Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ia te uita cum o tineti toti numai in vacante! Bravo voua!

Si eu m-am intors din miniconcediul linistit in 2. Insa mi-a fost tare dor de Alex, si cum abia asteptam sa plec initial acum imi parea rau ca nu am luat-o.

O saptamana frumoasa si usoara tuturor!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Christos a inviat!

noi am fost la parintii mei la tara de Paste, a fost foarte misto, numai ca dupa aia ne-am imbolnavit cu totii. Matei pneumonie si apoi eu tot nasol, urmati imediat de bunici si de tati, ca doar trebuia sa fie solidaritate, nu?
inca nu sintem pusi bine pe picioare, mai lucram la asta, noroc cu we asta lung, am avut timp sa bolim linsititi.

in rest, treaba-i buna, merge struna
http://community.webshots.com/album/550031475UglEIC am pus aici niste pozici noi

fetele cu vacantele distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna ziua,

Noi suntem in plin campionat de fotbal. Alexandru abia asteapta sa venim de la servici ca sa mergem sa ne jucam cu mingea. In casa avem mari probleme pana il convingem ca nu e cazul sa zboare mingea prin toata casa.Vai de florile mele!!! Deocamdata au scapat, dar....

A zburdat o saptamana prin curte pe la tara si acum e tare greu de stapanit!! Vrea numai afara, iar in casa ar vrea sa se joace numai jocuri potrivite pentru exterior.
Se cunoaste ca a fost la aer. Noaptea doarme mai bine, mananca mai bine si intr-o saptamana a facut mari progrese in ceea ce priveste vorbitul.

Mai vorbim, ca am treaba multa la servici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna tuturor si CRISTOS A INVIAT!
Am inceput serviciul dupa un mic concediu de ...neodihna. Am crezut ca innebunesc de tot zilele astea de la isteriile lui Alex. Trantit pe jos, urlete (cred ca vecinii ma urasc), NU-uri la nesfarsit, de dimineata pana seara, nici un pic de cooperare din partea lui, ce sa mai...! Am chemat si preotul sa ne faca sfestanie in casa si sa-i citesca rugaciuni, caci nu am stiut ce sa mai fac, aproape ca m-am imbolnavit de suparare. Acum ca am citit si despre nazdravanii vostri, sunt un pic mai linistita; inseamna ca astea sunt manifestarile perioadei. Cand sta cu bona e totul ok, facem la olita, stam la imbracat, ne jucam, nu facem prostii. Cand venim noi acasa, totul se schimba.

Otilica, felicitari! Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti parte de fericire si noroc!

Unde mergeti in concediu cu puii vostri? Noi am inceput sa ne gandim serios ca ar trebui scos copilul afara din Bucuresti, dar nu ne-am hotarat unde. La munte oricum vom merge cateva zile (nu stim exact unde, dar vom tatona ofertele), dar cum sa mergem la mare si unde? Ne-ati putea ajuta cu o adresa de gazda sau hotel/vila unde sa putem sta cu un copil mic in conditii civilizate (aragaz, frigider, curatenie, liniste, aproape de plaja etc)?

Va pup si sper sa revin curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

VA pup pe toate!

Sunt necajita...Maysa s-a imbolnavit la cresa...a luat o viroza care s-a complicat...febra mare, varsaturi...acum e pe antibiotice...saracutza e puternica, ii rade sufletzelul cand ajung acasa si invie toata...insa nu e bine...
Am tras-o si eu pe picioare o saptamana, nici eu nu sunt bine, insa sunt adult...ce e rau e ca nu iau nimic, in afara de vit.C cu propolis...

Sunt mandra de ea...mai nou la pranz nu mai face pipi in pampers..iar peste noapte mai nou abia de-l umezeste nitzel...
Merge singurica la olitza, se sterge/spala (cum poate) ea singurica, isi trage la loc chilotzeii si pantalonasii...

E tare voluntara...si asta ma bucura...binentzeles ca o ajut, dar incurajez aceasta independenta! Am observat ca la cresa mananca si singurica...e cea mai nazdravana...alearga...se taraste pe sub paturi...a venit toata julita pe nas...e mai ceva ca un baietzel!

DE vorbit nu mai zic nimic, sub 3 ani ca varsta nu i se da!

Eu deja am simtit miscarile lui bb mic din burtica, abia astept echo de pe 17 mai!

VA pup dulce pe toate, sanatate la mamici si nazdravani!

Ramona (sapt. a 17-a)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Salutari la toata lumea! Vad ca sunteti prin vacante! noi inca "lauzim".

Poze cu noi: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=a843re2&.src=ph

Otilia, Robert (24.12.2003) si Krisztian (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna si de la noi. Ramona nu iti face griji, toti copiii racesc in colectivitate si oricum a fost o viroza mai neplacuta in ultima vreme, exact cu simptomele descrise de tine. A avut si Alexandra insa i-a trecut.

Cat despre concediu, o voi lua pe Alexandra peste tot: la mare, la munte, in Cipru.

Apropos de Cipru, mai stie cineva ceva de Anita? De ani de zile o tot amenint ca o vizitez si acum sunt cel mai aproape de acest pas. Eu nu am intrat o perioada lunga pe forum si nu mai stiu ce e cu ea sau ce era inainte sa intrerupa postarile (vad ca ultima e din decembrie). Daca stiti ceva sau mai aveti vreo data de contact a ei va rog sa imi dati si mie.

Pupici si o zi usoara.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Buna fetele !

Helen esti pe aici, prin preajma? Vroiam sa te intreb ca ce sanse de cazare as avea in Sighisoara, pentru o nopate sau 2 la sf lui mai. Stii tu niste locuri anume sa ma indrumi si pe mine? Voi fi in concediu impreuna cu puiul si cu sotul si as vrea sa trag o fuga si pana la Sighisoara ptr ca tare mi-a mai placut acolo, iar sotul nu a fost niciodata.

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Maine pe vremea asta suntem deja pe alte plaiuri.
De-abia astept sa plecam!

Din fericire Arturicii sunt din ce in ce mai intelegatori, mai haiosi si mai linistiti.
S-au rarit considerabil si crizele, trantelile pe jos au disparut cu desavarsire si urletele le auzim mai rar.
Acum ii apuca uneori sa se ajute unul pe altul, au seri in care adorm de manuta si se joaca impreuna mai des.

Dimineata am 15 min de liniste, dupa ce se trezesc, in care se joaca linistiti unul cu altul la ei in camera.

Eu mai am un milion de chestii de facut azi, nu stiu cum le voi indesa pe toate.
Cel mai groaza imi e de bagaje, mereu am tendinta sa iau mai mult decat necesar. Anul trecut am carat aiurea multe haine ptr Arturici si bineinteles ca le-am cumparat de acolo o gramada.
Sper sa fiu mai cumpatata diseara cand fac bagajele.

Va doresc vacanta placuta celor ce pleaca sapt aceasta.
Celor ce nu pleaca, spor la treaba si planuri de vacanta cat mai faine!

Revenim peste 10 zile cu poze si povestiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Drum bun Ioana si sa ne aduci poze multe si imagini din tara lui Moliere!Sa va intoarceti sanatosi!
Anca, sanatate multe lui Matei! Bianca abia dupa 3 saptamani a scapat de o viroza pacatoasa, timp in care a facut 2 alergii, una la gentamicina injectabila...A fost groaznic. Pupici multi pletosului...are o freza asa sukara si fains.....
Otilica...frumosi copii ai...Robert seamana cu tine si cel mic cu tati, asa?
Ramona, sa+ti traiasca istetica!Am ratat sau nu mai retin: ce este bb2?
Un WE minunat!

Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput