Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna ziua fete dragi!

scurt de tot ca nu am timp

Cami-io am dat jos pana acum cu Regimul Montignac,pe care il am de la Dianar( Diana!)...nu e greu dar trebuie un timp ca sa il studiezi bine...Eu am ajuns acum la un meniu oarecum uniform(dar care contine toate elementele necesare),ceva de genul:Mic Dejun: o branza Fagaras
Pranz: o salata cu rosii,castraveti si ce mai gasesc(ceapa,ridichi)+un ou fiert tare
Cina: un mar( alteori ciuperci intregi din conserva)
Dupa cum vezi,paine...dilok!

Mai scap cate o cafeluta,peste zi,dar cu indulcitor si muuuulte pahare de apa plata cu lamaie(neindulcite).Merge cam 1 kil pe saptamana la mine( cred ca daca eram mai tanara, slabeam mult mai repede,asa ca la tine s-ar putea sa mearga mai bine!)

Nico-sa-i poarte Bia sanatoasa! pupa mama pi ea de scumpa!

Piatra Lunii-FELICITARI pentru BB2-fetita!...v-ati gandit la un nume? lui Ingrid si Sarbatori fericite alaturi de mama ta!

Madutza-am vazut si io minunea(citeste Ana) citind!e super dulce!...sper ca ati rezolvat-o cu inceputul de raceala-Bravo,ca ai luat-o din timp.

Irinel-sper sa nu fie nimic grav cu febra!

Nally-ce papica buna faci tu mey!...miam-miam...pai cum sa nu-i placa ochiosului? mama buzitza lui sa-i treaca repde!

Iuliana-chiar, ce faci ca sa te reprofilezi?...si io-s la catedra...da's prea "baba" pentru reprofilari..da' macar asa..de curiozitate...Pupici lui Rares!

Alus-ce frumos zice Julia "o Doamne"...iti vine s-o papi de dulce,nu?

Noi,ieri am iesit la zburatacit de avioane-m-a lasat sotu' si pe mine sa pilotez...a facut iute ceva poze si le-a si pus pe forumul lui sa se laude cu "nevasta lui beton"...hihihi
Apoi am iesit in parc cu piticu' si s-a dat la toate pungile de pop-corn ale oamenilor desi cumparasem si noi una..da' bag-sama ca erau mai gustoase ale altora!...iaca o sa pun si io 2-3 poze si de la zbor si din parc(la semnatura la "filmulete")

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Am nevoie urgent de cazare pe Valea Prahovei week-endul asta!!! Aveti o recomandare pt. mine, ceva? Va roooog!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

LAurina parca se mai vaita cineva ca se trezeste copilul de cateva ori pe noapte, da am uitat cine :-(. Pare speriat? (Ma gandesc daca ar putea visa urat...) In general dormea bine toata noaptea? Ce dragalas trebuie sa fie cand va cheama sa isi scuture piciorusele sa cada papuceii...

Nicoleta, fa-i o poza in funduletul gol cu papucei, cred ca e asa dulce... cand s-o vedea ea cand o fi mai marisoara :-) o sa ii fie drag si voua la fel. Cred ca iti vine sa o mananci de fundulet.

Si noi vorbeam sa ii cumparam papucei lui Danut, ca ii tot ia pe ai lui ta-su si merge greu cu ei evident, ca sunt marimea cea mai mare... Da pana de curand ne gandeam ca poate i-ar fi greu cu ei, acum cred ca i-ar place chiar si vad ca sunt mai multi copilasi care deja poarta.

am fost cu Danut la doctor, nu i-a gasit nimic in neregula si, sincer, dimineata nici febra n-a facut. Oricum s-a uitat in urechiusi, in gat, l-a ascultat la plamani si i-a facut si un exudat faringian ca i-am spus de baietelul unor prieteni care a avut streptococ in gatut si au venit in contact. Da a zis ca nu crede sa fie, a luat pentru siguranta. Apoi l-am dus la gradi ca era foarte bine, s-a jucat de a uitat sa se culce (el si un alt baietel de la gradi mai fac uneori figura asta...) si cand a venit acasa era marait rau de tot, a mancat si nani... Acum doarme. A facut totusi putina febra (38) da e mult mai bine decat ieri si alaltaieri, asa ca poate scapam doar cu atat (azi nu i-am dat deloc antitermice).

Piatra Lunii
felicitari pentru micuta minune! Ma bucur ca vine mamica ta, o sa ai un Paste si mai frumos... Pupici si sarcina usoara in continuare.

Madutza si noi tot asa procedam cu Danut. Da el e mai caposel de felul lui nu ca Ana. Insa nu il lasam asa cum vrea el daca e ceva important, la nimicuri il mai lasam sa nu zica el ca n-are posibilitatea sa aleaga... Da bunicii nu-s aici, probabil ar fi mult mai rasfatat daca ar fi... Sanatate multa si Anei.

Cius, ce dragalas Victor; tu stii ca e mai bun de la altul intotdeauna. A, sa nu uit, aud ca detii reteta de copil cuminte? Nu mi-o dai si mie, ca taaaaaaare mi-ar prinde bineeeeeee... Si felicitari pentru pilotat, mie cred ca mi-ar fi teama :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Piatra lunii, felicitari pentru fetita!
La noi, mamici de sept-oct. predomina baietii. Incat am banuiala ca al doilea bebe va fi tot baietel. Ei, sanatosi sa fie!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel ce ma bucur ca nu e ceva grav cu Danut, poate mai iese un dintisor sau maseluta? Poze nu am cum sa-i fac pentru ca nu sta intr-un loc fuge de mine prin casa si nici nu o las mult pentru ca e inca rece in casa si o ia sughitul imediat.
Laurina lui Mihnea sa nu fie bolnavior.
Simona mey, cei la altul e si mai bun asa ca stie Victor bine. Am vazut pozele sunt super.

Ieri a fost sotul cu Bia prin Herastrau au plecat la 11.30 de acasa si s-au intors la 15.30. Nu a culcat-o la paranz pt ca n-a vrut ea si aseara la ora 19.00 a adormit la mine in brate si a dormit pana la ora 9.00 dimineata.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ne-am intors! Am lasat fata la Aiud, este nasol. Cand am auzit-o azi la telefon imi venea sa plang! Dar cred ca ea se va simti foarte bine acolo.

Madutza, la Cheia, Casa Romana,l de exemplu.

Va pup pe toate, fug la treaba!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ioana, am gasit aici :http://generalmincu.lacasata.ro/ si este si ieftin. la cheia nu vrea eu, am motivele mele. merci pt raspuns.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pietricica, felicitari ptr. fetita! Sa fie intr-un ceas bun, ca tare-s dulci fetitele!

Carmen, oricum Luci vrea baietel, nu? La mamicile de mai-iunie, e fix pe dos, fetitele sunt de doua ori mai numeroase ca baietii. Si chiar din 4 fete prietene cate suntem sau am fost recent insarcinate toate avem fetite (doua nascute deja si doua pe vine...)

Cius, wow, aeromobilism (sau cum ii zice?) Interesanta ocupatie are sotul...

Irinel, pupici lui Danut, sper sa nu fie nimic grav.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (33+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Gata cum nu intru un pic pierd firul ce si cum.
fetele cine este din Ard la noi?Avem inagurare de magazin Staer in Arad cine vrea trimit invitatie.Va fi inagurarea si un coctail si o caravana care va umbla prin oras
M am emotionat a nascut papadie o ingerasa mica de 1400 gr.
Revin dupa ce cetesc tot.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Laureta, uite ca repede ai intrat in joc:)(job), hm, dar pe aici nimic?:), cum s-a mai acomodat Inisa?

Irinel, nu este speriat, sper sa nu fie iar cu burtica ceva(nu-i functioneaza bine colecistul), trebuie sa ii mai fac o echo sa mai vedem ce si cum, de un timp era totul perfect...
Au iesit analizele lui Danut? Cum se mai simte?

Nicoleta, uau 4 ore, cred si eu ca a adormit mititica. O dulcica la tine in brate. Inteleg ca si sotul este bine, nu?

Fetelor am uitat sa va povestesc ce dulce a fost Mihnea sambata. Am fost cu el la un magazin de copii sa-l innoiesc de pasti.Vroiam sa-i cumpar un pulovar(am eu o obsesie), normal ca nu am gasit si l-am tot probat pana si-a pierdut minunea rabdarea si a inceput sa alerge de colo colo imbracat cu diverse hainute, se baga printre haine, scotea capul si facea bauu, bauuu. Eu dupa el, ma mai rusinam ca alearga pe acolo, dar toata lumea radea de nu mai putea cand ii vedea mutrita aparand printre haine

Mergi la inceput