pe 2 picioruse, nu doar de-a busilea...
Noi avem doar 5 dintisori (2 jos si 3 sus), dar cred ca in curind va iesi al patrulea incisiv lateral ca prea saliveaza si baga tot in gurita, aseara a si plins putin. S-a linistit dupa ce am dat-o cu Dentinox. In schimb, n-avem probleme cu hrana bucatele. Maninca bucati de piinica sau de carnita cu minuta ei, chiar prefera chestia asta fata de mincarea cu lingurita din castronel...
Celor care sarbatoresc Pastile in acest week-end la doresc Sarbatori fericite si linistite!! Iar mamicilor si piticilor cu nume de floare La multi ani! pentru ca duminica e Duminica Floriilor!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
caramella spune:
LA MULTI ANI!
IRINA,ALEXANDRA si RARES 

Sa cresteti mari,sa fiti cuminti,frumosi,sanatosi,destepti!Mult noroc si fericire in viata!
LA MULTI ANI AMALIA!!!
Multa sanatate,implinirea tuturor dorintelor si fericire alaturi de cei dragi!Ne lipsesti mult!Dar ce are compu ala de nu-i dai de capat?
Am avut o noapte linistita cu 2 treziri spre dimineata,dar s-a culcat tarziu 12 jumate .Azi dimineata a facut de 2 ori kk moale.I-am dat orez(cereale)cu 1 banana si 1 kiwi,cred ca am facut greseala cu kiwi.Cand se trezeste,azi ne-am dereglat programul de somn si masa,va papa orez cu legume si carnita pui.Deseara aveam de gand sa fac mamaliguta dar ma mai gandesc,poate cu ou doar.Daca mai continua cu diareea ii fac mar copt cu biscuiti si ceai de menta.
Ce rau imi pare cand aud de copilasi bolnaviori.
ADSEANA va tin pumnii sa gasiti substanta si sa fie totul bine.Sa se faca bine printesa!![]()

CARMEN multa sanatate si lui Rares!Thx pentru complimente.
LIGIA ce baiat mare si frumos ai!Am vizionat pozele impreuna ci Alicia,la fiecare arata cu degetul uitee.
OCRAINIC cred ca e foarte greu cu programul de lucru.Mie mi-e groaza cand incep lucru,nu am programul ca al tau dar totusi 12 cu 24 si cu 48 cateodata libere.
lui David.
ELLINIA drum bun,sa va simtiti bine si 
SIMONELA tot e bine ca ati schimbat putin aerul chiar daca a fost timp urat,sa speram ca vine vreme buna sau vremuri mai bune,caci iar e dezastru cu inundatiile.
Andradei.
Nici eu nu vad nici un mesaj de la Adriana.Nu ne mai spui nimic de Cezarica?
Carmen si Alicia.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos
pisicuta si matei spune:

Irina, Alexandra,Rares!
Am iesit si noi la plimabare pe seara ca a iesit nitel soarele si ne-am tavalit prin iarba si era sa mancam un trifoi..ii era foame saracutului
.
am dar iarba sa manance la niste iepurasi,gainuse si rate si ne-am inprietenit cu un baietel,cu mult mai activ decat noi.si cand l-a scuturat o data pe Matei...Matei a inceput sa plnaga de ne-am prapadit de ras...
In rest am cam ramas fara lapte,desi am facut comanda de vreo 2 zile nu ne-au adus astia nici acum,nu stiu ce o sa facem.azi am inlocuit o masa de lapte cu supa de legume si orez cu carnita.poate soseste maine!
Multa sanatate bebelusilor.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
andrruzza spune:
carmenduta, sanatate multa lui Rares. O coprocultura i-ai facut?
ellinia, drum bun si sarbatori frumoase sa aveti!
ocrainic, firma se numeste Hokide SRL Oradea. Sa ne mai povestesti despre orele lui David
la piscina.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
gegea spune:
La multi ani, Irina, Bubuca si Rares!
La multi ani, Alessia!
Ocrainic, ma bucur mult ca-ti faci timp sa ne dai si noua un semn. La asa program (inuman as zice eu, mai ales intr-o meserie ca a ta care cere mintea limpede si odihnita), e de inteles ca petreci putine momente cu David somnorosul (sa stii ca doarme foarte bine, daca il compar cu Daria care doarme noaptea 11-12 ore, iar ziua cam jumatate de ora-maxim o ora).
si bravo pentru mersul la piscina!
Carmenduta, imi pare rau ca Rares s-a imbolnavit si ca e la regim si pe medicamentatie iar. Trimitem multi
sa se faca bine Brad Pitt al nostru si sa-l mai ocoleasca starile astea.
Simonela, felicitari mergaretei hoatarate sa exploreze lumea si pe picioruse proprii! Felicitari si pentru iesire (chiar daca a fost vreme urata).
Pisicuta, tinem pumnii sa vina lapticul cat mai repede! E mai bine Matei dar inca mai tineti regim, asa-i?
si multa sanatate, dragilor!
Ellinia, drum bun, sa sarbatoriti fericiti si sa va bucurati unii de altii! 
Fetelor, voi cu ce va delectati micutii de Paste? (ma refer la ceva dulce). Eu am cautat azi retete sanatoase in Mami, am gasit cateva, insa nu ma pot decide. Majoritatea au la ingrediente si albusul de ou, iar noi nu am experimentat inca. Poate ne sugeram reciproc.
si pe mai incolo!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
PS. Am facut putina "curatenie" si am gasit intr-un fisier cateva retete pentru bebeii nostri. Daca va intereseaza, dau paste cu mare placere. Apoi, de cateva zile, am o carticica ampla, de 300 de pagini, cu multe informatii despre papica (si a bebelusilor, si noastra, a adultilor si a gravidutelor). Daca va intereseaza, am nevoie de adresele de email ale doritoarelor.
ninocikap spune:

La multi ani!! pentru Alexandra - Adseana. Multa sanatate, fericire si o viata frumoasa si linistita. 

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
adrianafedorca spune:

in primul rand vreau sa urez muuuulta sanatate bolnaviorilor
in al doilea rand vreau sa urez la multi ani tuturor bebeblusilor , le dorim multa sanatate si noroc in viata
in al 3 lea rand imi cer scuze ca nu prea mai am timp de forum si ca nici nu imi fac...dar prefer sa stau cat mai mult cu cezar mai ales ca a fost si cald o perioada am stat numai afara, urcam doar sa papam
noi suntem bine, cezar a avut o raceala dar nimic grav
de la 11 luni si 6 zile merge singur, si nu sta o sec intrun loc, de vreo saptamana umbla toata casa, cotrobaie peste tot, scoate tot din seratre, nu va sppun cum arata casa, asa ca seara dupa ce se culca el eu trebuie sa starng , cateodata imi vine sa le las asa pt ca a 2 a zi e la fel...
mai are inca 2 dinti in total 6 , si mai ies 2 sus, , musca ca un pitbull, deja nu mai suport, nu conteaza ce prinde...orice, picioare, maini, sunt bune toate, numai jucariile lui nu...
cu papa stam bine , el papa de toate , de bebelusi , zahar inca nu i-am dat , am mai incercat eu mai demult dar nu-i place, mi-a dat o prietena o reteta de prajitura cu branza ffff simpla si delicioasa dar nu-i place, nu-i place nimic dulce, o sa-i fac si fara zahar poata asa o papa, in schimb daca-i dau acru haleste tot
de vorbit nimic nou, memem cand palnge si tata toat aziua, si ute adica uite
cu nani sta bine, se culca la 21 si se trtezeste la 7 be alapticul si cateodata mai adoarme 1 ora de cele mai multe ori nu
am reusit sa-i schimb si programul sa faca nani dupa amiaza, iesim afara de la 10 pana la 12 la 12,30 papa si la 13 nani pana pe la 15,30, se trezeste ii dau o gustarica daca vrea , de 2 zile i-am dat iaurt cu fructe ii place dar nu o sa-i dau prea des, la 17 papa si iar afara daca e frumos , daca nu ma zapaceste pe mine in casa
cine vrea reteta de placinta cu branza o trimit cu mare placere, mie imi place ca nu se mai fac foile, se face cu gris, in 10 min e la cuptor, si cine a dat albus la bb ii poate da si praji din asata
aaaa mi-am adus aminte ...cu motzul ...noi o sa facem acasa, sper sa avem loc, inca nu m-am decis ce voi face, am mai multe pe lista, o sa facem cu parintii si nasii pe 23 , si pe 25 o sa vina prietenii lui cezar din bloc si ...ank cu frumoasa bia, in total vreo 6 copilasi cel mai mare 1,8 si cea mai mica 10 luni, abia astept o s ava pun poze cred ca o s afie nebunie, o sa incerc sa le fac si lor ceva sa rontzaie , am o reteta de ghiftelute de pui la cuptor delicioase si mai vad eu ...
sa va zic si de mine ca nu ma pot aabtine
, am reusit sa ajung la 61 de kgsi 800 de grame dar alea nu se pun
si pana nu ajung pe la 52-53 nu ma opresc, fac bicicleta in fiecare sear atin si un pic de regim si vad ca merge, sunt fericita ca am inceput sa incap in hainele vechi
gata ma duc sa-i dau o gustarica si fugim in parc
va pup si va doresc multa sanatate
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adrianafedorca spune:
aaa gegea daca ai timp vreau si eu retetele , mersi mult
adriana.fedorca@gamail.com
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
andrruzza spune:
La multi ani Alexandra! 

Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa, norocoasa, sa ai viata frumoasa! adseana