Miresele anului 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Divine girl spune:
Ooana, da-mi voie sa-ti spun ce mi-a spus mie un creator ( sotzul Doinei Levintza )la care mi-am facut eu pantofii de mereasa. Nu vreau sa te superi pe mine si nici s-o iei ca pe un sfat de la o "eu le stiu pe toate" ...
Deci, eu voiam sa-mi fac pantofi cu talpa de 1 cm inaltzime si toc de 10 - 11 pt ca sunt cam piticutza pe langa mirele meu si m-a facut sa ma razgandesc din 3 motive:
1. ca sa-mi faca cu talpa mai inalta trebuia sa-mi faca pantof cu varful rotund pt ca ascutzit nu mergea;
2. pt o rochie de mireasa nu se preteaza absolut deloc pantofii cu varf rotund pt ca nu sunt prea eleganti si nu au aspectul acela "princiar" al varfului ascutzit. ( aici, sincer, i-am dat dreptate pt ca eu am vazut la o mireasa asa ceva si nu mi-a placut deloc, dar asta e doar parerea mea );
3. vara aceasta deja nu se mai poarta varful rotund!
Sper sa nu te superi pe mine pt cele spuse, dar ... voiam doar sa-ti expun o parere "avizata"
Pregatiri
kateryna spune:
Hihi, la capitolul pantofiori eu mi-am luat o pereche cu toc de 10 si bot ascutit (ca sa dau bine in poze si sa fiu putin mai inalta) si una bucata pantofiori cu bot rotund, talpa ortopedica si toc de 6-7 ca sa pot sa dansez.
Nunta noastra
Ziua mea de nastere
krelia spune:
Io citii niscaiva articole despre faimosul creator...si..pe langa impactul celor scrise..sincer..ma cam indoiesc la un pantof facut la comanda...la un domn care este super ocupat cu podiumuri...in fine..asa vad eu problema....poate ceva de-a gata...sau mai stii..daca si de aici se vor ivi probleme..??
ia cititi...www.gardianul.ro/2006/04/10/media_monden-c6/mihai_albu_spune_ca_vinovate_pentru_esecurile_sale_sunt_gleznele_manechinelor-s72392.html" target="_blank">aici..si apoi faceti ca mine ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by krelia
Io citii niscaiva articole despre faimosul creator...si..pe langa impactul celor scrise..sincer..ma cam indoiesc la un pantof facut la comanda...la un domn care este super ocupat cu podiumuri...in fine..asa vad eu problema....poate ceva de-a gata...sau mai stii..daca si de aici se vor ivi probleme..??
ia cititi...www.gardianul.ro/2006/04/10/media_monden-c6/mihai_albu_spune_ca_vinovate_pentru_esecurile_sale_sunt_gleznele_manechinelor-s72392.html" target="_blank">aici..si apoi faceti ca mine ...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Krelia....am ramas paf dupa ce am citit articolul si chiar imi placeau niste sandalute...cred ca asa va ramane si Gio dupa ce va citi articolul!!!Ne orientam in alta parte!
Divine...eu nu ma supar dar imi plac pantofii cu bot rotund in egala masura cu cei cu varf ascutit...dar daca vrei sa ne ajuti da mai multe amanunte despre cel care ti-a facut pantofiorii tie si poate apelam si noi la el! Chiar mi-ar place sa imi fac pantofiori la comanda!Si orice parere e bine venita....
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
andreea_trend spune:
Nu mai merg azi la probe de rochitze....
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Krelia....am ramas paf dupa ce am citit articolul si chiar imi placeau niste sandalute...cred ca asa va ramane si Gio dupa ce va citi articolul!!!Ne orientam in alta parte!
si io la fel...desi..aveam oareshce retineri de la inceput, stiind patania unei miresici 2005 cu sandalute M.A. ....
nu zic nu...daca e sa se rupa un pantof..doamne fereste..se rupa si unul "obisnuit"..nu neaparat de la M.A. .....pana una alta...nu pierd nimic daca fac un vizit pana la magazinele lui..dar..de achizitionat ceva...inca nu stiu...
26 august 2006
krelia spune:
di she breee?
haidi, nu mai plange...gigea gigea...ca nu intrara zilele in sac!!!
quote:
Originally posted by andreea_trend
26 august 2006
Divine girl spune:
Fetili ... de M.A. am auzit si eu ca ar face sandale "rupatoare". Chiar anul trecut mi-a povestit o colega ca a fost la o nunta unde miresei i-au zburat toate zvaroawskele din picioare si a trebuit sa se schimbe cu altceva ... si mai daduse si o gramada de bani pe ele ... saraca ...
Ooana, eu am fost la Dan Coma, dar daca-mi ceri vreun nr de telefon ... nu am ... ca eu am fost direct acasa ... fara programare ... am fost cu cineva. Nu vreau sa-i fac reclama, ca nu am de ce, dar eu sunt foarte multumita de cum mi-au iesit mie.
Pregatiri
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by krelia
di she breee?
haidi, nu mai plange...gigea gigea...ca nu intrara zilele in sac!!!quote:
Originally posted by andreea_trend
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Pai il gasi pe iubi treburile acum... cand aveam si eu nevoie de el...
Nu de alta da trebuie sa-mi cumpere matusica mea rochitza ca se termina sezonul de reduceri
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Happiness_4_us spune:
Neata, fetelor!
In sfarsit ne-am cumparat si noi in weekend verighetele. mare realizare. Si mi-am mai luat eu desuurile pentru nunta de la La Senza! Sunt superrrrrr.
Urmeaza continuarea.
Sa aveti o saptamana usoara.
Nana Motoc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaconnex/album?.dir=/7fa0