Super poznasi de iulie-august 2004 (170)
Raspunsuri - Pagina 13
vrabiuta spune:
mi-o intarziatara vizitatorii mai bine de 10 zile... si-s si in niste stari, asa, ba-s iubareata tare, ba-s morocanoasa de nu se-ntelege barbatu' cu mine. si am si ceva pofte (io care ma tineam de regimul asta disociat fara probleme, nu mai am strop de vointa). testul imi mai lipseste, cireasa de pe tort!
da' tre' sa-mi fac coraj sa-l cumpar...
va tin la curent.
la gradinita m-am enervat cumplit la sedinta... voi stiti ca v-am tot povestit de bebia mea, e foarte bine pentru varsta ei, si dpdv fizic si ca abilitati cognitive si limbaj. si e o iubareata si jumatate (cand vrea ea), iar daca ne vede ca ne giugiulim prin casa io si tati, vine si ea si ne ia in brate (de picior, ca numa' la ala ajunge...) si am intrebat si eu la sedinta ce sa mai fac cu copilul, ca sa continui activitatile de la gradi (ca de-aia am dat-o la gradinita, sa mestereasca, sa interactioneze, sa invete...) iar educatoarea imi spune ca la varsta asta au nevoie de afectiunea parintilor si de timp petrecut impreuna cu ei
cam cat o cunoaste ea pe bebia de isi imagineaza ca nu e un copil iubit, care isi petrece tot timpul cu parintii in afara gradinitei????
oricum, la gradinita de-abia de cateva saptamani au observat ca bebia vorbeste. si cand am intrebat-o cum sta cu progresele in limbaj a zis ca vorbeste cat de cat, habar nu avea... de nervi am inceput eu sa o intreb daca spune pamba la pantaloni, uta la usa, cate la carte, etc iar educatoarea se uita intr-o parte pierduta, asteptand sa termin mai repede!!! fetelor, nu va imaginati ca sunt nebuna, copilul chiar vorbeste, isi stie colegii de grupa pe nume, stie care hainute si biberoane ale cui sunt... nu inteleg ce e in capul lor!
oricum, am inceput sa caut din nou, daca mai auziti ceva de vreo gradi buna va rog sa imi spuneti (deja suntem mai maricei si sunt multe gradinite care iau copii de la 1 an jumate).
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
ma scuzati daca nu e foarte coerent mesajul, scriu in timp ce mai fac o gramada de documente la birou.
am reusit sa vad si eu o pozica cu giulia. ca viitoare finuta (dana, pe unde esti?) pot sa zic inca o data: este o frumoaaaaaaasa!!!!
pupici frumoaselor si frumosilor!
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
si inca ceva - tati nu era pe faza la discutia cu educatoarea si cand i-am spus imi zice: pai daca o fi vazut-o pe alex ca ia in brate ceilalti copii si ii pupa... o fi tras concluzia ca ii lipseste ![]()
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Vrabiuta - sa faci testul ala neaparat, ca io una lesin p`acilea de curiozitate si invidie 
Editez: adica ai ales aceasta gradi expres pentru servicii, platesti pentru ceva de calitate ... moama, sa le impusti pe educatoare ![]()
Sper sa gasesti ceva mai bun, se pare ca nuici tu nu ai avut noroc din prima ... tinem pmnii sa fie bine pentru Lia si pentru voi ! 
In parc cred ca sunt singura care nu va mai avea un bb, restul ori au deja 2 bbi, ori sunt gravide, ori planuiesc deja bb2.
Io o am pe Giulia care face cat 3 ![]()
Sar`na de vizionari, io fac poze in fiecare we, nici nu ies fara aparat din casa 
Am treaba, se vede, nu ? 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
leeloo2004 spune:
Marcela - pai si ai avut rabdare 10 zile pina sa-ti iei un test de sarcina??? Eu in locul tau pina acum deja as fi facut vreo 3-4 sa stiu sigur... Oricum, daca e cu ochi (si asa pare dupa ce spui tu...) ma grabesc sa te felicit si sa fie intr-un ceas bun!!! Multi
!
Iar apropos de gradi - acum ma bucur ca am luat decizia sa nu-l duc pe Stefan acolo, ba chiar ma batea si gindul sa le scriu celor de la british Council sa fie mai atenti cu cei carora le acorda sprijin si recomandari! Mi se pare inadmisibil ce imi povesteti tu despre educatoarele de acolo...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Am uitat sa va spun ca nasa mea va naste astazi - adicatalea e deja in curs, s-a dus de dimineata si acum asteapta dilatarea maxima si venirea pe lume a bebitei (ca se pare ca va avea fata!)...va tin eu la curent cu vestile...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
vrabiuta spune:
gabi - e o singura educatoare, celelalte doua sunt ingrijitoare. eu stiam ca li se vorbeste constant in limba engleza pe tot parcursul zilei de catre personalul gradinitei. dar cele doua ingrijitoare nu vorbesc engleza, cel mult spun vreun cantecel, invatat impreuna cu bebeii... deci doar educatoarea vorbeste cu ei, iar ea pleaca in timpul somnului de pranz (si mai sta si pe la grupele mai mari in timpul zilei).
eu stiu ca sunt un parinte pretentios. incerc sa aflu cat mai multe, citesc despre stadiile de dezvoltare a copilului, primesc raportul saptamanal de pe babycenter si stiu ce urmeaza, care sunt abilitatile pe care trebuie sa o ajut sa le capete. am sperat ca la gradinita gasesc oameni la fel de informati (nici nu mai zic sa fie profesionisti care sa stie de 10 ori mai mult decat mine!). daca as fi vrut pe cineva care sa ii schimbe pampersul la timp, sa ii dea sa manance si sa o invete din cand in cand cate ceva, as fi luat o bona. sunt bulversata total de ce se intampla... sunt eu nebuna? oare chiar nu exista nici o gradinita in care personalul sa aiba experienta, spirit pedagogic si, mai presus de toate, SA IUBEASCA COPIII?
sau trebuie sa mergem din compromis in compromis si sa speram ca rezultatul va fi un adult echilibrat, inteligent si creativ...
cele mai frumoase
carmenp spune:
gagici, da` vaz ca v-ati pus pe treaba, nu gluma, v-ati vorbit?
tocmai m-a anuntat cumatra mea ca are 2 saptamini de intirziere si ca urmeaza sa-si faca testu`![]()
vrabiuto, astept cu interes liniutele
cit despre gradinita, nu`sh ce sa-ti zic, oricum ai maare dreptate..
madam spil, chiar asa, pe unde-ti lucesc okii?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
giiiiz gagici, chiar ca v-ati vorbit!!!! succese tuturor...si sa fie asa cum va doriti!!!!