Super poznasi de iulie-august 2004 (170)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daca pe Carmen care are deja doi tzucurei scrie invidie, pe mine scrie"babaciune invidioasa,egoista si fricoasa"!!Adevarul este ca mor de ciuda!!!Vrabiuto,cand imi dai lovitura de gratie??

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la mine!
Sa o iau cu inceputul: vineri am fost la coafor, m-am vopsit si m-am si tuns ca nu imi mai suportam pletele rebele... Lumea zice ca imi sta bine si ca ma mai intinereste...
Eu am avut un weekend semi-muncitoresc - adica am mai spalat o perdea si m-am pus pe zugravit 2 pereti care imi stateau pe creier pe motiv de dungi negre. Si nu va zic, chiar mi-a facut placere sa-i vopsesc si mi-au iesit si foarte bine - cred ca ma reprofilez...
Duminica dimineata am iesit in parc impreuna cu prietena mea si cu fetita ei Alexandra (v-am mai povestit eu de ea) - are acum 3,2 kg si e o bomboana mititica! Adevarul este ca am uitat de perioada cind Stefan era mic, parca mi se pare ca el niciodata nu a fost asa...
De Stefan ce sa va mai spun - dupa ce ma chinui de atita vreme sa-l invat sa faca si e cu mina "pa" - acum a invatat asa de bine ca face cu amindoua miinile o data si cu mare convingere!
Vad ca toata lumea te felicita Cristalule - de ce bre, lamureste-ma si pe mine!!! Oricum ma trec si eu in coada listei la prestat felicitari...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Amironeanu - pensiunea unde stam la Homorod este Lobogo - ii gasesti si pe site: www.lobogo.ro - am ajuns aici dintr-o intimplare - cumnatul meu cu prietenii lui si-au aranjat acolo si ne-au intrebat daca vrem si noi. Am cules informatii, am aflat ca e frumos pe acolo si ca mincarea-i tare buna, asa ca ne-am decis sa mergem si noi... Va povestesc eu cum a fost cind ne intoarcem.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

IoanaG - ma iei de colega ??? Si astept si io impuscatura aia ...

Cristalina - noah zi, e au ba ? Ne tii asa, pe uscatt, nu dai de beut ?

Btw, Papadicu ce mai face ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

De Pasti viu cu damigeana! Si nu de molan, de tzuica de Piteshti!...

Ma duc cu Maria la vaccin...Pupam voios!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Hai ca m-am mai linistit daca nu sunt singura in suferintza mea,asa ca Daria o sa ne roadem unghiile impreuna
pupici plec spre casa ca am de-a treaba si vreau sa vad cum reactioneaza barbatul meu la o "diversiune tip Cristalina"

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Of, am un chef de munca

Cristalina, eu nu spun nimic, astept tuica.
Vrabiuta, hai nu ne tine in suspans! Sedinta cu parintii ati avut? Cum mai este la gradinita?
Nu va spun ca ieri am luat in brate o fetita de 10 luni, nici eu nu imi mai aduc aminte de Stefi asa mica, tare repede a trecut timpul. Si nu va spun ce dorinta de bb2 s-a nascut, acum din toamna am trecut la vara, mai asteptam un pic sa vedem ca totul este OK cu sora mea.
Gabi, e super pensiunea. Arata tare bine si am mancat si noi de 2 ori acolo, super mancarea si niste portii imense. Astept impresii de la fata locului.
Carmen si cine ii ia, mama sau soacra? Cine liciteaza mai mult?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, io crap de invidie la gindu` ca va presta la alt capitol mai mult decit aici, hehehe, poate daca n-aveam doi cupiii o invidiam si pentru altceva da` asa nu, da` gata, nu intru-n amanunte

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

desi mi se pare o oferta atragatoare vaz ca nu se ingramadesc prea tare , da` `or sa stea pe rind si-ntr-o parte si-n alta sa nu se plictiseasca vreunu`

quote:
Originally posted by amironeanu

Of, am un chef de munca

Cristalina, eu nu spun nimic, astept tuica.
Vrabiuta, hai nu ne tine in suspans! Sedinta cu parintii ati avut? Cum mai este la gradinita?
Nu va spun ca ieri am luat in brate o fetita de 10 luni, nici eu nu imi mai aduc aminte de Stefi asa mica, tare repede a trecut timpul. Si nu va spun ce dorinta de bb2 s-a nascut, acum din toamna am trecut la vara, mai asteptam un pic sa vedem ca totul este OK cu sora mea.
Gabi, e super pensiunea. Arata tare bine si am mancat si noi de 2 ori acolo, super mancarea si niste portii imense. Astept impresii de la fata locului.
Carmen si cine ii ia, mama sau soacra? Cine liciteaza mai mult?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumim mult pentru aprecierile la adresa pozicilor lui Matei, da, a crescut mult si in casa mi se pare si mie mare, dar afara il vad tot mic in comparatie cu altii.

CRISTALINA , felicitari, degeaba ai sters ca noi citim printre randuri!
Eu sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza, protectia e mai tare ca la compuerele NASA dar parca mi-e cam greata si am pofte si nu am voie acum de bb2, fac un tratament pentru pitiriazis si e contraindicat total. Oricum, eu am spus ca ma opresc la una bucata copil, ca-s baba!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput