Copilasi de Mai - Iunie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
iuliana c spune:
Fetelor,dragutelor,sunteti niste scumpe!!!
Va multumec din tot sufletul pt urarile si gandurile voastre bune!
Nu stiu cum este la voi,dar la mine ziua este prea scurta...ies cu Rares de 2 ori in Herastrau la copii,treaba prin casa,mai nou m-am apucat de invatat(ma reprofilez,nu mai vreau sa ma intorc sa predeau la scoala).
Noi suntem bine,Rares este voinic si vesel si dragalasi,cam mutulica dar sunt convinsa ca o sa recupereze din plin.
Va imratisez pe toate, va pupic dulce pe nasuc puiutii scumpi si doresc burticutelor o nastere usoara si niste bb sanatosi si mancaciosi!
alus spune:
LA MULTI ANI JULIANA 

Eu ieri am inceput curatenia, iar saptamana asta restul, astazi vremea sa stricat de dupamiaza 
.
Fetelor am ramas socata cand am vazut ce scumpe este imbracamintea si alte lucruri ptr. papusi. Cred ca oameni au innebunit. Am gasit un lucru mai ieftin, de fapt este non name, ca cele ptr. papusi cunoscute tragedie.
De ieri Julia a inceput sa spuna O DAMNE!!! tradus O DOAMNE. De maine nu o mai las dedimineata sa doarma prea mult ca dupaamiaza adoarme tarziu, se scoala tarziu si seara tot tarziu.
Nally- imi pare rau ptr. Sebi, pupici. Cand am citit despre bubita miam amintit cum Iulia sia spart buza ![]()
Cius- Irinel are dreptate nu te enerva, va incepe sa vorbeasca si pe inteles.Cu lactatele nu te ingrijora, poate in curand va incepe sai placa. Capul sus cum ai spus totul este ok, ai un baietel cuminte si vesel si asta este important
la amandoi.
Cristina- va dorim petrecere frumoasa. Asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Nico - iti doresc multa multa sanatate.
Madutza- ce dulce este cand citeste.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Irinel spune:
Alus spor la treaba si tie. ce de mamici vrednicute...
Nally, saru-mana de complimente. Ma uitam sa vad si eu ultimele poze ale lui Sebi da nu stiu in ce album sunt... Si Danut mai cade, se mai juleste... Mi-e groaza ca vine vara si o sa fie cu piciorutele si manutele goale, atunci sa vezi juliri, ca acum e imbracat macar...
Iuliana, bafta cu reprofilarea si sa iti gasesti un serviciu bun.
Laureta serviciu usor! Maine incepi partea mai serioasa am inteles...
Fetele, o sa ii transmit lui Lili salutarile voastre, da din pacate azi nu ne-am vazut. V-am zis ieri ca Danut a facut febra. A tot facut si azi-noapte si azi. Nu are nici un alt simptom, da Lili a decis ca e mai sigur sa nu vina cu Bianca, pentru ca la gradinita nu o primesc cand are febra mare si inseamna sa isi ia liber ea sau sotul ei daca fetita face febra, si taaaaare greu cu liberele aici. Asa ca speram sa ne vedem saptamana cealalta (daca nu nasc pana atunci, cine stie :-)). Maine o sa ne ducem la doctor sa vedem ce e cu Danut. Culmea e ca e vesel, se joaca, nu ii curge nasul,n-are absolut nimic in rest, doar cand creste febra e putin mai matait (da nu rau) si nu prea mananca, da cum scade febra mananca foarte bine. Tineti-ne pumnii!
Pupici. O saptamana frumoasa va doresc.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani
tnicoleta spune:
Anacami si Biei ii plac snitelel eu i le fac din piept de pui. Pana la urma am facut o tocanita de legume.
Naly suna foarte tentant ce vrei sa pregatesti de papa. Cred ca o sa-ti fur meniul.
gurita lui Sebior.
Irinel imi pare rau ca Danut e bolnavior. Sanatate multa.
Iuliana succes cu reprofilarea, ce vrei sa faci.
Alus spor la curatenie
Mey io i-am luat Biei papuci ca ii lua pe ai mei si ieri la panz a plecat afaca cu papucii in punga. Nu vroia si pace sa ii lase acasa, nu mai spun ca de fapt vrioa sa sa incalte cu ei.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
madutza spune:
Buna fetelero!
O noua saptama a inceput pe care v-o doresc cat mai frumoasa!
Sa vedem totusi ce o sa ne rezerve....
Sambata a fost tare frig si am imbracat-o pe Ana prea subtire si a racit. I-am dat repede Oscilococcinum, Propolis Pur si Eferalgan si vad ca este bine acum, sau spre bine. De fapt daor i-au curs mucisorii si a stranutat in continuu.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...A intrat in faza lui "NU". Pana saptamana trecuta era atat de ascultatoare si facea cam 80% din ce o rugam. Acum nu mai vrea si mai rau, tzipa, se da cu fundul de jos....plange si se smiorcaie (a se citi se vede ca se preface). Incerc sa nu o bag in seama, dar ea insista...Se pare ca a styat la soacra-mea 2 zile si i-a facut tot ce a vrut ea, inclusiv stat in brate la greu....Oricum, am observat ca astea sunt perioade, si o pun la punct cat de curand. Eu sunt mai dura cu ea pentru ca este temperamentala si altfel ne-ar domina. Din doi tauri, ce ai fi vrut sa iasa?
Pe mine m-a mai lasat mijlocul, dar trebuie sa ma apuc si la mine de curatenie...
Nicoleta, poate merge Bia cu papucii? Ca si pe mine ma bate gandul sa ii iau Anei.
Cami, a citit doua carti: cu Winnie the Pooh si Cartea Junglei. E asa haioasa ca stie despre ce e vorba in carti si daca citeste spre exemplu din Cartea Junglei, zice printre alte cuvinte neinteligibile numele personajelor...Acum esti in concediu, nu? Sa iti dau o reteta buna-buna pt. tavitza Tefal...
Irinel, multa sanatate lui Danutz! Sa ne tii la curent!
Nally, bine ai revenit pe forum si la Bucuresti (cred ca tb sa ajungi). Ce mai faceti voi? Sanatosi, voinici, voiosi...? Am vazut ca Sebi este tare frumos, si cu okii aia mortali...Cum mai merge cursul de cosmetica? Ai terminat? Simteam lipsa mesajelor tale vesele si haioase. 
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
tnicoleta spune:
Maduta Multumim de urare. Bia merge foarte bine cu papucii chiar am avut o repriza de plans de dimineata ca domnisoara vroia sa stea numai in papuci si cu fundul gol prin casa si fara sosete. Pana la urma am facut o intelegere isi pune pantalonii si papucii in picioare fara sosete.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
tnicoleta spune:
Maduta Multumim de urare. Bia merge foarte bine cu papucii chiar am avut o repriza de plans de dimineata ca domnisoara vroia sa stea numai in papuci si cu fundul gol prin casa si fara sosete. Pana la urma am facut o intelegere isi pune pantalonii si papucii in picioare fara sosete.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
piatra lunii spune:
Buna,fetele
Stiu ca nu mai scriu, desi mai bantui din cand in cand pe forum,pe la alte subiecte.
Dar suntem bine, Ingrid e bine, creste, nu-mi vine a crede ca face acusica 2 ani-na,ca acu mi-a picat fisa ca azi de fapt face 23 de luni. De fapt, am uitat in ce zi suntem azi. Cred ca am uitat pe moment,de bucurie ca vine mama mea la mine- am hotarat asa,rapid, ca sa vina la noi de Paste,si abia astept,si ea,s-o vada pe Ingrid ,n-a mai vazut-o din august.
Si apoi, mai avem si alte vesti- de asta am si zis sa va scriu, sa va tin la curent :)))- am fost la ecograf azi si se pare ca Ingrid va avea o surioara !! Toate mamicile de mai-iunie se pare ca fac bebe 2 fetita :)))
MADUTZA,m-am uitat si eu s-o vad pe Ana citind, e tare scumpa!
Cam asta.Va mai citesc cand si cand.
Pupici la mamici si copilasi!
(23+) + 
tnicoleta spune:
Pietricico bine ai mai venit pe la noi. Sa-ti traiasca bb 2 si sa fie sanatoasa.
Ioana aveai dreptate ca nu e pe lista Pietrica asa ca Paloma crezi ca o poti trece si pe ea?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Iuliana, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita, sii...

, abia astept sa ne vedem
Cami, mai ce de bunatati ai facut. Ce bine s-au aranjat lucrurile ca acum ai si concediu si apuci sa stai cu Sebi mai mult.
Laureta, cum este la serviciu, a venit azi sefa sa-ti spuna ce si cum?
Cius, ce reteta ai de-i cumintel asa Victor?, sa nu-l deochi...
Irinel, cum se mai simte Daniel?, Dar tu?, las' ca odata apare surprizuta si atunci sa vezi schimbare:)
Nally, pupici pentru Sebi iepuricul de pasti, mai ce de bunatati faci si tu...
Paloma, scumpica foc printesa, am vazut-o de vineri, tu cum te mai simti?
Madutza, ma duc sa fur niste boxe de pe aici(ca si altii le-au luat pe ale mele:)), sa o vad pe Ana. Si Mihnea poarta papuci, din iarna, chiar, stie si regulile in hol si bucatarie unde este gresie cu papuci, cand intra in sufragerie lasa papucii la usa:), iar daca nu poate sa-i scoata ne striga pe toti, pe rand, sa-l ridicam un pic sa scuture el piciorusele sa zboare papucii in toate directiile
Pietricica, uraaa, o surioara pentru Ingrid. Ce bine ca vine si mama ta, cred ca iti era dor de ea. Ingrid ce zice de surioara ce o sa vina?
Noi suntem bine, curatenia in curs de desfasurare, dar asa incetisor, ca nu vine nimeni sa ma controleze ca atat i-ar trebui
. Am profitat ieri de vremea buna si ne-am plimbarit cat mai mult, ca acum se scutura copacii de flori si nu mai apuc sa-i miros. Aseara a fost si meciul asa ca tati a fost prezent pe stadion la insistentele mele sa se mai relaxeze si el, dar na ca a cam venit pentru egal
, in schimb eu
. Din pacate Mihnea se tot scola de cateva ori pe noapte in ultima vreme, maraie si plange, apoi se culca, si apoi iar..., nu am depistat de ce, as vrea sa ma duc cu el la control la Culcer, dar cred ca dupa pasti.
Multi pupici