Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 ! (88)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonaa spune:
Buna fetele!
Felicitari Ana sa-ti traiasca fetele! Am vazut pozicile. 
Arturicii sunteti minunati. Cred ca a fost o vacanta pe cinste. Visez si eu la asa ceva dar mai dureaza pana voi avea parte de asa vacanta.
Ramona ai grija de tine si felicitari pentru baietel.
Darel multumim ca esti pe-aproape.
Eu am fost le eco si s-a vazut sacul gestational de 8 mm. Am 5 saptamani si 4 zile. Ma simt bine dar mor de somn.![]()
Salutari!

poze 1
poze 2
5+ Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
aramona spune:
Pupici tuturor!
Multumesc de felicitari!Atat am putut face...![]()
Noi ne doream pereche...si Doamne Doamne a stat cu fatza spre noi!!!
Indiferent ce va fi (in ipoteza ca medicul s-a inselat...), important e sa fie sanatos! Si va fi iubit de toti!
Layla, felicitari, ati progresat bine!!! Nu te ingrijora cu tachinatul...Maysa de ex. e foarte prietenoasa pana vrea cineva sa-i ia jucariile...e in stare sa se bata, musca, impinge...Binentzeles ca incercam sa corectam aceste apucaturi!
Ramonaa, felicitari! Am citit postarile tale...ma bucur pentru tine...poate le facem pofta si celorlalte mamici!!!
Ai grija de tine...chestia cu somnolenta e la ordinea zilei si la mine, desi sunt in luna a 5-a...si n-ar trebui, CICA...Sa nu zic ca si acum ma apuca gretzuri, stari de voma...La Maysa a fost nitzel altfel...asta e...Mai vorbim!!!
Andra, multumesc! Ce, doar voi sa aveti nazdravani???![]()
Oricum, parerea tuturor celor care o cunosc pe Maysa si o vad in actiune e ca ea face cat 5 baieti!!! Sotzul meu e convins ca Allen va fi mult mai cumintzel! Ca mai neastamparat nu vad cum!
Pupici!
Ramona (sapt. a 19-a)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
aramona spune:
Andra, era sa uit...
Eu am tuns-o pe Maysa duminica...a stat cumintica dar a trebuit si s-o alerg prin casa, ca-si pierdea rabdarea...
Noi avem noroc...ea e cretzulina...dc gresesc nu se observa asha tare!!! Avea deja ditamai claia in cap si fiind parul subtirel, in spate se incalcea rau...arata precum caltii, trebuia mereu s-o perii si sa-i umezesc parul sa se refaca carliontii!
Sper ca prin tunderea repetata a parului, acesta sa se regenereze si sa fie mai viguros!!!
HAi ca am fugit, papa!!!
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
buli spune:
Roxana, incearca sa-i scrii un mail, poate il verifica din cind in cind
Ramonaaaa, felicitari!!!
restul va pupam si mai aparem noi

Andra28 spune:
Mai sunt 4 ore si incepe concediul!!!!!!!!
He, he....si iata ce vreme frumoasa e afara.....!!
Azi plecam din Bucuresti, iar duminica suntem la Moeciu. abia asteptam si noi, dar mai ales piticul nostru care intreaba de o sapamana cand vine concediul.
Ieri l-am tuns la frizerie. Nu mi-a venit sa cred, s-a urcat cumintel pe scaun, a vorbit cu frizerita si cand totul s-a terminat....nu mai vroia sa plecam ptr ca era curios sa vada cum ii tunde si pe altii.
L-a fascinat masina aia de tuns, care pana acum reprezenta motivul principal al temerii lui de aceasta operatiune.
Deh,.. a crescut flacaul!!!!
O alta faza draguta se petrece de cateva zile, de cand il imbrac cu un costum de camuflaj. Are geaca (subtire), pantalon si sapca. e asa de incantat ptr ca multa lume il admira si il intreaba cate ceva si ii place ca se afla in centrul atentiei.Ieri, un domn l-a intrebat daca pleaca in Irak, iar el a raspuns foarte serios:" Nu in Ilak, la mamaia!"
Alt domn l-a intrebat daca are si pusca, iar el a zis: "Nu, da' am minge!"
Va pupic si va povestesc peripetii din concediu, peste doua saptamani.
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by aramona
SIIIIIIIII, acum.............vesti, vesti!!!!!!!
Mama Omidanu s-a inselat, e BAIETZEL!!!!!!!!!
E sanatos, miscacios de nu se poate... M-a bucurat mult ziua de ieri...
Se va numi Allen Cristian...Maysa Alexandra va fi suuuper incantata!!! La fel si noi, parintii!!!
Trebuie insa sa am grija mare de mine, colul e mult scurtat, si asta din cauza contractiilor dese din ultima vreme...daca situatia persista, poate va trebui sa-mi iau medical o perioada!!! Asta e!
“Tata Omidu’ “ va trimite pupici la burtici !
Si, daca doresti sa iti mai spu, iti mai spun: Maysa
nu are nevoie sa i se faca operatie. Pe cuvant ! Este doar o inflamatie locala care va trece destul de repede daca o sa-i dai asa:Propolis 7 picaturi / zi zilnic, seara, tinut in gura cat mai mult si apoi inghitit. Spune-i direct ca o sa amorteasca un pic limba si ia si tu cu ea, sa nu refuze.... iar suplimentar, spune-i ca o sa scape de durerile din gat in cateva zile, cam 2 saptamani zic eu.
Oricum, propolisul sa-l ia zilnic cam 3 luni sa dispara problemele locale.
In plus, Tusimun – cate 20 picaturi de 2 x / zi pus in ceai de fructe de padure caldut indulcit cu putina miere de albine de tei. Zilnic, 2 saptamani.
Iar daca o sa o ungi in strat subtire pe fata anterioara a gatului pana sub urechi cu Crema de Musetel, zilnic de 2 x, 3 saptamani, ai sa vezi ca o sa uitati de operatie - parerea mea !
Suplimentar, pusi de la mami si de la tati o sa-i faca bine ! Si o sa-i placa si ei, si voua
Va tin pumnii sa va faceti bine cat mai repede.
Inainte de a fugi
, am si pentru tine un sfat: intra la linkul meu cu “6 tehnici...” si fura de acolo Tehnica zambetui si Mangaierea..... o sa-ti foloseasca mai mult decat crezi acum.Pupici la burtici
!Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
DARAEL spune:
Va asteptam la un nou capitol cu si despre copii, dragalasi poznasi de ian-febr 2004:
Continuarea este aici!
Sa cresteti mari, frumosi si cuminti
!
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein