Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)
Raspunsuri - Pagina 13
aramona spune:
Andra, we placut...ce bine de tine!!!
Eu alaltaieri am avut o zi scurta, am stat 40' la serviciu, atat am putut, m-a dus un coleg acasa de rau ce-mi era...si nici macar n-am putut ajunge acasa cu bine...am fost nevoita sa vars din mine tot pe trotuar...Si doar sunt in trim. II, am intrat in luna a 5-a...
Dar am avut migrene ingrozitoare...acum mi-e mai bine...
Layla, ma bucur ca te-am binedispus...
M-as bucura sa aflu sexul copilului...ai memorie buna, asha este, la Maysa vroiam sa nu stiu...ca Mihai vroia surpriza si ma gandeam ca daca stiu eu...imi va fi greu sa pastrez secretul.
Dar acum parca as vrea sa stiu...Ne-am dori baietzel, insa indiferent ce este , va fi la fel de iubit, ne dorim doar sa fie sanatos!!! Stii, si eu ma gandeam ca imi va fi greu, ca nu stiu dc voi putea iubi si alt copil...dar cred ca nu va fi nici o diferenta, deja astept cu nerabdare si bb2, sunt convinsa ca dragostea mea nu se va injumatati, ci se va "clona"...
Pupicei, daca pot mai intru!
Ramona (sapt. 18)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
layla spune:
Ramona nu m-a lasat inca neuronul....
Eu ma gandeam daca o sa-l fac pe al 2-lea BB sa nu stiu sexul.
Iar cu dragostea, mi-a placut cum ai zis se va "clona" cu siguranta!
Sa va povestesc un pic din aventurile mele ieri cu fimiu in Cora. Am plecat la cumparaturi cu Alex fara pampers. De ce imi era frica nu am scapat, pe Alex il apucat pisu in "toiul" cumparaturilor. Ce sa fac, ce sa fac (singura fiind, tati urma sa vina sa ne recupereze mai tarziu). La casa mare greseala il dau pe Alex pe jos ca imi escalada carutul si il apucasera crizele. Fimiu o ia la fuga, eu las cumparaturile spre stupoare vanzatoarei si fug dupa el. In fine, recuperez copilul, platesc la casa si mergem la toilet, cu plasele intr-o mana si copilul atomic in cealalta mana. La toaleta Alex nu vrea sa faca pisu si pace. Iesim afara in parcare la un gard, Alex "nu pisu" "nu pisu". Ma luasera toate transpiratiile si toti nervii. Plecam spre statia de autobuz, Alex "mami pisu" . Il pun la un gard sa faca, ma crizez la el si intr-un final rezolvam problema.
Dupa care s-a gandit el ca nu vrea sa-i mai pun chilotii si statea in cucul gol in ploaia care incepuse. Misto, nu?
Concluzia rau cu pampers rau fara pampers!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Helen spune:
Salutari si de la noi.... nu am mai intrat pe forum de la Paste, am fost la bunici la Sinaia apoi am fost tare ocupati cu ziua mea si a finutei mele care a implinit 1 anisor (suntem nascute pe 11 mai amandoaua)si uite asa a trecut timpul...
Andra, scuze ca raspund asa tarziu. Daca intrebarea mai este valabila pot sa ma interesez de cazare. Nu stiu exact ce vreti voi, adica un hotel sau o camera la cineva care inchiriaza, mai retras sau in centru...??? La Danes e f frumos dar este undeva langa Sighiosoara cam la 15 km. Daca vrei, da-mi mai multe detalii, poti si pe PM. In prima faza eram sa zic ca ati putea sa va cazati la socrii mei care stau chiar in centru si au de obicei o camera libera dar apoi mi-am dat seama ca pe 22 inecepem noi cu zugravitul si ne vom muta acaolo un timp.... Oricum daca veniti in Sighisoara sper sa ne cunoastem. Cand vreti exact sa veniti?
Azi am fost cu finii nostri intr-o statiune pe langa Tarnaveni, Basna se numeste si a fost tare dragutz (au bazin inerior cu apa sarata). Dar Min m-a terorizat, a fost cel mai rau copil de cand il am... nu avrut sa manance, s-a rasfatat, a tipat, nu a vrut sa intre in apa(cu piciorusele macar ca oricum nu era indicat mai mult) dar nu m-a lasat nici pe mine, cu greu s-a lasat convins iar apoi nu vroia sa mai plecam, doar la dus si la garderoba a stat cuminte, in restaurant a aruncat de pe masa servete, furculite, cutite, abia am salvat paharele si farfuriile, s-a jucat cu mana in salata ca de mancat nu a vrut, a faramitat painea... Ce mai, a fost tot contra, e adevarat ca nu a dormit si a fost si obosit dar e nu-i prima data si chiar m-a suparat. A fost mai greu si ptr ca tati nu a fost cu noi, asta ptr ca a lucrat.
In seara asta a adormit doar cu cateva linguri de mancare si alea chinuite. Sper ca nu are ceva de nu a vrut azi sa manance chiar deloc, nu prea mai face din astea...
Ramona, iti tin pumnii sa fie bine cu sarcina! Dar daca nu te simti bine, nu poti merge mai repede la un control... uneori conteaza si cateva ore, dar zile... nu vreau sa te sperii dar sti tu cum suflii si in iaurt cand esti patit!!!
Maysei cea isteatza si vorbareatza!!!
Ioana77 spune:
Am revenit.
A fost SUPERB!!!!!!!!!!!
Sper sa apuc sa postez cat de curand poze si sa va povestesc cate ceva :-)
aramona spune:
Pupicei,
Am intrat in fuga sa va salut!
HElen, multumesc de sfaturi, sunt convinsa ca ai dreptate...poimaine sunt la medic, promit! Nu mi-e bine, am dureri mai mereu, insa incerc sa ma menajez cat pot!
Layla...nazdravan flacau ai...imi si imaginez cum ar fi fost sa fi avut nevoie de pishu prin Cora, intre rafturi...![]()
Ioana, te asteptam cu amanunte!!! Te admir ca ai curaj sa te plimbi cu Arturicii la mari distante!!!
DAca nu intru maine, cu siguranta poimaine voi intra sa va dau raportul dupa echografie! Tineti-mi pumnii!!!
Pupicei!
Ramona (sapt. 19)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
arturicii spune:
Doar sa va zic ca mi-am schimbat nick name-ul ;-)
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
buli spune:
quote:
Originally posted by arturicii
Doar sa va zic ca mi-am schimbat nick name-ul ;-)
da' de ce?
arturicii spune:
De ce? Pentru mai multa personalitate
.
Am pus poze in albumul de 2006!!
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Roxana_G spune:
Salutare si de la noi. Gata, am botezat in weekend - cel de-al doilea finut. Alexandra a fost tare geloasa mititica si eu care ma gandeam la BB2 ca imi facuseti pofta pe aici. ![]()
In rest nu stiu ce sa facem cu operatia de polipi a Alexandrei. Cert este ca 4 medici au confirmat diagnosticul si necesitatea operatiei cat de curand. Deocamdata am hotarat sa mai amanam pana in toamna, insa o amanare prea mare nu e de dorit. Chiar dupa operatii nu va scapa de raceli, insa vor dura mult mai putin si nu va mai face complicatii. Cert este ca in timp problemele se vor agrava daca nu o operam. Nu stiu ce sa facem...
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]