Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
laureta spune:
Mada nici la mine nu mere,baga linkul fara www
Diana io am observat ca esti din Arad nu de la noi ci de la subiectul vostru cu fetele din Arad,ca am deschis acolo sa vaz pe cine stiu
.
Iti trimit mai multe date miine pe mail.Chiar sunt curioasa sa te duci sa imi spui de acolo cum ti s-a parut si daca ti a placut(sa inteleg ca Racov e numele de familie?)
Eram azi sa iau cineva in suturi la voi la mamici dar m am abtinut fff greu(cred ca sti despre cine este vorba).Sunt niste oameni care cred ca stiu tot si mai fac si rau
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Irinel spune:
Mai fetelor, ce ma amuza copilasii vostri cu poznele lor... Vorba Berthei, rad prin casa singura...
Nicoleta, tati e pescar mare, sau de ce e Bia asa de incantata si stie de "scoate pestele din apa". Si ce dragut vorbeste ea...
Bertha, mi-l imaginez pe Darius stand asa cumintel si ce important se simtea el, cred ca il mancai de dulce ce era.
DianaR nu ma necaji ca sa sti ca eu as mai vrea, da tati cica destul doi... Acu serios vorbind, stiu ca sunt toane de femeie gravida si nebuna. Ca si la primul ce mai voiam fata...speram ca poate s-au inselat la eco (desi la ambele mi-au spus ca e aproape sigur baiat) si ce drag mi-e de Danut... da uite asa e omul, canuta-om sucit eu sunt. Voi ce mai faceti? Se apropie si la tine ziua cea mare...
Laureta intotdeauna se gasesc si oameni care sunt convinsi ca le stiu pe toate, da convinsi nu asa... da crede-ma ca n-are sens sa ii combati, nu reusesti sa ii convingi ca nu poti avea intotdeauna dreptate, ca si altii mai au... Cred ca raspunsul tau a fost suficient si cel mai bun. A, voiam sa iti spun, ai grija cand o lasi la gradi pe Inisa, oricat de greu ti-ar fi, sa nu te vada, copiii simt tot si li se transmit starile noastre. incearca sa ii transmiti incredere in ea, sa i se para normal ca merge la gradi, ca asa se duc toti copiii si o sa se distreze pe cinste. Si mami si tati vin sa o ia cand termina la serviciu. Sa nu te simta disperata. Ia te uita ce sfatoasa ma gasii... Scuze, eu mi-aduc aminte ce greu a fost si ma ingrozesc deja de momentul cand o sa repet actiunea, de-asta imi dau asa mult cu parerea pe tema asta.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani
laureta spune:
Bertha ce frumos cu elicopterul cred ca sa simtit Darius in centrul atentiei
Irinel din fire sunt foarte calma,nu sar repede la nervi(numai cand e de rau de tot
).
Mersi mult de sfaturi,nu ma supar delok mai ales cand imi dati idei
.Problema cu plecatu fara sa vada e cam complicata ca acolo o dezbrac si imbrac cu hainele de cresa (e si o poza parca cand o chimba tati la plecare),si ea incepe sa miaun de cum incepe actiunea si se tot agatza de mine.
Mergem inainte,nu este asa rau ca la alti copii.Am vazut acolo copii care plangeau tare tare de tot de imi venea sa i iau eu in brate sa se opreasca(una dintre fetitze era de 2 saptamani acolo si plangea non stop).
Merg la nani va pup
DianaR spune:
Laureta,
, figura esti... Unde se deschide, in noul mall din Arad (iaca fas, o sa aibe si comuna Arad Mall
)? Racovitan ii numele, racov ii prescurtarea.
Asta e cu cele care le stiu pe toate... De ce crezi ca postez relativ rar la mamici? Nu ca as avea loc sa mai si spun ceva...
Dar sa nu fiu rea, ca nici eu nu-s mai breaza
, oricum cred ca i-am mai taiat elanul cu iuteala atat tu cat si eu (am raspuns si eu dar muuult dupa tine).
Irinel, multam fain de intrebare, bine facem, ti-am raspuns si la mamici (ca aculo am intrat inainte).
pupici si noapte buna!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (34+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Irinel spune:
Laureta, nu mai stiu ce oi fi debitat eu la mesajele anterioare, da sa stii ca nu am avut intentia sa zic sa pleci fara sa vada. Mai ales ca ea e marisoara acum, ar fi ca o pacaleala, din contra, spune-i cand pleci si ca te duci sa o iei. Ca in timp se va obisnui. Nu ne-ai spus cum e la serviciu... esti ocupata rau?
Diana, am vazut ca ai raspuns, da pentru ca nu mai aparusei de mult nici pe aici nici pe la burtici, n-am stiut unde te "prind" mai curand, asa ca am intrebat si acolo si aici :-)
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani
laureta spune:
Diana tremes mailu.Ca sa fiu sigura am tremes de doo ori
,ca ne tot face figuri serverul de aici.Probabil va fi cu alt nume care este pe calculator(Mirela).
La subiectul vostru de mamici m am enervat
ca nu am inteles cum poti sa i spui(ea)unei gravide cu o gramada de contractii care ia Gynipral si alte minuni sa le opreasca,ca poate sa manance fara griji iute tare.Pe Flory o stiu de mult cand a pierdut sarcini si stiu cat isi doreste bebelasul acesta.Doamne ce oameni
Irinelu citi mai cu atentie si am vazut ca nu este vorba de plecat pe furis ci sa nu ma simta cand sufar dupa ea,cred ca asta ai vrut sa imi spui
bertha spune:
Fetelor, ma duc sa caut si eu subiectul, ma facurati curiasa.![]()
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
Vin si eu cu of-ul meu. Am sunat la fetita pe la 9.30 si ea nu s-a trezit... Tarancuta! Ideea este ca doarme si mananca mult mai bine decat acasa. Este vesela, vioaie si ne gandeam sa punem deoparte dorul si sa o mai lasam, daca ii place asa mult. Da' eu ma gandesc, eu ma razgandesc. Ieri vroiam sa iau trenul si sa ma duc la ea si tati sa vina sa ne ia cand poate...
Bertha, inca mai alaptez, da' cu plecarea asta lunga... Am mai lipsit 5 zile de acasa si, cand m-am intors, am continuat treaba. Da' nu stiu daca mai functioneaza si de data asta. Si mi-e atat de draga cand o vad la san...
Maine avem primul sarbatorit, asa-i?
Wow, au trecut 2 ani! Si parca maine implinesc copii nostri 18 si incep sa ne arunce replici de genul "Sunt major, fac ce vreau".
Noi ne-am apucat de vopsit birourile. Ma dor mainile ingrozitor de la trafalete. Ne-a mancat undeva sa facem noi, ca doar facem economie. Da' manutele mele...
Aseara am fost la film, prima data dupa 6 ani. Am vazut Ice Age 2.
Frumos tare, insa imi pastrez parerea: prefer sa vad filmele din canapea. La cinema nu am stare.
Bertha, frumoasa experienta a avut Darius. Baiat scump.
Madutza, in continuare nu functioneaza link-ul dat de tine.
Ma cheama tati la apel. Sa vopsim cu spor!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
madutza spune:
Buna fetelor,
Nu stiu cum se face cu linkul. Faza e ca e un concurs pe reclama. Dar nu va mai stresez, ca pana te inregitrezi...
Noi suntem bine, ne pregatim sa mergem in week-end la munte sa il sarbatorim pe tati si pe unchiuletz. Nu avem vesti. Cu serviciul nu am mai facut nimic...cred ca ma voi intoarce si voi face naveta. Tb. sa ma mai duc pe acolo sa vad pe ce post ca s-au facut restructurari mari intre timp si nu se stie...
Ioana, spor la vopsit! Asa zicea si Cris, ca de cand sta la tzara Ami mananca si ii merge mult mai bine, chiar nu s-a mai imbolnavit! O sa vezi ca o sa fie foarte bine pentru ea, incercati sa va detasati si cine stie..BB2?
Laureta, sa stii ca de cand ii spun Anei ca plec si imi iau "la revedere", ca ma duc sa ii cumpar ei bobo si lapte...de atunci aproape ma da afara pe usa...e cel mai bine asa, de cateva ori pana se invata o sa mai faca scandal, dar se obisnuieste.
Nicoleta, super tare faza cu "bantul care bate bunzele" ![]()
Cami, nu mai stiu ce reteta ziceam ca iti dau ![]()
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
Bebe Beca spune:
Of, Madutza, ce BB2? Ca sunt turbata fara Rebeca acasa, parca sunt nebuna. Saracu' tati cate indura... Suntem singuri si nici gand de... Nu stiu ce-i cu mine. Sunt tare trista...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004