Super poznasi de iulie-august 2004 (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici !

ce-mi vad okisorii, ploua cu gravidute ??? si eu am aflat de vineri pana azi de doua tipe pe care le cunosc, ca sint gravi! o fi fost perioada prielinica pentru asa ceva ...
Cristalule, felicitarile noastre si abia astept sa ne relatezi cum te arunci in frigider!
Marcela, astazi trebuie sa iei test, ca altfel ne tii pe toate in suspans!
am citit despre gradinita Liei, imi pare rau ca nu e asa cum iti doresti tu, eu deocamdata n-am ce sa le cer celor de la gradinita moatei, ea inca e la faza de acomodare, adica plange plangeeeee, astazi erau 3 copilasi noi la grupa ei, plus moata, plus inca un baietel care e tot de o sapt ...daca auzeati acolo urlete, am plecat cat mai repede! cica nu mai sint locuri la grupa mica, maine sa vad cati sint in grupa, sint tare curioasa, pana acum erau 4 la grupa de copii sub 2 ani si mie imi convenea!
am vazut si pozele cu piticoti: Patrick, Daria si Matei, toti frumosi si scumpi, iar tu Roberta (te-am vazut in pozne) cum poti bre sa zici ca esti batrana, ca arati de 20 de ani, pustoaica, nu alta!
Andreea, la multi ani sotului tau, sa fiti sanatosi si tot ce va doriti voi, cum v-ati distrat?
Olivia, imi pare rau sa aud ca iar o luati de la capat cu raceala, nu stiu de ce, dar am un feeling ca ii va fi bine lui Luca aici la bunici, o sa vezi ...
Gabi, am vazut pensiunea, arata super misto pe acolo, abia astept sa mergeti si sa ne spuneti impresii, poate evadam si noi intr-un weekend! Nastere usoara nasei tale si un bebe sanatos!
Irinuca, bine ati revenit, vreau si eu link-ul cu pozele lui Andreas, ieri nu a mers, nu stiu de ce, te asteptam pe forum cat mai des, sa ne mai spuni despre Andreas, ce boroboate mai face ...imi place cum ii spune vecinei
Roxa-boxa, misto la ski, dar si mai misto la shopping , mi-au placut f mult partiile, chiar daca nu schiez, ma pricep la partii !
Carmen, da ce pachet promotional aveti, chiar nu se ofera nimeni, mai ales acum dupa ce ati trecut la sarmale !

v-am pupacit, pe toti si toate

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

rainnn, oferta verii este tentanta, te oferi? mai bine, spuen tu, cum stai cu dragostea? muulte flori in caz ca mi-o iau

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Carmen, cu mare placere, garantez la sfarsitul perioadei promotionale: Ilinca mancacioasa si vorbareata, Ionut, ma gandesc ce sa-l invat, vrei copil cuminte sau si mai nazdravan decat e acum, ai de ales ...

cu dragostea ...io stau mereu bine si pe pozitii!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare salutare! Am reusit sa imi fac timp sa intru sa zic buna ziua si iata ce gasesc... Lumea il planuieste pe bb2. Ma bucur, sper sa va urmez in curand.
In rest... noi suntem bine. Nu prea avem timp de nimic. Matei si-a spart arcada ieri si s-a ales cu cinci copci. Vorbeste de ne dor urechile si alearga non stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andreea!! Bine ai mai venit pe la noi - am intrebat de multe ori de tine si de Alina ca nu mai stiam nimic de voi! Imi pare rau sa aud ce a patit Matei - multi pupici sa-i treaca repede si cu semne cit mai putin vizibile... Si spor la bb2 si tie!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sunt o denaturata ... chiar daca am avut Floriile - partea I - am spalat duminica dimineata, rusine mie si am scos-o pe Giulia pe balcon cu mine, vreau sa va zic ca a papat un ou, cascaval, paine, ridichi, castraveti, rosie, sunculita. O pofta de mancare pe ea ... deci recomand micul dejun in aer liber

Si va scriu ca va invidiez, sincer, ca aveti pe drum bb 2 Sa aveti parte de sarcini usoare si bbi sanatosi si frumosi ca primii !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Si eu si Alina suntem bine. Eu nu prea mai stau prin birou si de aia nu mai apuc sa scriu, iar Alina e prinsa si ea in diverse proiecte si de aceea nu mai intra. Si ea e bine... si Bradut la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea_s - pupam arcada lui Matei. Cred ca e si el din seria zbantuitilor

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Da, cred ca e printre fruntasi la capitolul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheee, se vede c-a venit primavara si ca a trecut perioada de frig, au aparut gravidutzeleee ! Si noi ne inscriem la cap.bebe - staati, nu io, ci nasa lui Andrei si sotia unui prieten de familie !
Pentru viitoarele mamici de bb2, sanatate muuulta, sarcina usoara si bebe sanatos si mincacios !
Andreea, ma bucur ca ne-ai mai scris si ca Matei este bine, ultima data vorbeai de analize si spital si ramasesem in neant cu vestile !
Roxi, vazut poze de la munte, ai niste baieti super, da' nu inteleg de ce tu te tii de diete, unde-or fi mei kilele alea in plus la tine ??
Roberta, pupi si pentru grasunelul tau !
Marcela, tare neplacuta povestea cu gradinita ! Din pacate mai functioneaza treaba aia cu gardul vopsit si cu leopardul !
Rain, pupici muuulti moatzei si tie un buchet de !
Noi am fost azi toooata dimineata in parcul IOR, am hranit ratustele de pe lac cu piine si am batut nisiparul in lung si lat si ne-am ascuns in toate casutele ... ma oftic ca nu am luat aparatil, sa fi facut neshte poze ! In rest sintem bine, incercam sa ne mai aranjam casa pina ce tati pleaca in Elvetia (toata luna iunie, deja s-a semnat si contractul !)... sint cam ca de ziua lui vom fi singurei si departe unul de celalalt !
Daria mama, de ce spui ca arati rau, eu te vad in poze superfresh, macar de-as arata si io asa dupa programul pe care il scrii tu ! Fain ca Giulia maninca singura cruditati, Andrei se lasa taare greu, acum e la cap.masline, ieri a devorat o gramada !
Hai c-am scris un roman ... va doresc o zi minunata in continuare !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput