Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Laurina ce dragalas Mihnea. Stii ce, eu mai demult as fi murit de rusine alergand dupa Danut prin magazin si el facand prostii, acum am realizat ca e normal sa fie asa, ca sunt copii si fac pozne si e un farmec al varstei, asa ca incerc sa ma bucur de moment (daca nu devine prea dificil sa alerg dupa el cu burta mare si atunci deleg responsabilitatea alergarii sotului :-)) analizele lui Danut sunt gata abia in 3 zile, deci presupun ca joi :-( Azi nu avu deloc febra dimineata, de mancat mananca bine, chiar foarte bine. Asa ca eu trag nedejde sa fi fost febra din aia de 3 zile si gata, da suntem atenti la orice semn.

Laureta, am vazut vestea cea mare, de fapt ma asteptam sa nasca mai devreme, da parca tot m-a luat pe neasteptate... Sa ii traiasca si sa fie sanatoasa. Mi se pare extraordinar ca fetita ei asa mica si respira si mananca deja singura. E o luptatoare de la inceput.

DianaR vreau si eu fetitaaaaaaaaaaaa... Hai ca va creieresc pana nasc :-) Da toata lumea zice acum ca e baiat :-((( Ei, sanatos sa fie, ca am ideea asta fixa pana nasc, pe urma imi trece si de-o fi baiat, sanatos sa fie.

Carmen pai tu stii ca trebuie sa fie un echilibru, daca pana acum sunt multi baieti trebuie sa mai apara si fetite sa echilibreze numarul, nu? Da voi ce va doriti?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mi-e dor de fata!!! Mi-e dor de fata! Vreau fata!!!!!!

In alta ordine de idei, imi este foarte dor de fata...

In rest... stiti deja treaba cu dorul...

Adica Papadie a nascut un copilas de 1400gr? De ce asa micuta fetita? Trebuie sa fie ceva si eu nu stiu...
Irinel, mai ai rabdare? Mai este atat de putin...
Diana, Carmen, Pietricica, ce mai fac burticile?
Laureta, vad ca te-ai acomodat repede la locul de munca. Felicitari!

Nally, sunteti pregatiti pentru petrecerea lui Sebi?

Noi nu stim ce cadou sa ii luam Rebecai...

Si, ca sa inchei, va spun ca mor de dor...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pietricica felicitari pnetru fetitza

Irinelu ai scapat sa fi prima pe lista de mamici ,ti a luat locul Papadie.Poi eu stiam ca ai fatuca in burtica(s-a razgandit?)

DianaR imi dai si mie maiul tau,acu vazui ca esti din Arad(uoleu ochelari mei trebe schimbati).Cine mai este prin zona,nu cunosc zona delok.Ma gandeam sa vin si eu da mi e urat de drumuri lungi (ma mai gandesc)

cius pupici si tu esti tacuta

bertha iarasi dispari?

Laurina Inisa plange dimineatza deja e ritual si papa nu prea bine.nu este obisnuita cu 2 feluri de mancare si face mofturi.Pupici lui Mihnunitza

Anacami cum este a casa?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Bebe beca ete ca am scris dupa tine.
Papadie stiu ca a avut probleme cu colul si la prima sarcina cand a nascut la 33 de saptamani.Eu am primit mesaj pe YM pe la 1 noaptea ca Papa naste dar dormeam la ora aia.Inca nu am aflat amanuntele ca la servici n am YM.

Pupici sa treaca dorul,iesiti si voi de manutza la o plimbarica,la un bar ceva,profitati.Noi de cand n am fost,eheeeeee

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Bebe Beca ce dulce ai fost. Ufffff, greu cu ei da ce greu e fara ei... Te cred ca ii simti lipsa, da trece repede saptamana ca o sa fii ocupata si sa vezi ce drag iti e cand o iei inapoi. Si ei probabil ca e ii e foarte bine acolo, bunicii au grija de ea, e rasfatata :-) Pupici. Papadie stia ca va naste mai devreme, a stat o multime la pat sa ajunga macar pana pe la 33-34 de saptamani. Si la prima sarcina a nascut la 33 de sapt, cum zicea si Laureta. Detalii nici eu nu stiu de la nastere.

Laureta, plansul de dimineata va trece la un moment dat, si al meu a plans la inceput, acum se duce, il pupa pe ta-su si se duce la copii. Da si cand stie ca trebuie sa vina tati sa il ia, isi strange geaca, caciula, rucksacul, le pune la usa si se uita pe geam dupa el. Asa mi se rupe sufletul si acum cand ma gandesc ce-o fi in sufletelul lui mic (el ramane ultimul dintre copilasi la gradi...). Cat despre mancare, s-ar putea treptat sa se antreneze cu ceilalti copilasi si sa manance mai bine decat acasa. Cum e la serviciu?

Laurina, e bine sa il duci la doctor atunci, daca are probleme cu colecistul, sa vezi daca asta e "buba" de nu doarme bine noaptea.

Ioana eu vreau de mult sa ii iau lui Danut un cos de baschet din ala ajustabil, micut, pentru copii mici. Lui ii plac la nebunie mingiile si cred ca o sa ii placa. Cred ca asta o sa ii iau de ziua lui, daca nu-mi vine vreo idee mai buna.

Mergi la inceput

Da Papadie a fost ultima vreme la spital cum banuiam probleme cu colul.

Irinelu azi am duso eu pe Inisa la cresa.Oooof sa legat de gatul meu si plangea,niciodata n a facut asa cu tati.Nu va spun ca am plecat cu ochi in lacrimi dar trebuie.
Si plange cand vede alti parinti ca vin si iau copii,eu incerc sa ajung cat mai repede dar sunt cam departe de cresa.Imi povestea una dintre mamici care era acolo ca Inisa plangea si i zicea ei "ile mami tati pa pa?" adica "vine mami si tati sa mergem pa pa?".No ce sa zic trebuie sa trecem peste asta mi se rupe sufletul.

Acush mec la nani ora mea de culcare a venit mai repede ca is rupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Pietricica Felicitari!!!!!!!! O sa aveti din nou o mica printesa

Papadie FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!! o fi ea mica dar sunnt sigura ca este tare dulcica.

Diana- si mie imi spuneau ca Julia va fi baiat, cred ca intre timp sia pierdut cocoselul

Laurina multa multa sanatate lui MIhaita. Julia face aproape la fel cand sunt cu ia la cumparaturi, ea deobiciei ia hainutele de pe umaras incarca sa se imbrace si singura cauta oglinda ssa se uite cum arata

La noi nimic nou, eu am terminat cu curatenia si acum ne pregatim de drum, sambata dis de dimineata o luam din loc, avem cam 7-8 ore de mers, sa vedem cum se va comporta Julia.

la toate

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Piatra Lunii, felicitari! Sa fiti sanatoase!
Irinel, imi pare bine ca Danut nu mai are probleme! Iti tin pumnii in continuare!Si Sebi cred ca o sa fie ultimul luat de la gradinita; la cea la care ne-am gandit noi ca o sa-l dam au un program cu putin mai lung decat progeramul meu de la serviciu.
Laureta, se vede ca deja ti-ai intrat in mana! Bafta, multe succese!Sper sa treaca repede perioada asta grea pt. Inisa! Am auzit mamici care si-au invatat copii ca si ei trebuie sa mearga la serviciu ca si parintii- cica ar functiona.Bine, Inisa este poate mai micuta,dar poate intelege si ea asta
Alus,si la noi sunt foarte scumpe cele pt. copii, cred ca mai scumpe decat pt. adulti.Sunt niste hainute simpatice din Polonia (Coccodrillo), ma gandesc la voi de fiecare data cand aud de ele
Simona,frumoasa pasiune aveti!Iar despre copil, toate cuvintele de lauda si de la mine! In privinta varstei ma faci sa rad, cati ani crezi ca am si eu?

Bunica a plecat la tara, Sebastian a ramas cu mine.Ieri am fost in Mall Vitan sa-i cumpar o palarie (este foarte aproape de casa noastra). Dupa ce a stat acolo destul timp zic eu, insuficient insa din punctul lui de vedere (ne-am jucat l tarcul cu bile,in masinute,etc), am ajuns acasa ca si betivii din crasma in crasma (adica din parc in parc). Sa nu rateze nici unul de pe traseu- unde vedea o banca, copii acolo si el! Si acum problema mea: am ajuns acasa dupa 4 ore de stat afara; la intrarea in bloc-"mami, nu acasa, nu acasa".Am ajuns in casa cu urlete.In casa tipete si mai mari, cred ca mai era putin si chemau vecinii Politia.Am incercat sa-l pacalesc, sa-l iau cu frumuselul.Nimic-urlete, dat cu piciorele in usa,tras de clanta, de mine sa ma ridic ca sa plecam. L-am lasat apoi in pace, am zis sa-l ignor sa vad ce va face. A vomat rau !!!
Voi ce ati face in asemenea situatii de criza ?!?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Madutza, bafta in continuare! Astept retetele!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Anacami, tu crezi ca a vomat din cauza ca s-a agitat de suparare? poate a vomat de oboseala... zic si eu, na ca nu stiu. Daca n-ar fi fost faza cu vomatul as fi zis sa il lasi sa ii treaca, trebuie sa stie ca in unele situatii chiar nu se poate. Eventual sa il atragi la o alta activitate care ii face lui placere. Si noi avem problema asta cu bagatul in casa. Da parca usor-usor e mai bine, adica tot protesteaza da cand vede ca nu e cale de intors, se potoleste pana la urma. Da daca a vomitat tocmai pentru ca s-a suparat si a tipat si s-a agitat, greu de spus... S-a mai intamplat? Pupici.

Laureta, stiu mama ce e in sufletul tau. Si stii ceva, cred ca astia mici totusi ne si simt. Ca si eu cand ma duceam sa il dus pe Danut (da nu s-a intamplat prea de multe ori) se lipea de mine si protesta, nu voia sa ma lase sa plec. uite ce idee buna ti-a dat Anacami, incearca sa ii spui ca se duce la serviciu ca mami si tati :-)) Pupici, sper sa treaca repede faza asta.

Alus, drum bun si sa va simtiti bine. Ce bine trebuie sa fie cu curatenia terminata. Eu abia am facut ordine prin dulapuri da chiar mi-e drag ca imi propuneam de mult si nu apucam deloc. Acum o sa ma apuc si eu de ceva curatenie in linii mari, nu foarte aprofundata :-) Voi sarbatoriti Pastele Catolic sau pe ambele? Si la noi e liber vineri pentru ca e Pastele Catolic duminica.

O zi frumoasa, ca la voi deja a inceput, la mine e noapte...

Mergi la inceput