Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Salutare

Drum bun Ioana si spor la bagaje!
Otilia felicitari pentru cele 2 minuni.Am vazut pozele si sunt asa de frumosi amandoi.
Andra si mie imi place tare mult Sighisoara. Referitor la cazare aici :http://www.dracul.ro/ro/. Noua ne-a placut tare mult. Chiar vreau sa merg intr-un weekend si cu Alex.

Un weekend placut tuturor!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Layla,multumesc pentru ....Danes !!!

Noi astazi plecam iar la tara ptr week-end, sper sa fie vremea buna ca sa poata zburda Alexandru prin curte.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Uf, ce mai bate vantul pe aici...!!!!!
Nimeni, nici in week-end, nici azi, e luni, lumea probabil mai doarme. Sa fiu oare singura care a venit la servici? Nu de alta, da' sunt invidioasa, ca asa as mai fi dormit....

Ne-am intors din week-end cu ploaia pe noi (adica pe masina), ne-a plouat tot drumul, la un moment dat tras pe dreapta ptr ca nu mai vedeam din cauza ploii, stergatoarele nu mai faceau fata. Noroc ca in Bucuresti nu ploua!!!(Desi am aflat ca in unele cartire a plouat ieri!)

Sambata am fost la Campulung Muscel, ne-a placut mult drumul dintre Targoviste si Campulung. Oraselul mi s-a parut dragutel, curatel, dar drumurile.....stricate, stricate, stricate, mai ales la intrare. (Nu ca ar fi singurul oras cu drumuri proaste!!!)

Alexandru a fost foarte incantat ca s-a dat pe topoganul burlan din parcul din centrul orasului, i-au placut mult florile din complexul Baratie si i-a placut mult cand ne-am intors si am oprit pe malul Dambovitei (aceea curata , nu mizeria care ajunge in Bucuresti)si a aruncat pietricele in apa pana n-a mai putut. A bagat mana in apa si apoi spunea la toata lumea ca era rece si ca "fugea tare" (curgea).

Va doresc o saptamana buna,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna si de la mine! Nu am scris de ceva vreme dar v-am urmarit din umbra.
Otilia sa-ti traiasca copilasii, si multa sanatate!
Va anunt ca am gasit si eu doua liniute rosii! Asa o veste nu puteam sa o tin numai pentru mine, nu? Nu stiu cat am exact ca nu am fost inca la medic, dar cand am toate informatiile va anunt.
O saptamana usoara tuturor!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici...........

Ramonaa felicitari! S-au inmultit gravidutele!

Noi am stat in Bucuresti in weekend.
Am iesit afara cu tricicleta. Am ramas uimita ca merge atat de bine cu ea. Pe de alta parte nu lasa nici un copil sa se apropie de tricicleta lui. Nici eu nu am voie sa mai pun mana sa-l imping.("mama nu mana, nu mana").
Am iesit fara pampers afara. M-am tot chinuit sa-l invat sa faca pipi din picioare ca baietii dar nu vrea si pace. Nu a facut pe el, dar nici afara nu a vrut sa faca desi tot zicea "mama pisu pom". Am incercat de vreo 3 ori dar nu a vrut.
Voi cum ati reusit? Il inhiba ceva, ii este rusine?

O saptamana excelenta!

Layla si Daniel alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetele!!!
Eu am intrat in ultima sesiune din cei 4 ani de facultate. Sa va rigati ptr. mine sa le trec cu bine, ca am 4 saptamana asta si 2 saptamana viitoare, iar duminica e nunta sorei mele.Asa ca incerc sa ma pregatesc si pentru una si pentru alta.
Am gasit intr-un final si costumatie de nunta, o rochie de las Yoko, superba. E una dintre putinele firme, daca nu singura care lucreaza perfect, dupa mine, modele de bun gust si fine. In rest, e plin de lucruri de serie , vesnica tafta pe care nu o mai suport si acealesi modele peste tot, nu vprbesc acum de firmele de prin Plaza care nu sunt pe gustul meu deloc.Eu sunt ceva mai clasica. Mi-am facut si porgramare la coafor, am gasit un tip care lucreaza super bine .
Albert e la tara inca, il vom lua duminica dimineata,mi-e un dor nebun de el, dar nu am ce sa ii fac momentan. Dar termin eu cu facultatea asta si o sa stau numai cu el. Oricum ii prinde bine acolo, numai ca ne e dor de el si lui de noi.
Concedii placute celor ce pleaca, spor la treaba celor care lucreaza si sa auzim de bine!!
Va pup!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Monica, eu sunt prima care iti tin pumnii...la mai mare!....Doamne, sunt 14 ani de cand am terminat prima facultate!.....Sunt veterana subiectului pe aici, daca nu ma insel...
Am pus poze noi cu dormitorul nostru renovat si nou-mobilat...Dormitorul fetelor mai este in lucru....Astept parerea voastra...

Pozee Mai !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Salutare tuturor!!!

Roxana, multumim de incurajari...urata viroza...dupa doua saptamani, Maysa a parut ca e mai bine, si a intors-o iar...am terminat un sirop intreg de amoxicilina, tuseste productiv fff urat...o supara, se ineaca cu mucozitatile, nu poate dormi noaptea de accesele de tuse...Basca starile febrile care au reaparut!
Mi-e mila de ea...o ajut cat pot...Azi e mai bine, ea e foarte vioaie altfel...nu e genul sa zaca...Dar vad ca se chinuie!

Iar dimineata mi se rupe sufletul cand o aud spunandu-mi: " Mami, te rog nu pleca la serviciu, stai cu mine!!!"... Si incepe sa planga cand vine soacre-mea: "Nu vreau sa stau cu buna, vreau sa stau cu tine..." O linisteste faptul ca ii spun ca ma intorc la ea seara, si ca ne jucam impreuna, si ca o iubesc tare mult...pana la cer si inapoi!...Of, grea e meseria de mama!!!

Ramona, felicitari pt. bb2! Aveti grija de voi, va asteptam cu vesti bune!

Tania, nu stiu ce ti-a scapat sau nu...bb2 inseamna bb din burtica mea...sunt in saptamana 18...Si sunt tare nerabdatoare...de maine intr-o saptamana sunt programata la 4D, pentru echo de morfologie fetala...abia astept momentul!!!

Layla, multa rabdare...va veni vremea cand va face si el pp ca toti barbatii!!!Aici nu ma pot baga la sfaturi...Maysa mai face din picioare...taaaaare rar...dar si atunci n-o incurajez...olita e a ei!!!

Eu sunt tare ratutita, in rest, nu prea am chef de serviciu, stau toata ziua si butonez ...caut articole pe net...ma gandesc deja la momentele cand voi avea doi copilasi, nu unul...desi sunt indragostita pana peste cap de Maysa...nu stiu cum as putea sa mai iubesc atat...dar sigur voi gasi resurse!!!

Am avut contractii urate in we, m-a durut rau burta...asta la 2 luni dupa ce am avut problema cu hemoragia, cu dezlipirea de sarcina...m-am ingrijorat... Iar ca urmare a a cestor contractii, am pierdut iar (am mai patzit asta si v-am mai intrebat...sunt sigura ca nu sunt secretii, credeti-ma!) un mucus gelatinos, de dimensiunea unei boabe de fasole foarte mari...

LA control oricum voi merge dupa echo...sper sa nu se fi scurtat/intredeschis colul... In sarcina cu Maysa, la inceputul lunii a 5-a (asha cum sunt eu acum), am avut dureri/contractii dese...Iar in luna a 7-a aveam colul deschis...risc de nastere prematura...

ORicum, ma indop in continuare cu Duphaston si No-spa , cand am dureri...sper sa scap de ele cat de curand!

VA pup si aveti grija de voi si de puii vostri!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Monica, bafta multa in sesiune! Iti tin pumnii! Mai ai putin si scapi!

Pupici!

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Tania ti-am admirat dormitorul. Mie mi-a placut. Asteptam poze cu restul casei.
Monica bafta la examene!
Ramona a aparut eco 4D? Ca pe "vremea noastra" era doar 3 D. Unde faci ECO 4D si la cate saptamani se face? Am si eu o colega la birou insarcinata in 2 luni si am retrait cu ea emotiile sarcinii (testul pozitiv, prima eco, etc) plus ca are o sarcina cu probleme (sangereri, dezlipire de placenta).
Cat despre dragoste eu ma gandesc ca o "mama de baiat" ce sunt ca nu stiu daca am sa pot iubi al -2 lea copil la fel de mult ca pe Alex.

Pupici,
Layla si Daniel Alexanru (29.12.2003)

Mergi la inceput