Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Ne-am delectat si noi cu pozele arturicilor! Superbi!

Ramona te asteptam cu vesti de le ECO!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Salutici!
Multumesc pentru aprecierile la adresa...mobilei..
Aramona...m-am exprimat gresit...de fapt eu te intrebam daca stii ce sex e bb2, nu ca n-as intelege ce inseamna bb2...capisci?!Mea culpa! Deci: ce ti-a spus la echografie??? Suntem curioase taree...
Ioana-bine ati revenit! Pozele sunt absolut superbe!Ai prins cateva instantanee , invidiate si de cel mai tare profesionist...Arturicii niste scumpi si tare curajosi! Dar tu mamico, unde esti????Cred ca a fost o experienta super chiar si pentru voi adultii...S-o tineti tot asa!

o seara linistita!

Pozee Mai !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna seara!

Multumim pentru aprecierile legate de Arturici.

Tania,
eu am fost cea care facea pozele asa ca mai greu sa apar in ele. .

A fost tare bine in concediu, m-am intors f odihnita ptr ca Arturicii au dormit muult noaptea (11-12h) si ziua minim 3. Si n-am ratat un minut din somnul lor ca sa dorm si eu.

Am stat intr-un hotel minunat, la 5 min de Disney. Hotel echipat complet ptr copii, de la piscina, vapor, loc de joaca cu bile (unul imens, pe 3 "etaje"), si inca o gramada de minunatii pentru copii.

Arturicii, de cand se trezeau ma intrebau "Azi unde mergem?". Asa ca nu au stat o clipa. Le plac tare mult schimbarile, calatoriile drumurile, orice, numai sa stea nu (cu cine or semana?).

In Disney s-au bucurat tare mult de personaje. Erau minunati cand tzipau MICKEY MICKEY MICKEY !!!! Nu a ramas personaj care sa nu fie "speriat'' de Arturici cu niste crocodili de jucarie, desigur. Cum vedeau personajul ii aratau crocodilul si faceau ca el. Daca nu i-au mai alergat pe Chip si Dale... Cu acestia doi a fost tare haios (nici poze nu am apucat sa fac)! Au stat cu ai mei pui mai mult de 5' desi era coada la autografe/poze. S-au jucat cu ei, le-au luat sepcile la Arturici, s-au lasat trasi de nas! A fost super!

Lui Pluto a reusit Yann sa ii smulga o mustatza! De-a luat-o Pluto saracul la fuga.

S-au cam speriat in traseul prin casa Alba ca Zapada de intuneric si de vrajitoarea aia. Asa ca dupa experienta asta nu au mai vrut sa mai intre in vreo casa cu "noapte".
In schimb au fost f amuzati in labirintul lui Alice in tara minunilor, in barci, vapoare, calusei, etc.

Am vizitat si o gradina Zoo in Paris precum si un SeaLife- un loc in care am vazut vreo 50 de acvarii, unele imense, cu rechini, broaste testoase, etc.
Aici era un acvriu mic cu cateva scoici, raci, stele de mare, unde aveau voie copii sa bage mana sa le tina. Au bagat Arturicii mei fara frica mainile si au luat pe rand in mana tot ce misca pe acolo.

Cam atat - desi ar fi o gramada de povestit...

Somn usor!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by arturicii

Doar sa va zic ca mi-am schimbat nick name-ul ;-)

“arturicilor” – bine ati (re)venit in gasca !
Ce cool !

aramona – tinem pumnii la echo.... ca sa vezi cat mai bine cum baietelul iti va zambi si iti va face cu manuta – e un smecherel fara pereche care o sa va pape urechile !

Ca sa scapi de multe provocari, respira adanc, zambeste-ti si spune-i o poveste seara si ingerasului..... ii plac la nebunie povestile si le aude deja..... sigur !

Pupici la toate burticile !
Si numai bine tuturor

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Revin si eu cu o intrebare, chiar nu mai stie nimeni nimic de Anita (Ane2)? De ce nu a mai postat? Ne-am luat biletele pentru conced in Cipru si ocazie mai buna sa o salut nici ca era.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Iata si ultimele noutati de la mine: dupa cum v-am anuntat, am nascut acum 4 luni jumate, o a 2 a fetitza, care e o scumpica grasunica, are la varsta asta cam 8 kg si 70 cm, Di o iubeste tare mult. Eu am inceput iarasi munca. Am cam revenit la greutatea de dinainte de prima sarcina. Diana e o zgubi, nu ne da pace deloc, se suie pe te miri unde, vorbeste destul de bine dar fff mult...Ea are 12,5 kg si 90 cm. In rest, nu stiu ce sa va mai spun. Am niste poze in album. Va pup si imi pare tare rau ca nu pot intra mai des, dar cat am stat acasa cu piticele n-am avut timp de nimik, iar acum cu serviciul, nici atat. Va doresc toate cele bune!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Hello, Hello!

Bine-ai revenit printre noi, Ana!
Felicitari pentru Daria!!!
Si...ushor ushor te "invidiez"...felicitari pentru revenirea ta ca inainte de prima sarcina! Imi doresc si mie sa mi se intample la fel! Ma bucur pentru tine si pentru cele doua papusi ale tale!!!

Darael, multumesc pentru frumosul mesaj!!! Esti cumva Mama Omida???ai sa vezi tu de ce...

Tania, suntem doar femei...si curioase pana la urma...Pana la urma ne-am intzeles noi...

Roxanica, uf...si noua ne-a zis ORL-istul ca Maysa are polipi si ca tb sa o operam...DE o luna o tragem rau de tot, cu nasul in special, multi mucisori cu care se ineaca, tuseste, iar a reinceput cu febra...iar antibiotic, nu mai stiu ce sa-i fac!!! Voi mai consulta si alti ORL-isti, as merge si pe remedii homeopate! E grea decizie, dupa parerea mea...una e faptul ca este anestezia tgenerala...si apoi sunt si cazuri in care se refac polipii...am citit o gramada pe net...inca n-am ajuns la o concluzie...Sa ne tii la curent cu ce faci! Sanatate multa!!!

Arturicii...hello...mie mi se pare mai cool asha!!! Superbe poze, superbi Arturicii, ma bucur pentru voi...tanjesc si eu dupa o vacantza ca la carte!!! Dar mai avem de asteptat...sarcina, banii, etc, etc...Macar asha am mai evadat si eu...plimbandu-ma printre poze!!!

Layla, pupici...ce face Alex...a progresat cu pishu in parc???

SIIIIIIIII, acum.............vesti, vesti!!!!!!!

Mama Omida nu s-a inselat, e BAIETZEL!!!!!!!!!
E sanatos, miscacios de nu se poate... M-a bucurat mult ziua de ieri...
Se va numi Allen Cristian...Maysa Alexandra va fi suuuper incantata!!!La fel si noi, parintii!!!

Trebuie insa sa am grija mare de mine, colul e mult scurtat, si asta din cauza contractiilor dese din ultima vreme...daca situatia persista, poate va trebui sa-mi iau medical o perioada!!! Asta e!

Acum va pup, promit sa va tin la curent!!!

Ramona (sapt. a 19-a)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ramonaaa, uraaaaa!!!!!Mai, da' ce ne-ai mai tinut cu sufletul la gura pana la sfarsitul mesajului!!!
Sa dea Dumnezeu sa aveti un baietel sanatos si norocos, iar Maysa, cu siguranta, va fi cea mai mandra si mai grijulie surioara.

Alexandru e pe zi ce trece mai nazdravan, nici nu stiu de unde-i vin atatea idei, dar orele petrecute cu el dupa servici sunt un adevarat deliciu.

Astazi avem o mare incercare.Trebuie sa-l convingem sa stea la tuns. urati-mi succes ca altfel....iar il tund eu si....nu prea ma pricep.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Ramona super veste ne-ai dat! Ma bucur asa de mult pentru voi! Felicitari si sarcina usoara in continuare! Cat despre numele ales

Am progesat cu pisul in parc, am reusit sa facem si caca afara.

Am inceput acum cu crize, tavalit pe jos si tachinarea fetitelor!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Helen, multumesc pentru ajutor, dar nu cred ca mai ajundem la Sighisoara, in conditiile in care gripa aviara se extinde. Noi dorim totusi sa vedem Sighisoara, asa ca te rog, da-mi un PM cu nr tau de telefon, in caz ca ajung, te sun.

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput