Bebelusi de martie - aprilie 2005 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
mamacita spune:
LA MULTI ANI Irina,Bubuca si Rares,sa fiti sanatosi,destepti,norocosi,patintii sa fie mandri de voi si sanatosi sa se poata bucura de minunile lor!
LA MULTI ANI Alessia,sa fiti sanatosi si sa te reintorci repejor la noi!
ligia,mersi de raspunsuri.Nu mi-ai zis cum a reactionat la furby.Am vazut ca il tineati pe scaun cu o curea,si mie mi-a trecut prin cap,cred ca e o solutie foarte buna de tranzitie spre scaun normal;sunteti multumiti?chiar daca ii luam alt scaunel,n-am renuntat la ideea cu scaunul mare.![]()
ellinia,si voua sa va aduca sarbatorile pascale multa sanatate,pace si fericire!spor la bagaje!
adriana,multumesc pentru reteta,cuvantul cheie"simpla" ma atrage intotdeauna ca un magnet
.ai inceput sa-i dai lui cezarica zahar in alimente?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
ligia13 spune:
azi la catolici e Vinerea Mare si in Germania normal: e public holiday! Asha ca e mai liniste pe aici, nu clipoceste msn-ul continuu si nici nu suna telefoanele, nemtii sunt ocupati sa-si vopseasca ouale![]()
mamacita, la Furby a reactional placut Radu. Furby are o voce destul de blajina, nu tzipa f tare, vorbeste calm si asta il incanta. Il trage de cioc, se agita tare cand il vede ca misca , crede ca e viu
. Cand canta Furby Radu se rusineaza si se ascunde
.
Dar de Furby parintii sunt mai incantati
.
Scaunul de masa din poza, este unul multi functional. Este practic recomandat pt deplasari, dar cum scaunul mare de masa este la bunica , il folosim pe acesta acasa!
Are si o masa atashata , dar Raducu nu mai incape in spatiul dintre masa si spatar. Asha ca am trecut la pozitia 2, legat cu curele (din dotarea scaunului)si pus la masa mare sau cu mami linga el. Singur nu prea il las , ca se apleaca prea tare in fatza, daca nu e la masa si mi-e teama sa nu cada in cap.
Pozitia 3, este pt cand va fi mai mare. Scaunul se pliaza si ramane numai inaltator, sa poata ajunge la masa, fara legaturi!
Scaunul este adus din Germania , dar zicea soacra-mea ca a vazut la Selgros!
sunt eu batuta in cap?, sau unde ai vazut tu mesaj de la adriana? Ca eu chiar ma intrebam ce o fi cu ea si Cezarica de nu mai dau nici un semn de viatza!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
andrruzza spune:
La multi ani Irina, Rares, Alexandra!

Sa cresteti frumosi, sanatosi, norocosi, sa aveti viata frumoasa.
mamicilor voastre

Petrecere frumoasa!
La multi ani Amalia!
Sa fii fericita!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
dariaevelin spune:
La multi ani Alexandra,Irina si Rares!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
La multi ani Amalia!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
"Nimic nu ma face mai fericita decat prietenia voastra,va multumesc si va iubesc. Mor de dorul vostru. La multi ani
si pentru toti SPECIALII!"
Acesta este mesajul Alessiei pentru voi. Mi-a scris aseara sms,si m-a rugat sa vi-l transmit intocmai
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
ocrainic spune:
Buna dragele mele prietene si dragi si scumpi bebelusi, sau copilasi mari!!! LA MULTI ANI tuturor minunicilor noastre!
Daca nu scriu acum nu stiu cind mai apuc. Mai reusesc printre picaturi sa va mai citesc din cind in cind, dar sunt foarte rupta de evenimente, iar de scris nu mai apuc niciodata! Serviciul meu ma nenoroceste, trebuie sa gasesc o iesire, ca altfel nu stiu cit mai rezist asa! Ultimele 2 sapt am lucrat in total 120 ore!!!
Daca il mai vad pe David? Da, cite 1 ora pe zi! In rest e bine cu tanti care are grija de el, papa bine, bea inca lapte o gramada, dimineata, seara (cam 500-600 mls pe zi, inca tot din bibe, nu am avut vreme sa incercam canita inca!!!), doarme in continuare 10-12 ore noaptea, plus 2 alte episoade de cite 1-1.5 ore in timpul zilei, nu mergem inca singurei, dar mergem fff bine tinuti doar de o minuta, avem 4 dintisori sus+ 2 jos, si...e ziua noastra luni.
Sunt asa de emotionata cind ma gindesc, nu-mi vine sa cred, parca a fost ieri cind am intilnit micutul ingeras pt prima data, imi dau lacrimile cind ma gindesc! Dar, mare lucru nu am pregatit, vor fi doar nasii cu noi si fratele sotului. Am comandat doar tortuletul (din pacate bebe nu va putea papa, caci e cu tot felul de coloranti, plus cacao, va fi Tweety, draguta pasarica. Si doar ornamente dragute prin casa. Acum sunt la servici de la 8 dimin la 11 seara, caci e Vinerea Mare aici, si restul sunt in vacanta pina marti. Thanx God sunt si eu libera weekendul si luni cind e ziua printisorului!
Trimit mesajul si mai revin!
http://community.webshots.com/user/dcrainic
mamacita spune:
adseana,cu parere de rau de atunt ca nu are nici amica mea.A zis ca faceau rost numai in cadrul spitalului,prin firme,dar ca poti sa vorbesti cu o farmacista sa iti faca o comanda,altfel nu prea sunt sanse sa gasesti.S-a mirat si ea ca va face tranzit,ca daca era o malformatie se manifesta de la inceput.Mai vorbesc diseara cu directoarea de la un centru de imagistica de la noi,la care are actiuni madam Nastase,care mergea bine,dar acum-evident-e falimentar.Poate imi indica ea vreo sursa
Oricum,incearca asa,sa vorbesti cu o farmacista,pe reteta de la cel care ti-a indicat gastromiro sa faca ea comanda.Dar subscriu si eu la ce zicea pisicuta:cred ca e momentul sa mergeti la Bucuresti,e clar ca acolo bajbaie.Sanatate!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
ocrainic spune:
Asa dezlinat cred ca am scris, nu se intelege mare lucru!
Imi este asa de dor sa mai povestesc cu voi, sa mai poata fi ca pe vremuri cind principalul meu gind era bebe si atit! Acum imi trebuie sa ma gindesc in milioane de directii. Am impresia uneori ca il neglijez total pe pitic, ca nu am nici o noua idee despre ce sa ii dau sa pape, ca maninca tot mereu aceleasi chestii, ca nu am vreme sa incerc canita, in loc de bibe...o gramada de chestii pe care nu mai apuc sa le fac, mergind mereu pe aceleasi cai batatorite, stiute, doar fiindca nu e vreme sa mai gindesc si sa planuiesc noi schimbari!
Ma simt groaznic!
Ce sa mai zic de noi!? Sunt fericita ca am gasit o varianta pt bebe pe cind o sa plece MAria, bona, in iunie. Am gasit-o pe Astrid, o olandeza,destul de tinerica, care are grija acasa la ea de 3-4 copilasi. Ea are 5 copii, dar 4 merg la scoala, si mai are in grija o fetita de 14 luni. Are o casa frumoasa, calduroasa (la noi vine tiptil iarna!!!). O sa incepem probabil la sf lui mai dupa ce vin baietii mei din RO.
Da, vor fi plecati amindoi din 10 pina in 28 mai. Credeti-ma, nu am avut ragaz inca sa planuiesc nimic. Trebuie sa dau instrustiuni ambelor bunici, caci va sta jumate, jumate, caci amindoua se topesc de dorul lui. Nici nu stiu de unde sa incep. Cam am emotii cum va reactiona cind va fi lasat singurel cu ele, caci deja a inceput sa sufere oarecum de "separation anxiety", face nazuri cind e lasat cu straini, si din pacate, bunicile lui sunt complet straine pt el!
Noi continuam cu mersul la piscina, si nu pot sa va spun ce tare s-a schimbat, dintr-un miorlait cind il puneai in apa, intr-un bebe foarte in largul lui, care da din minute si din picioruse, ride, nu are nici o problema cind este bagat cu capul sub apa, a evoluat fff mult! (Taticul merge cu el o data pe sapt!)
Am vazut sa stiti multe pozici, cu Raducul, cu Brien, cu Daria,...si multi alti, da, Rares al Andruzzei, Bubul Zuzului...nu mai stiu... si sunt cu totii minunati!
Am vrut sa va intreb, stiti cum se numesc ghetutele alea dragute facute la Oradea, pe care le au Brien si Rares, caci vroiam sa-i spun mamei sa ia lui David, caci mi-au placut fff tare. Si unde se gasesc?
Hai va pupilesc, ca este 10 seara, termin in jumate de ora, si m-au sunat sa vad un pacient!
Oana si David
http://community.webshots.com/user/dcrainic
carmenduta2003 spune:
Buna ziua.
La multi ani tuturor bebelusilor care au implinit un an ieri si azi.
Ma laudam acum doua zile ca Rares este sanatos. Dupa numai jumatate de ora dupa ce am scris mesajul, s-a rasturnat total starea lui de sanatate. Ii dadeam sa manance un iaurt, iar aproape de sfarsit l-a vomat pe tot. A vomat toata noaptea, tot ce avea in stomacel, apoi, spe dimineata, voma si apa pe care i-o dadeam. Ieri dimineata a inceput sa faca si kakita urat mirositare si moale, iar pe la 10 a facut temperatura. Asa ca l-am trecut iar pe antibiotic, Biotics, Smecta, Panadol si regim alimentar strict. De ieri dimineata nu i-a scazut febra, cred ca si acum mai are putin. Oricum, de 24 de ore nu a mai vomitat, cu ajutorul Metoclopramidului.
Pentru prima oara in viata lui, are tonusul mult scazut, se vede pe fata lui ce rau ii este. Refuza mancarea, ieri a baut 750 ml apa plata cu Humana Elektrolit, a mancat doua-trei lingurite de orez cu morcovi si a acceptat cu foame Smecta si Biotics. Azi dimineata i-am dat lapte HN 25 dar a vomat o parte din el, in schimb a mancat o bucata de banana. Acum i-am dat orez dar l-a refuzat.
Sper sa se puna pe picioare mai repede. Mi-este tare greu cand il vad cum se chinuie si plange, mai ales cand are crampe si face kakita.
Poze Rares
Varsta Rares