Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fetelor,
scriu foarte scurt ca am 10 minute pana sa plec la servici!

Adiooo carlionti!...mi-era asa drag de el cu carliontii...dar acum am un adevarat baietel...

Am testat si noi cresele din zona si din cauza aglomeratiei a trebuit sa...ne "arvunim" un loc,ca altfel nu mai aveam sanse...asa ca din mai,puiul meu va merge si el la "servici"...citesc ce zice Laureta si-mi vin lacrimile cand ma gandesc ce-o fi in capsorul bietilor puisori...ooof Laureta mama...curaj,ca ne obisnuim noi si cu asta...

Am sa pun poze cu carlionti...si fara...(tot la "filmulete")

o zi buna tuturor!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Spunei Inisei ca gradi este serviciul ei si trebuie sa mearga acolo. Eu asa am invata-o pe Bia, mami si tati se duc la srvici ca sa ia bani sa cumparam papa, hainute si jucarele iar ea are serviu la mamaie unde trebuiea sa se joace, sa pape si sa faca nani. Dupa luni de explicatii aseara a zis si ea pentru prima data ca se duce la "lelici". Sper ca Inisa sa invete mai repede.

Anacami of ce rau imi pare de Sebi. Si Bia mai plange cateodata ca mai vrea afara dar i-am explicat ca noaptea toti copii merg acasa sa pape si sa faca nani ca sa prinda puteri sa se poata juca a doua zi.

Alus Drum bun si distractie placuta. cochetei Julia.

Ioana mai e putin si a treut saptamana si vine fetita acasa.

Simona e un scump Victoras si cu si fara plete.

Fetelor va mai povesteam ca Bia e innebunita dupa pesti, cum vede o balta incepe sa strige "Tati scoate petele" (tati scoate pestele), ieri i-a cumparat tasu o undita de jucarie cu 3 pesti. A stat aseara o ora intreaga si s-a jucat cu undita si era tare fericita ca prinde si ea peste.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

O pauza mica mica de DC
Inisa azi sa dus cu tati si n a mai plans asa tare.Are nasucul cam infundat hmmmm oare incepe deja cu racelile?
Ieri si azi am dat asa de multer tilifoane la Arad de am inceput sa vorbesc cu accent si placeeee.M au mai intrebat pe mine inainte daca is din ardeal( poate intro viatza anterioara)

Anacami i trebuie atras atentia cu altceva in momentele de criza.Eu i pun repede lui Inisa o muzica sau Pinokio(cu asta e indragostita),sau o scot la balkon,sa i faci ceva sa i atraga atentia.
E buna idea cu servicul o sa incerc sa i explic si lui Inisa (ma rog cat o intelege ea)
Cand incepi serviciul nou?

cius astept pozele sa iti vad frumosul

alus eu am pierdut firul,unde plecati?

tnicoleta faina jucarie pt Bia

Mama mia ce ploua afara si bate vantul.Vine toamna cred adio vara

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta pai vorba Biei "Bate bantu bunzele" ca randunica nu mai "boala" pe vremea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by tnicoleta

Laureta pai vorba Biei "Bate bantu bunzele" ca randunica nu mai "boala" pe vremea asta.

Tnicoleta

cius vazut tunsulica e baiat mare de acuma

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Laureta, asa, asa, mai da-mi cate un ghiont, sa-mi fac curaj! Of, ce rau imi pare de Inisa si de toti copilasii care sunt in curs de obisnuire cu gradi!... Nu pot decat sa te incurajez si sa-ti spun ca o sa vina o perioada cand n-o sa mai vrea ea sa vina acasa. Eu ma mai duceam uneori sa-l iau pe nepotu-meu de la gradi si nu aveam nici o sansa sa plecam pana nu luam la rand taote leaganele din curtea gradinitei. E adevarat ca era mai mare, avea cam 4 ani, cred.
La Craiova nu deschideti? Ca vreau si eu cocktail!

Irinel, ce ma bucur ca Danut e bine acum! Mai au ei faze de-astea, febra care apare si dispare fara nici o explicatie aparenta. Iti inteleg f bine dorinta de a avea fetita! Zilele trecute am vazut la un loc de joaca o fetita ffff frumoasa, era imbracata in fustita roz si ciorapei la fel, f delicata, mi s-a facut pofta sa am si eu o fetita. Hai ca mai ai putin, imp. e sa fie Maria/David sanatos(a).

Bebebeca, hai ca acum zboara timpul, stiu ca esti trista, da' trece si vine papusica acasa. N-am apucat sa citesc chiar tot zilele trecute, asa ca nu mai stiu, o mai alaptezi?

Cius, trebuie neaparat ca pui poze cu tunsulici!

Anacami, eu cred ca a vomitat pt ca a plans si s-a agitat prea mult. Cred asta pt ca si nepotu-meu facea la fel. (cred ca v-am innebunit cu nepotu', da' io cu el m-am specializat in bbi)Ba el ajunsese sa-si provoace voma intentionat, pt ca vedea ca impresioneaza cu asta.
Sa stii ca m-am uitat special pe listuta sa vad cati ani ai, dupa caum te vaitai credeam ca ai pe putin 60!

Nicoleta, super faza cu pescarita ta!

Fetelor, hai sa va povestesc de vedeta mea. Noi stam langa stadion si parcarea de langa el e f des folosita pt aterizarea elicopterelor SMURD care tb sa transporte bolnavii grav la Buc. Ieri, Darius a fost cu tataie pe stadion si s-a nimerit de minune ca a fost in zona cand a aterizat un elicopter. Cand s-a oprit elicea, l-a dus tataie mai aproape, sa vada mai bine. Pilotului i-a fost f drag de el, si cum ambulanta cu bolnavi intarzia, l-a luat si l-a urcat in elicopter. Mi-a spus socru-meu ca era mut de incantare, statea pe scaunul copilotului smirna, nu sufla, doar isi roatea ochii peste tot, uimit de atatea butoane. Ce sa va spun, cand a venit acasa nu-si mai incapea in piele de bucurie, toata ziua a povestit cum a pus el mana pe elicopter, m-a pus sa le sun si pe mama si pe sora-mea sa se laude!

Si la noi e o vreme ingrozitoare, in casa e frig, Darius a reusit azi performanta sa faca de 2 ori pipi pe el in interval de o ora, ceea ce nu s-a mai intamplat de multa vreme. Cand s-o trezi, o sa-i dau si strampi pe el, i-o fi frig poate. Eu dintotdeauna l-am tinut cu o singura pereche de pantalonasi in casa, azi o sa-l imbrac mai grosut un pic, poate de-aia facu asa de des.

Mamaaaa, ce ma intinsai! (Anacami, noteaz-o pe-asta la oltenisme!
Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Nicoleta, tare faza cu "bunzele"! Rad singura prin casa!
Poate v-am spus ce povesti stim noi: "capca iedi tei" si "bada apte piti".

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ne votati si pe noi aici: http://www.reclama.ro/forum/index.php?&automodule=gallery&cmd=sc&cat=8 ? daca va cere parola este: www.ajutormenaj.ro in caz ca v-o cere. Multumim frumos!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laureta, mailul meu e racov1971@yahoo.com . Coctail, ai, nu ma supar . Chiar citeam ce ai scris si raspunsul meu cu ditamai Aradul sub nume era chiar deasupra si-mi ziceam ca las ca vezi tu pana la urma... Pupici Inisei, draga de ea, e greu asa micuta la gradi...

Ioana, mai un pic si vine fata... Tare draguta ai fost...

Cius, las ca acu sunteti barbati in toata firea!

Irinel
, pai faci fetita, daca asta iti doresti! Asta trebuie sa vina... Daca nu poate la urmatorul

Madutza, nu merge linkul.

Bertha, wow, elicopter, cred si eu ca a fost incantat Darius...

Nico, dulce foc Bia cum vorbeste ea...

Cami, cand fiu-miu ii crizat orice as face si orice as spune nu-i trece . Eventual incerc sa-l momesc cu ceva acasa, io stiu ii spun de ex. hai sa vedem, n-a venit tata? Si atunci reusesc sa-l mai urnesc. Dar nu functioneaza tot timpul...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (34+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Madutza, eu am incercat sa votez, da' nu deschide nici o pagina, imi spune ca obiectul nu poate fi gasit. Trimite-mi adresa PM, sa incerc link-ul corect, poate nu merge pt ca a fost inlocuit cu "reclama", zic si eu...habar n-am.

poze

Mergi la inceput