Miresele anului 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O saptamana faina!
Pliciu mergem sa tundem tanara familie???
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Neata
O saptamana faina!
Pliciu mergem sa tundem tanara familie???
Pupi

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Neata dragelor!

Divi , A. Cicel la multi ani, cu intarziere, dar cu drag!

Sunule, mergem mergem ca suntem latosi si incurcati si nici pe departe albi !!!!

pupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

O zi cat mai buna si de la mine!

Nunta noastra
Ziua mea de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neatzaaaa!!!!
Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari!
LA MULTI ANI si din partea mea sarbatoritelor!!!
A.cicel, in aceeasi zi cu mine soro???!!! Ce tare!
Gio, saru'mana mult mult mult de tot

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Buna fetelor,
eu sunt nou noutza pe aici, asta e primul meu mesaj!!! Dar va citesc de ceva timp asa ca sunt cat de cat la curent cu ce se intampla pe aici. Imi sunteti de un real ajutor sa stiti.
Sa va spun despre mine: o sa fiu si eu o miresica de 2006, mai exact pe 27 august in Bucuresti la Casa Oamenilor de Stiinta. Ma treceti si pe mine pe listutza??? PLS PLS PLS!!!!! cu pregatirile suntem in urma rau, adica in afara de restaurant si rochia de mireasa pe care mi-am luat-o si e foarte frumoasa!!! nu am mai facut nimic altceva. dar nu intram in panica ci incercam usor usor sa va ajungem si noi din urma.
Radu, as vrea sa-mi trimiti pe PM oferta ta de servicii, ma intereseaza si foto si video, si poate imi arati si un demo video? Pozele le-am vazut si imi plac foarte mult. Mai ales colajele. Era un subiect despre faimoasele poze si faimosul album...m-ar interesa si pe mine.
Eu va las fetele, plec, si va urez la toate MULTA BAFTA IN PREGATIRILE PENTRU NUNTA VOASTRA DE VIS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

In sfarsit acasa...dupa o luna in Bucuresti
...asa ca va scriu "in direct" de la locul de munca
...n-am mai apucat sa va scriu asa ca in ordine: meciul a fost super....un "La Multi Ani" intarziat pentru sarbatorite!
La capitolul cumparaturi am achizitionat invitatiile, costumul de ginerica si cureaua tot de ginerica!
Gio...felicitari pentru achizitii (invitatii)!

...si eu vreau album mumos pentru poze!

Da cu pantofii ce faceti ca eu nu am gasit nimic sa imi placa? deja mi-am pierdut rabdarile!...si cu durere in suflet ma gandesc la pantofi ca la fata tare i-ar place niste sandalute...

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

"neata fetele!
duvine, a.cicel si ralnied va urez si eu (cu intarziere) LA MULTI ANI! sa fiti sanatoase, iubite si fericite!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

mneatza!! vleau o cafelutza!!!....
sa avetzi o saptamana minunata!!!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

fetele!

cu intarziere pentru toate sarbatoritele.

In weekend-ul asta am mai bifat cate ceva pe listuta: vineri am luat invitatiile de la printat, mai ramane sa le decupam/asamblam si sper sa gasim si plicuri cum vrem noi, sambata mi-am cusut voalul de mireasa, a iesit super dragutz, acum ramane sa vad daca ii mai pun si strasuri sau il las asa simplu, iar duminica am reusit sa ne intalnim cu fotograful/cameramanul sa stabilim exact ce vrem noi de la ei si sa finalizam pretul.

Va si va doresc o saptamana buna!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

'neata ...tare greu lunea la job
La multi ani sarbatoritelor ...si iertare ca n-am mai intrat de mult. chestia cu jobul meu e ca nu am timp deloc in perioada asta sa fac altceva :(

am ajuns in weekend la brasov si finally rochiata e la mine. de fapt a furat-o mama imediat si a dus-o la piatra ca sa nu fie tentat iubi s-o traga cu ochiu. si voalul e super frumos. de data asta chiar au reusit...
si pt ca mai avem doar 3 sapt. fara ceva pana la cun. civ. am fost si ne-am facut analize si maine poimaine ne ducem la starea civila ...stie cineva daca pot sa ii spun doctorei sa treaca data de 17 pe adeverinta? :( deci lunea viitoare e termenul de depunere dar vrem sa mergem mai repede
azi, chiar daca e cam tarziu dam comanda pt verghiete...o sa iasa cam scumpe dar cel putin stiu ca noi am ales modelul si e super frumos
altceva......mai am o groaza de chestii de cumparat, inclusiv ceva pt cun. civ. ...nu am ce imbraca, vreau o idee :)

Mergi la inceput