Bebelusi de martie - aprilie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

ana sanatate multa Evei. Cred ca e ingrozitor sa-ti vezi copilasul suferind asa! Va trimitem multi pupici virtuali si un pentru tine sa razbesti cu brio!
gabrianah ma bucur ca micutul se simte mai bine. Imi imaginez ce distractiv trebe' ca afost clovnul ! Ma bucur ca o sa va reintregiti familia.
gegea sanatate multa Dariei!
pisicuta te rog mult sa-mi spui numele linkului cu oferte pentru Croatia. Ne bate gandul sa optam pentru a merge acolo si ,daca bine-mi amintesc,tu spuneai ceva de o oferta profitabila. Multumesc anticipat. La Teo mergem pt ca in vara,am chemat-o la noi acasa. A fost cu caravana "Vrei Teo,ai Teo!". Mie-mi placea si-mi place mult si vroiam neaparat s-o intalnesc.. Am scris,ne-au selectat, au venit si filmat la noi. Ei...de pasti vor face o editie speciala cu prietenii din tara.
Chiar...cica trebuie sa ducem ceva reprezentativ banatului(bautura,mancare),tema emisiunii fiind Sarbatoarea Invierii. Ce zbenga de mancare sa ducem de la 1000 km departare? Si...apoi io fiind din ardeal...nici obiceiurile de aici nu le prea stiu. daca aveti idee de obiceiuri dragute,nu neaparat numai din banat...va rog mult de tot sa-mi spuneti

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

"LA MULTI ANI !"Adina Nicoleta * Giliutza

Fetelor,sant tare suparata.Dora are viermisori si ne tratam si noi pe langa ea. Eu mereu ma ingrijoram ca ea nu prea lua in greutate,dar sotul meu radea de mine(spunea ca sant exagerata).
I-a dat ei tratament pt.5 zile.Dupa 2 saptamani repetam tratamentul.

Stie cineva sa-mi spuna daca se elimina repede?Se v-a vindeca repede fata mea?

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Andira si Dora face la fel.Cred ca toti copii au asemenea manifestari.

Ninocikap a mai trecut cucuiul?

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ionela, nu stiu ce sa zic despre viermisori. Stiu doar ca si Caramella a trecut prin asta cu Alicia, poate te va ajuta ea cu un raspuns. Sanatate multa!

Mamacita, multumesc.
Referitor ls intarcst, eu felicit orice mama reuseste sa faca acest lucru fara sa sufere micutul. La noi, ma repet, sunt semne clare ca trebuie sa mai asteptam. Asta e...

Ieri ma plangeam ca micuta nu mai papa nimic, dar azi a reinceput incetisor si cu fiecare lingurita pe care o papa, inima mea de mama crestea si dadea sa iasa din piept. Dimineata nu a vrut decat 3-4 biscuiti, la pranz a ras insa un castronas cu orez si mere coapte, iar seara a papat o banana si biscuitei cu ceai de menta. Sper ca suntem pe drumul bun, pentru ca m-a disperat cu refuzurile ei la orice incercam sa-i dau sa pape.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

N-am mai apucat sa va scriu ieri ca am petrecut noaptea in spitalM-au luat niste dureri cumplite de burtica(printre ele si contractii vazute ulterior la ctg),nu puteam respira si nici sta in picioare.Asa ca am mers pana la spital pt ca nici cu no-spa nici cu magneziu nimic nu se ameliora!Si mai aveam si senzatii de voma.Mi-au bagat un supozitor,mi-au dat niste Buscopan
(care cred ca e un corespondent al Scopantil-ului(m-am uitat eu la excipienti la ambele ca mai am niste Scopantil de la Bubu care expira in nov;chiar,pot sa mi mai pun cate un scopantul la dureri mai naspa?mentionez ca -l am de la o dr ginecolog din Ro,deci recomandat,nu din burta))si au zis ca intr-o ora maxim 2 daca nu e nici o ameliorare va veni dr(vbise cu el la telefon moasa inainte).Oricum noaptea sa raman acolo sub observatie.(a vrut sa-mi bage perfuzie dar am venele f subtiri si dupa ce m-a ciuruit in mana a renuntat si mi-a dat tablete)In fine,in vreo ora mi-a trecut si am dormit in vreo 2 reprize,la 7 a venit Fritz ,m-a vazut si mi-a dat verde acasa.Am ajuns inainte cu juma de ora sa se trezeasca Bubu(creca muream daca ratam trezirea).Azi a fost mai bine,burtica a fost tare dar nu tot timpul si n-a durut.Abia acum pe seara am luat un no-spa ca am umblat vreo ora jumaŽ la plimbare cu Bubu si soacra.

Scuze ca sunt off-topic,dar stiti ca eu nu m-am dus la gravidute,prefer statorniciasi nici nu ma puteam desparti de voi

Pupacesc poporuŽde bebeluci si mamicute si sa nu va supi ca nu pot sa va raspund in parte.
Urez din inima LA MULTI ANI sarbatoritilor si scuze de intarziere!
O:
copilasii vostri papa cu bucatele???Bubu inca nu ,desi molfaie painica singur,dar la alte incercari(cu mar de ex)musca si apoi se ineaca ,nu mesteca.Am mai incercat borcanase cu bucatele,uneori merge dar alteori vomita-asa ca mi e teama sa incepem si noi ca lumea.Ziceti-mi cum procedati si ce le dati voi (cu) bucatele.
10x
p.s. ieri dimi am fost si cu bubu la luat sange si el dragutul ma mosteneste pe mine(are vene fff subtiri)si a trebuit sa -l intepe de 2 ori si sa vina 3 asistente ca plangea d emama focului.si eu pe langa elMarti-miercuri avem rezultatele,sa vedem daca e intradevar vreo alergie.
gata,am fugit sa i facem baita.Mai trec

Mergi la inceput

Zuzu, multa sanatate si Dumnezeu sa te aiba in grija, iar Missy sa astepte deadline-ul la caldurica!
Referitor la papat in bucatele, nici Daria nu prea papa decat paine, banana si biscuitel. De cate ori am incercat sa nu-i mai pasez legumele si carnita, ci sa i le tai maruntel cu furculita, masa e un esec total. Le ia in gurita, molfaie cat molfaie si apoi se ineaca. Nu inteleg unde e secretul, dar la cat stres am indurat zilele astea (aproape o saptamana fara mancare), ma multumesc sa manace oricum, numai sa manance. lui Bubu!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

cool daria,succes la emisiune,din pacate nu cred ca o sa va vad,dar va facem galerie oricum.eu nu am oferte pentru croatia,ci pentru Bulgaria-Albena.daca te interseaza iti dau.
Ionela nu am exact exact cunostinte dar eu stiu ca trec destul de repede,vor fi eliminati in materia fecala datorita medicamentatie.nu te ingrijora.o pupam pe dora sa se faca bine repede.

m-am hotarit sa va zic meniul nostru de regim:
7.00-200 ml(lapte 100ml+100 ml apa de orez)
10.00-la fel ca la 7
13.00-orez cu carne de pui si o banana
17.30-200ml(lapte 120ml+80ml apa de orez)
20.00-250 ml supa morcov
22.00-200 ml amestec ca la 17.30
si 10g glucoza amestecata in fiecare portie de mancare.

multa sanatate la toti bebei.

noapte buna!

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

buna mamici,

ionela, cum te-ai prins ca dora are viermisori? ai "observat" ceva pe undeva sau ai dus-o la analize?

andira, ale mele se uita in ochii mei si fac exact ce nu au voie.
buna ideea cu morcovul si albitura in pateul de ficatel. eu il frec numai cu un pic de unt. Livia maninca dar Maya nu vrea sa il vada. poate daca adaug morcov si albitura il maninca si ea. nu cred ca e gustul care nu ii place pt ca maninca ficatel cu legume, nu il vrea pe piine.

Maya mai are o ciudatenie. ii pun brinza topita pe piine prajita si nu o vrea, scuipa bucatile din gura. daca ii dau separat brinza topita cuburi si piinea prajita bucatele, si i le bag pe rind in gura, le maninca. stiti cum e cu gustul omului.

meniul nostru de ieri a fost:

7 -lapte, cam 150
9 -cereale cu fructe
13 -pui cu legume si desert mango bucatele, plus suc de mere
17 -piine prajita cu piept de curcan
20 -nimic (de obicei e iaurt dar au mincat mult la 5 si am sarit peste masa asta, le-am dat suc)
22 -lapte, cam 150

azi au avut

7 -lapte (nu stiu cit ca eram la servici)
9 -cereale cu fructe (altele decit ieri)
13 -peste cu legume si desert ananas bucatele, plus suc de portocale
17 -piine prajita cu brinza crema
20 -vreau sa le fac paste cu lapte, sa vedem daca maninca
22 -lapte, daca mai au chef.

mamacita, eu le tin in brate, si spun "click, click" de fiecare data cind taie unghiera. ele sint f curioase sa vada ce le fac. nu am avut pina acum probleme. cind le spun : "hai sa faca mami click, click" asteapta cuminti si se uita atente la fiecare unghie pe care o tai. procesul se desfasoara cind ele sint in high-chair, de obicei dupa masa de prinz. sper sa le tina tot asa.

zuzu, ai grija de tine.

gegea, bina ca maninca, chiar si biscuiti. si daca bea numai lapte e bine, ii revine ei pofta de mincare.

soacra-mea alearga dupa fete prin casa cu mincarea si s-a suparat ca i-am spus ca eu nu ma de gind sa fac asta. e adevarat ca daca nu le pacalesti nu maninca tot, dar poate le-a ajuns. miine socrela pleaca si preia mama stafeta. sper ca pe mama sa o conving sa nu indoape copiii. am observat ca daca nu maninca bine la o masa, la masa urmatoare rad tot, uneori pling ca vor mai mult. o fi o strategie proasta sa le las sa manince cit vor?

ana, sanatae multa micutei. cum a reusit sa faca varicella (sorry ca intreb, poate ai mai scris dar nu am apucat sa citesc din urma). fetele primesc sapt viitoare (la 15 luni) vaccinul de varicela.

pupici la toate si sanatate multa la bolnaviori. ne vedem luni ca pe weekend nu apuc sa scriu.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***

Mergi la inceput

Mamacita, nu am zis nimic in legatura cu taiatul unghiilor, pentru ca si la noi e o poveste intrega, pe langa faptul ca pe cele de la picioruse le tine adunate aproape mereu, exact ca tati. Eu reusesc in somnul de amiaza atunci cand deja e tarziu si trebuie sa se trezeasca, asa ca nu e mare paguba daca face ochisorii mari.

Lorelai, ciudateniile Mayei nu sunt singulare. La fel facea si a mea cand incercam sa-i dau painea in amestec cu iaurt si branza si toata mixtura asta cu lingurita. Ei, bine am incercat separat si le-a mancat cu pofta.

Noapte buna si multi pupici tuturor!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Thomas Daniel - Gabrielaveres. sanatate, fericire si noroc in viata.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput