Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Bine v-am regasit!!!
Ioana, felicitari pentru gestul tau!!!
Si noi tot la tara la parinti cu toata familia reunita, a fost super!!!
Azi sunt la serviciu!!!
Nu va pot descrie bucuria lui Albert cand ne-a vazut . A fost ceva de nedescris. Toata ziua zicea " a venit mami la mine" sau " ma ia acasa" etc...si aseara cand am ajuns acasa " am venit acasa, am venit acasa". Imi dau seama ca i-a fost tare dor . E foarte fericit acasa, dar si acolo i-a prins bine . E bronzat . Vorbesc mult mai mult, in sescul ca face propozitii mult mai lungi, pune intrebari "ce faci" , " ce e aia" etc. Mor de dragul lui si imi pare rau ca nu am mai mult timp pentru el.
Va doresc o saptaman buna in continuare, distractie placuta celor care pleaca in concediu!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Super pagini de colorat ptr pitici

/www.free-coloring-pages.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

buna fetele!

Ce liniste!!!!!!!!!!!

Otilica Felicitari!

Ne-am recuperat si noi puiul si este tare bine cu el acasa .

Va urez un weekend placut si HAIDE STEAUA!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Da' chiar e liniste pe aici de vreo doua zile. Se pare ca fetele si piticii sunt in concediu.

Noi suntem fara pui, a ramas la tara, dar maine zburam ca focul si ca gandul la el si stam pana luni.

aseara am planuit cu sotul, un concediu pe la sfarsitul lunii mai, la Moeciu. Abia asteptam, pentru noi si pentru piticul nostru.

aseara, la telefon, mi-a spus poezia "catelus cu parul cret", numai ca acolo unde catelusul fura rata, Alexandru a zis "fula cotetu'". No comment!!!

HAI STEAUA!!!!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hi,hi, as vrea eu concediu! Chiar planificasem sa plecam in weekend la munte fara fetita atomica, insa au intervenit ceva probleme cu bunica si mama nu cred ca va putea sa stea cu ea. Of, of, si ce buna ar fi fost o odihna. In fine, pana la urma daca e asa, o sa o luam si pe ea.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Hristos a inviat!

Am intrat si eu in mare viteza sa citesc ce-ati mai scris si... felicitari Otilicaaaaa!!! Sa va traiasca baietelul si sa va bucure in fiecare clipa a vietii!!!

Noi suntem la Campulung si lui Rares ii merge tare bine , la aer curat, cu bunicii. Pentru ca mama mea este educatoare, avem zilnic program de gradinita. Ii place tare mult si e f. nerabdator dimineata sa terminam cu mancatul si imbracatul ca sa mergem la copii.
Ne-au chinuit cateva nopti doua maselute, dra parca acum este ceva mai bine. Am scapat de tot de suzeta, dar cu pipi si kk suntem in acelasi stadiu: face daca il punem si nu are nici o intentie sa ne anunte.
In rest e mancacios, vesel, jucaus...

Va pupam si vorbim peste o saptaman cand eu ma voi intoarce la Bucuresti.
Toate bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Hristos a inviat!
Otilica,felicitari!Sa-ti traiasca baiettii!
..Noi suntem bine,dar de cand cu vremea buna nu prea mai avem timp de net,am mai citit despre nazdravani,dar de scris...?!Edi vorbeste cate in luna si in stele,aproape corect,nu-l spune pe ,,r''in rest....se descurca super,e un dulce!Si la capitolul nazdravanii se descurca la fel de bine;Ex:vine dupa mine cand faceam baie si tare surprins ma intreaba:,,mami cu tzitzi,...ai si tu loc in cadita?!"Am inceput si ,,dansul" cu olita dar mai avem ,, accidente",pe afara insa iesim tot cu pampers!De mancat cam slabut,nu se inghesuie deloc!Acum ne pregatim pt.taierea motului,sambata!Abia astept sa-l tund scurt,sa fie si el baietel...si sa vedem si ce isi alege de pe tavita!
Tania,multumesc pt.urarea de Florii,am tinut-o tot in petreceri de atunci!
va pupam si pe curand!Dalia&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!
Se vede treaba ca sunteti la iarba verde, cu gratarul de mititei in fata. Sa aveti o zi frumoasa, oriunde petreceti!

Eu am reusit sa pun poze noi cu Rares. Le gasiti la http://community.webshots.com/user/ad_risnov in ultimul album. Sper sa va placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!!!!
Eu sunt iar fara Albert, l-am lasat din nou la mama. Noi am petrecut bine, a avut sora mea cununia civila la Craiova, a fost bine, Albert a fost intr-o forma de zile mari, dar m-a si obosit,nu a stat un minut intr-un loc. Dar ii dau dreptate ca a stat cuminte in masina tot drumul, dar si cand a coborat.....sa te tii. Nu a stat jos pana ne-am intors seara si a adormit in scaunul lui in doua minute.
Am vazut pozele cu Rares!!!! S-a facut baietel mare, dar la fata nu s-a mai schimbat, asa mi se pare!!! Stiu ca si el e la bunici, asa ca traiasca bunicii !!!

Am pus si eu 2-3 poze in albumul "de paste"
Va pup si va doresc o saptamana usoara!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Salutare!

Am revenit si noi din minivacantza petrecuta in mijlocul naturii, intr-un sat de langa Cluj.
A fost superb!

Arturicii au fost tare incantati si s-au bucurat din plin de toate animalele aflate acolo! Au muls vaca, s-au plimbat cu caruta, au tinut in maini pui de gaina de numai 2 zile, au dat de mancare la gaini, porci, pisici, caini, etc.
Nu am reusit sa facem o plimbare cu tractorul dar o sa o facem in august cand ne-am propus sa mergem din nou pentru o saptamana macar.

Acum eu la servici, alerg sa rezolv totul pana joi ca vineri decolam spre cealalta vacantza.

O mini saptamana frumoasa!

Mergi la inceput