Super poznasi de iulie-august 2004 (170)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, moi [aiacaredadingene] ? noooo (cel putin pe moment). dar o veni si timpul meu!
Andreea !
Nicole esti taaaareeeeee!!!! (auzi la ea, pe pozitii...ntz ntz....e primavara mah!!!)
fetili vreau sa va zic ca il declar pe Radu al Inei campion la mancat biscuiti.....are o vitezaaaaa maaaaaaa devoratoru sef! iar cand termina unu zice "altu'" m-am tavalit de ras!!! asa ca ai ginere mistoc Carmen! mancacios si fara fitze, poate o da pe brazda si pe Ilinca!
edit: Alice shhh...sunculitele e bine puse in locuri strategice....si ma streseaza la max! felicitari nasei tale si un bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Fetilor, hi !

Sa fie asa cum va doriti Vrabiuta si Critalina, asteptam, deci, vesti mai concise :)) Felicitari in avans pt reusita, daca asta v-ati dorit, astept si io , ala de-l promiserati

bey, io am dat jos din nou militaria din pod, ca iar se ascunsese bun simtu` in omu meu de nu-l mai gaseam, nici cu lupa. In consecinta am delegat sambata curatenia casei, lui, eu m-am luptat cu bucataria doar. Pt spalat geamuri chem o femeie. Mancare, am comandat pizza la domitil, ca ma simteam prea rupta sa mai merg la restaurant.

In rest, ma pocni si pe mine asa intre ochi o invidieeeeeeee....

1. nu-s normala dar as vrea un bebic fratior pt. Danut
2. vreau sa vorbeasca si cupilu meu, macar sa incerce
3. vreau sa pape mancare de oameni mari si el, si sa nu mai moftureasca la aproape orice.

si mai vreau multe dar in esenta sa fim sanatosi

Vrabiuta, ajuta-ma tu cu un link de la "bebe..." sa vad si eu cum imi pot ajuta puiul sa evolueze, ca se pare ca iubirea nu e de ajuns. spuneai ca tu primesti rapoarte periodice. Merci, si felictari pt mica Lia, desteapta si adaptabila.

Giulia, sunteti doua frumoase vesele si fericite, imi place de voi.

Roxa- faine pozele, faina si sportiva, si sportivul...ce mai, idilic peisaj :))

Olivia- sanatate lui Luca, tie-ti vin intariri din RO, deci o sa fie bine. Vezi? se zice ca nici o fapta buna nu ramane nerasplatita. Dupa ce ai tras cu Luca atata s-a mai contaminat si cu o viroza asa mai light, sa fie de incheiere de sezon macar.

Ce sa va mai zic? Va rog mai sfatuiti-ma care mai stiti, cum il pot face eu pe asta micu` sa adere si el la papa noastra? cand era mic papa si ficat si spanac si mazare si fasole...acum stramba nasul la toate...Si nu-i mai dau rontaieli de nici un fel intre mese. De exemplu azi a baut la 10 un bibe de lapte, adica aproape 200 ml cu o masura de milubrei, si apoi pana la ora 14.30 n-a mai pus in gura decat apa. Si tot a mancat asa, mai de voie de nevoie. Cand va aud cat si ce papa ai vostri .... zau, daca stateati aici in oras cu mine va aduceam io ingredientele si va rugam sa ii gatiti macar o data sa vad daca ce faceti voi e mai bun.

De Pako mai stiti ceva? Nu a mai postat nici la timisoreni.

v-am pupacit in grup, vorba Cristalinei, fara discriminari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am rezolvat si cu vaccinul...
Maria a fost foarte fericita pana i-am ridicat maneca la body, si-a dat seama ca e vorba de vaccin si s-a pus pe urlat...S-a oprit cand am iesit afara din policlinica si dupa 20 de metri turuia nevoie mare.
Trebuie sa schimbam programul, ca nu pot sa mai fiu halterofila shefa, ma cocosheaza...Vedem...

Vaz ca e perioada propice...hehehe...La mai multe!
Singurul stres e ca nu am incercat cu spor, data trecuta dupa 6 luni de incercari eram in mare forma...hahaha

Vrabiuto, fa testul ala nu ne fierbe...hehehe
Carmen, acilea viu sa va povestesc, sa va fac capul calendar!
Nicole, ramai acolo..ca stai bine, respectiv pe pozitii!
Frigiderul. Prietenul omului!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

cum adeca Cristalule? cum n-ai incecat cu spor? pai se pare ca e cu spor, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Lia, uite un link http://www.babycenter.com/refcap/toddler/toddlerbehavior/12250.html?scid=momstodd:20060410:2728:17768:7797 aici este vorba despre somnul de pranz, dar daca cauti, undeva pe pagina te poti abona la un newsletter. Eu primesc de cand eram insarcinata.
Si te stresezi prea tare cu mancarea. Poate fi din cauza caninilor. Stefi de cateva zile cam face mofturi, nici macar felul intai pe care il adora indiferent ce este, ieri nu a mancat decat 4-5 linguri de supa de rosii. si 1/2 de cutie de desert cu branza de vaci si capsuni. Pana si la legumele congelate a inceput sa faca nazuri.

Andreea, bine ai revenit, te asteptam mai des si cu poze proaspete.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lia, intra pe babycenter - te inscrii acolo si primesti rapoarte saptaminale despre cum ar trebui sa evolueze puiul - ce achizitii ar trebui sa faca in saptamina respectiva, etc.

Mai Cristalule - ne induci in eroare sau ce? E bb2 pe drum sau e in faza de proiect? Pe mine m-ai zapacit complet...Pupacim Maria vaccinata

Andreea - am intrat sa vad si poze de la voi - a crescut tare Matei si e un frumos!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Asa e, Alice, uitasem de episodul acela urat. A trecut cu bine de cistografie si nu are nici un fel de anomalie... inca nu am descoperit cauza infectiilor urinare dar ne straduim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

lia
intri pe www.babycenter.com - in ecranul din stanga iti faci abonament pentru newsletter. si o sa incepi sa primesti pe mail - mesajele sunt in html, au multe linkuri pe care le poti accesa (deci e bine sa ai un server care suporta genul asta de format, sau o adresa publica de mail, gen yahoo sau gmail). sper sa iti fie de folos.
am vorbit si cu mama la telefon, diseara imi cumpar test si maine il fac. mi-e cam frica, si ca e si ca nu e... paranoia curata!

editez: am raspuns cu intarziereeeeeeee... scuze!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Merci mult Andrea, acum m-am abonat. Ma ingrozesc ca Danut e abia la milestoneurile de la 17 luni la vorbit...si daca ati stii cat ii vorbesc si cat ii denumesc toate actiunile, toate obiectele, toate ...le intelege, insa nu e curios sa incerce sa pronunte. Acum sunt in prospectari pt un logoped, sa vedem daca sunt probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73262" target="_blank">unasutasaptezecisiunu

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput