Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Buna ziua fetelor, sunt si eu inca o ragusita dupa meciul de aseara.
Cele care va-ti cumparat cosulete, cam cat a-ti dat pe ele, sau sunt preturi identice( eu spre ex. am vazut in pasaj la Sf.Gheorghe la 250.000) e mult, e putin????

am vazut cosulete pe Lipscani si strazile perpendiculare pe Lipscani cu 150.000 si 180.000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza fetiliiii!!!
Cu burta plina dupa un vikend...relativ petrecaretz .....vad ca de cafelussa nu simt nevoia...(deja intra una in "vene")...o tziga' se preconizeaza la orizont....munca munca..si iar munca...dar, nu conteaza....munca inobileaza pe om......e drept..nici lenea nu-l omoara ....dar...totusi ...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Giova

Am platit invitatiile si in 2 sapt. ne ajung. ce fericire!!!

Gio felicitari pentru invitatii. Si acum o mare rugaminte la tine, si la toate fetele care sunt de prin arad, timisoara... Ce obiceiuri sunt acolo la nunta? Ca eu peste 2 luni o cunun pe sora mea la Arad si habar n-am ce trebuie sa fac. Am intrebat-o si pe ea, dar nici ea nu stie. Asa ca, daca stiti, pls ajutati-ma si pe mine.

Krelia te rog sa modifici la listuta cu nasici. Nunta va fi pe 10 iunie, nu pe 3. Mewrsi frumos.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor si o saptamana cat mai buna..."La multi ani" si din partea mea sarbatoritelor( mai tarziu ...da` )

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Divine n-ai pt. ce, bine ca am fost prin preajma hotelului si a stat Clau cu cupilu afara.
A.cicel habar n-am care sunt obiceiurile aici, noi suntem din Alba.Oricum lipseste turta, hora miresei.restul e asemanator, asta banuiesc eu, din ce am mai vb. cu nasa lui bebe.
Oana, gata cu capitala?te-ai intors pe meleaguri ardelenesti?
eu din start cred ca iau sandale, nu pantofi. a vazut sora-mea in Italia, la 143 euro, mortale.acum sa vad, mai intai trebuie sa achizitionez rochita.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova
Oana, gata cu capitala?te-ai intors pe meleaguri ardelenesti?
eu din start cred ca iau sandale, nu pantofi. a vazut sora-mea in Italia, la 143 euro, mortale.acum sa vad, mai intai trebuie sa achizitionez rochita.

Da Gio, in sfarsit acasa!...dar in mai tot acolo voi fi pentru inca o luna!
Tare mi-as dori si eu sandale dar toata lumea zice ca nu ii sade bine la mireasa cu sandale...ca deh trebuie sa poarte ciorapi si eticheta impune pantofi!
Voi ce ziceti...parca vad ca pana la urma isi ia fetita sandale asa cum vrea ea!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata gagicilor....
Hai ca parca incepe sa-mi mearga si mie mai bine.
Azi merg sa probez cateva rochitze la ML... de abia astept
Am dat si de lautari... maine mergem sa dam avans ...
Cu biserica... ... e greu dom'ne.... nici nu mai stiu ce sa va mai zic... ca deja am stresat lumea
Revin deseara cu pozici de la proba....

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mie mi s-a pus pata pe pantofi din satin...crem ....a vazut cineva prin oras??
ca io vazui pi mosilor...da'...are toc mare mare..si ... nu prea ma vad cocotzata pe papainoagele alea....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Sunt mumosi pantofii din satin....am vazut la Mihai A. dar nu mai stiu daca erau numai albi sau erau si crem dar fac la comanda ca am intrebat eu...cu speranta in suflet
...in cazul in care renunt la sandale mi-am propus sa imi iau pantofiorii argintii...sunt facuti din ceva material inca nu m-am dumirit exact ce fel de material e...doar ca au un singur defect nu au botul rotund!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu tot pe Mihai Albu merg, pantof sau sandala.
asta in cazul in care nu iau ceva din italia, mai ieftin si frumos.
la comanda costa 5 mil. dar sunt superbi. merita.
ma gandesc unde voi mai umbla cu ei pe urma????

Mergi la inceput