Bebelusi de martie - aprilie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am si eu o intrebare, ca ma dispera Irina: mai e vreun copil care se propteste cu capul de patut???

Are o placere nebuna, si nu vrea sa inteleaga cand ii zic "NU". Ori se intrerupe putin si se uita mirata la mine, dupa care continua netulburata, ori ma ignora cu desavarsire. Eu ii spun frumos si pe un ton bland, dar vad ca fara efect.
Nu se intampla chiar asa des, dar nu reactioneaza in nici un fel la "nu".
Eh?...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

multumim pentru pupici sa treaca cucuiul mai repede, se pare ca si-au facut efectul ca abia se mai vede umflat. asa ca intoarcem pentru toti copii bolnaviori sa se faca repede repede bine.

Rrox si Mamacita multumesc de lamuriri... intradevar poate m-am agitat eu prea tare..dar si ea putea sa fie un pic mai explicita...

Ana71 multa, multa sanatate Evei, mititica de ea, speram sa inceapa deja sa se vindece bubitele.

Pisicuta si voua va doresc in continuare sa nu mai stiti ce e acela un spital.

Zuzunaki multa odihna si mai cere ajutorul.... daca nu ti se ofera de bunavoie. nu te poti descurca singura.

Daria abia asteptam sa vedem 2 frumosi la televizor.

Rrox a ajuns sotul bine ieri acasa...?

Ionela cum e rezultatul la analize...?

Gabrianah greu trebuie sa iti fie singurica si cu 2 copii. ma bucur si eu ca veti fi impreuna in curand.

Andira si al meu copil face la fel, nu baga in seama NU-ul meu, pe orice ton il spun... se uita la mine, eventual rade putin si apoi continua...

Adseana hai si pe la noi ca te-am mai descoperit pe un forum.... bv-am prins... si eu vizitez zilnic, de acolo am invatat sa fac o gramada de chestii gustoase.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Acum am reusit sa intru si eu sa scriu cate ceva. Am mai scris un mesaj lung alaltaieri, l-am lasat pe ecran deoarece am avut putina treaba, si a venit sotul meu si a inchis calculatriciul.C'est la vie!

Pupici multi pentru copilasii bolnaviori, sa se faca bine cat mai repede.

Ligia distractie placuta cu prietenii vostri!
Andirasi Alexia asculta doar cand vrea la NU-ul meu. Doar ca eu am o voce mai stridenta si cand ii zic NU cam ii atrag atentia, mai ales daca ridic si un pic tonul. Oricum nu se streseaza prea mult, de obicei se intoarce catre mine, rade si isi continua activitatea.
Ninocikap si alexia a cazut din patul mare de nenumarate ori, chiar o data am filmat momentul. Pana acum nu am curajul sa ma uit la caseta.

Gata trimit mesajul asta si sper sa intru si mai tarziu.

Va

Oana , Alexia si Maya din burtica 32 s+

http://photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ligia,multu ptr.raspuns!Eu n-aveam nici un semn in sarcina,chiar eram foarte ingrijorata ca n-o sa am lapte si mi-am dorit enorm sa-l alaptez.
Distractie placuta cu americanii!
andira,suna bine morcovul,ca nici lui Alexut nu-i place albitura.Voi incerca,multumesc.
andruzza,intotdeauna imi face placere schimbul de experientaV-am mai spus,dar nu-i problema,repet:paste steluta de la Barilla,nr 27,sunt fara ou si tare dragalase ca forma.Le fierb cu zeama de supa 10 minute si le amestec cu te miri ce:lapte,carne si legume sau numai legume etc.
andira,nici alexut nu asculta de "nu"si are reactia celorlalti copii,care vad ca-i tipica varstei:se uita,rade[de mine,probabil]si-si vede de treaba.Ba,cand ma vede ca vorbesc la telefon,se repede in cea mai mare viteza spre locurile cele mai prohibite:priza[pune manuta pe stecher si se uita cu un zambet obraznic in ochii mei,sa vada daca il observ si cum reactionez] si imprimanta de sub birou[din care trage prima foaie,pastrata special pentru el si superciufulita,deci].

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, thx! Sunt sigura ca ai mai spus, dar este atata informatie zilnic aici ca ar tre' sa iau notite

Ref la NU, eu evit sa-l folosesc. De cate ori s-a lovit i-am tot repetat buba, buba, ca acum stie ca e de rau. In loc sa-i spun NU_I VOIE, ii spun FACI BUBA si pleaca daca e intr-un loc mai periculos sau face te miri ce.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

andruzza,eu de cand ma stiu in materie de bucatarit imi iau notite,chiar si la propriile idei,pentru ca altfel nu pot sa repet bunatatile,iar neuronul meu nu este elastic,sa poata retine totLasand gluma la o parte,eu chiar imi notez toate cele si imi place bucataria in termeni exacti-vorba ligiei,ca la programare-adica,timpi si cantitati exacte,chiar daca uneori mai aplic si metoda"din ochi".
Iar cu "faci buba"e o idee excelenta,corecta,dar care nu tine la catarul meu,la care intotdeauna "nu e voie"intra in aceeasi fraza cu"faci buba",ca si explicatie,iar efectul este cel relatat,chit ca de un milion de ori[a se citi cucuie]am plans la mami ca am facut buba,dar nu ne mai invatam minte.
De exemplu,apropos de chestii care nu tin[si care ma enerveaza si ma seaca de imaginatiein cautarea de solutii],este epopeea taiatului unghiilor.In somn nici nu se pune problema,niciodata,nici in cel mai adanc somn,nu am reusit sa taiem mai mult de o unghie si sa nu se trezeasca-aici seamana cu mine,ca eu dorm iepureste,dar stiam ca bebelusii dorm altfel,ma rog.Cand era mic de tot,i le taia ta-su in timp ce sugea,acum insa nu mai suge atat de mult si de lacom ca sa nu-l distraga si sa nu-l enerveze taiatul unghiilor.O vreme a functionat distrasul atentiei,ori tati singur,ori cu ajutor subsemnata.Acum nici asa nu mai sta.am incercat asta-seara chiar si cu televizorul:nimic nu a fpost asa interesant incat sa uite ca ii taiem unghiile si lui nu-i place treaba asta.S-a zbatut,a plans ca un apuicat de zici ca-l taiam pe viu,pana la urma cu restrictionare fizicai le-a taiat.Dar asta nu e o solutie de durata,nici de dorit,si nu mai stim cum sa procedam.O sa-l lasam cu unghiile pana la majorat.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, imi mai notez si eu cate o reteta ceva, dar imi mai scapa multe chestii utile. Eu am noroc la capitolul taiat unghii. Eu i le-am taiat doar prima data cand l-am adus acasa, in rest numai Bogdan i le taie; stau aman2 pe fotoliu, Bogdan ii povesteste, Rares sta cu gura cascata si asa reuseste ushor sa i le taie. In schimb, eu la schimbatul pampers-ului innebunesc . Intai tre' sa butonez la tv sa gasesc ceva reclama sau teleshoping ca sa stea si el linistit sa-l pot sterge. Daca mai are rabdare sa-i pun si pampers-ul mare noroc; ma descurc bine cu let's go.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

mamacita, eu nu stiu exact ce cantitate de laptic elibereaza sanii mei zilnic, dar la cata pofta are Daria cand e la san, tind sa cred ca mai e ceva. E adevarat ca si eu ma bazez si pe lapticul din cereale, pe branzica si iaurt (dar asta in zilele ei bune, ca acum nu e cazul )
Cred insa ca momentul intarcarii nu e aproape la noi. Pur si simplu, adora sa pape la san, daca e mai agitata, sanul o linisteste foarte bine si ii reda zambetul si dispozitia. Daca as face-o, ar insemna sa o fac sa sufere prea mult si nu vreau asta. Stie unde e sanul si daca are pofta, se aseaza langa mine si ridica tricoul si de indata ce localizeaza tinta, se arunca cu o viteza si incepe sa suga si e asa captivata de ce face si mai si suspina... ce mai, tabloul e minunat (mai putin partea cu muscatul sporadic) si merita printesa mea sa mai prelungim perioada asta care ne uneste atat de mult.

Din pacate, Daria s-a pricopsit acum cu o diaree si nu pot sa o pun decat pe seama antibioticului (probabil) care i-a distrus flora intestinala si acum avem de tras. Ii multumesc insa lui Dumnezeu ca a papat orezul cu mar copt.

ca plange
si poate pe mai incolo!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

andruzza,multu pt raspuns;din pacate,cum spuneam,nimic la tv nu-i atrage atentia atat de mult,iar povestile si cantatul vad ca nu mai au efect
gegea,si lui alex ii place sa suga,dar parca i-a scazut interesul,il preocupa mult mediul inconjurator,de aceea am profitat sa initiez intarcarea.Oricum,inca suntem pe doua alaptari,dim si seara.
Cat priveste diareea Dariei,eu am mai spus,cand a avut Alexandra adseanei diaree,dar repet si de o mie de ori,no problem.Odata cu antibioticul trebuiau sa-ti dea Biotics pentru copii sau iaurt,ca sa nu-i dea flora peste cap.Asa ca pofta mare la iaurt,foloseste-ti toata puterea de convingere.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Adina!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput