Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Monica, multa multa bafta la examene. Ai sa vezi ca la o perioada dupa ce termini facultatea te mai apuca asa un chef de invatat. Uite asa am ajuns eu sa o termin si pe a doua!![]()
Tania, sa stapaniti sanatosi dormitorul si sa il folositi cat mai placut si relaxant. ![]()
Ramona, sper sa ii treaca Maysei mai repede. Stiu exact simptomele si uite ca si Alexandra pare sa aiba o revenire. M-am saturat sa merg mereu la medic cu ea. Uite si in seara asta mergem, insa incercam sa vedem si un alt medic. Cat despre tanguieli, si Alex zice ca nu merge la gradi ca sta cu mami acasa sau ma intreaba la telefon asa inocenta "unde ai plecat mami fara mine? la sivici?". Dar...asta e viata. O sa vina vremea sa zboare puii nostri de langa noi si atunci o sa fim noi cele care suspina dupa ei.
Rox si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
anda141 spune:
Buna fetelor si multumesc de incurajari!! Primul examen l-am trecut cu bine, am facut tot.
Roxana, si eu sunt tot la a doua facultate, de fapt am mai facut un colegiu de 3 ani de asistenta medicala, dar nu cred ca ma va apuca dorul de invatat.![]()
Vad ca se inmultesc fetele cu bb2. Felicitari si multa sanatate!!!!
Noi inca nu avem de gand.
Tania, frumso dormitor!!!! Si micuta Bibi s-a facut domnisorica bine!!! ![]()
Va pup.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ramonaa spune:
Buna fetelor!
In primul rand, Monica multa bafta la examene si distractie placuta la nunta! Ai sa scapi si de ele si poate o sa-ti fie dor de examene?
Tania e foarte frumos dormitorul. Mobila are o culoare placuta.
Ramona imi pare rau ca te simti rau si ca fetita e bolnava.
Vor trece toate, dar stiu ca e greu. Multa sanatate! 
Fetelor va multumesc pentru felicitari!
Ma simt foarte bine. Astazi merg la medicul de familie si apoi voi incepe cu analize, etc, etc. Va tin la curent cu noutatile. Si eu ma gandesc cum va fi cu doi copilasi, ce schimbari trebuie sa facem prin casa deoarece avem doar 2 camere si cum va primi Robert noul membru.
Cam atat pentru azi. Va salut pe toate.
poze 1
poze 2
Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
Andra28 spune:
Tania, imi place mult dormitorul, asteptam si restul casei!
Ramonaa, felicitari si numai bine iti doresc!
Monica, bafta la examene!
Poveste cu Alexandru:
Alexandru intra cu mamaia intr-un magazin. vanzatorea il intreaba cum il cheama. copilul raspunde:" A'sand'u" Vanzatoarea: "Cum ai spus?" Alexandru raspunde prompt: "A'sand'u, doi ani, baiat!!!!"
Pupici ca ma prinde ploaia pe la servici daca mai scriu mult,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
DARAEL spune:
Timid, timid
, dar tot o sa imi iau curaj sa va spun:
Sa fiti iubite
! Toate
!
Sa cresteti mari, sa va faceti bine, sa luati nota 10 la sexamene...... si..... pupici la burtici pentru cine are – pentru cine nu.... ce mai asteptati
?
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
ramonaa spune:

Mai sunt copilasi cu suzi? Nu am retinut, dar eu ma bucur ca al meu Robert a scapat de ea acum cateva zile
(cam tarziu, dar tinand cont ca el a supt pana aproape la 2 ani...). S-a rupt suzi si l-am pus sa o arunce singurel la gunoi. I-am spus ca daca suzi e stricata se strica si dintisorii lui si mititelul a inteles. A mai cerut-o de cateva ori dar i-am adus aminte ca a aruncat-o si nu a protestat. De-acum incepem lupta cu olita. Rade si nu vrea sa ne spuna din timp ca face ceva.
Pa! Pa!

poze 1
poze 2
Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
layla spune:
Ce mai faceti fetelor?
Ce vreme urata este afara! Cand ma gandesc ca stam si azi in casa imi vine sa 
Adrian multumim de urari! 
Noi cu olita stam bine, mai trebuie sa renuntam doar la Pampersul de noapte. Recunosc ca sunt comoda si nu ma trezesc sa-l pun noaptea pe olita.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
aramona spune:
HEllo!
Ramonaa, noi suntem inca cu suzi, si mai rau, si cu tzitzi...(asta e sutienul fost al meu, negru, de dantela...deja rupt pe alocuri, de care nu ne despartzim decat cu urlete...noroc ca afara nu cere cu el...)....Eu am alaptat-o pana la un an si ca sa usurez intzarcarea...i-am lasat sutienul...ca si asha il palpa cu sarg...si de atunci nu am mai putut sa i-l iau...e o problema si sa i-l spal...ca simte imediat cand il schimb...nu am nici o sansa!!!
E de ras? E de plans??
Am mai povestit eu...in vara trecuta pana si in spital, cu Maysa pe perfuzii, ea statea cu tzitzi si-l mangaia...
Iar sefa sectiei m-a luat la rost, dimineata la control...ca las lenjeria intima pe pat...cum de-mi permit...Si cand i-am spus senina(imi imaginam ce gandeste...dar nu eram la scoala scoasa la tabla...) ca e al fetitzei...a zis(in sinea ei) ca-mi bat joc de ea!!!
Apoi a intzeles...si m-a intrebat razand "istoria lui tzitzi"...si a ramas Maysa de pomina..."FETITZA CU SUTIENUL"
Deci se poate si mai rau decat doar cu suzeta, da??? sa ne intzelegem...
In rest...facem la olitza ziua, noaptea inca avem pamper...uneori il gasesc curat, alteroi plin...inca nu e momentul sa i-l scot...
Si cum sunt si gravidoasa...si nu pot s-o dau jos...ar fi greu pt. mine s-o scol...
Carmen (Layla), eu cu colega ta suntem surori??? Si eu la sarcina asta la 2 luni aveam iminenta de avort, sarcina dezlipita, hematom, contractii, etc...
Mai nou mi-au revenit contractiile, sunt chiar dureroase, ma ingrijoreaza...mai am putin pana pe 17...cand vad exact ce si cum!
MA trezesc si noaptea cu dureri!!! Nu ca ar consola, dar cu ce am gresit???
Si da, voi face 4D, acum este asha ceva, voi face la Medlife, probabil va costa pana in 2,5 mil...cam mult dar asta e...
Voi fi in 19 saptamani...medicul mi-a spus ca intre 18-20 sapt. e cel mai bine, inca se vede tot copilul pe ecran, apoi e prea mare si tb luat pe bucati! Tineti-mi pumnii pt. 17 mai!!! Am emotii!!!
Mi-e teama ca de la atatea contractii sa nu fie ceva cu colul...am mai spsu, am pierdut iar ca un fel de dop gelatinos...
Pupice, gata cu vaitatul, fug la treaba!!!
Ramona (sapt. 18+)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Andra28 spune:
Dragelor, am intrat sa va dorsc week-end placut! Eu plec de la servici pe la 11, ca m-am invoit sa stau cu puiul ptr ca mama pleaca din Bucuresti, asa ca week-end-ul meu incepe ceva mai devreme decat al altora. Vom sta acasa ptr ca tati este de servici duminica, dar speram la zile cu soare ca sa putem iesi in parc.
Pupici,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
layla spune:

Ramona hai ca m-ai facut sa rad de "fetita cu sutienul"! Super tare faza! Las ca o sa se plictiseasca ea de sutien pana la urma.
Multumesc de raspunsuri, colega mea are contractii, hematon, + utern bicorn. Sper sa poata tina sarcina cu bine.
Bineinteles ca iti tinem pumnii pentru ECO, vrei sa afli sexul acum sau ca la Maysa surpriza?
Weekend placut!
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)