Super poznasi de iulie-august 2004 (169)
Raspunsuri - Pagina 9
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
Printre picaturi intru si eu sa va salut si sa vad ce mai faceti si ce mai ziceti...
Eu sunt in cautari de programe de slabit (pe care sa le folosesc in paralel cu dieta) si ieri am fost la un cabinet care s-a deschis la mine in cartier sa vad ce ofera ei pe acolo. fetele tare dragute, chiar mi-au facut o demonstratie pe mine ca sa vad cum functioneaza respectivul aparat (un fel de vacuum combinat cu un masaj efectuat mecanic) care cica ar ajuta la subtierea stratului de celulita. Cred ca pina la urma o sa-mi iau un abonament combinat cu ceva impachetari de creme termice si dublate de sala si piscina plus o dieta mai putin drastica (ca de astea nu mai pot sa tin) sper sa dea ceva rezultate pina in vara - adica sa scap de mare parte din cele 15 kg pe care le vreau eu eliminate...va tin la curent...
Sa va zic ceva - v-am mai spus eu ca lui Stefan ii place muzica si de cite ori aude ceva melodii, se apuca sa danseze. Daca insa ma apuc si eu sa fredonez sau sa cint versurile respectivei melodii, de fiecare data, fara exceptie, se pune pe un plins de zici ca s-a-ntimplat vreo nenorocire... Nu zic, sunt afona, dar chiar sa-i dau asa reactie??? In tot cazul ma face sa-mi inchid gura, moment in care se potoleste si el ca prin farmec si se apuca iar de dansat...![]()
Am rezolvat si problema cu sandalutzele de plastic - i le pun cu niste sosete subtiri si nu mai pateste nimic la talpitze asa ca poate lipai in voie prin casa!
Rain - pupam moata sa-i treaca repede raceala!
Dana - imi pare rau de mama ta ca s-a simtit rau - sper ca ii este mai bine acum. Nici nu vreau sa mai vorbesc de sistemul sanitar de la noi - degeaba il criticam ca eu vad ca nu se face nimic si cei afectati ramin tot pensionarii...
Daria - la fel fac si eu cu Stefan ca altfel nu intelege - cind ma trage de par il trag si eu si se potoleste ca prin farmec - nici nu trebuie sa-i mai spun nimic!
Alice - am vazut si pozele cu Gizmocea - pupam copil frumos! 
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Alice, credeam ca sunt singura paznica de WC- Matei are deja experienta bogata, mi-a aruncat incarcatorul de la telefon, linguri, jucarii, sulul intreg de hartie igienica, asa ca am distractie. La noi, cum e liniste in casa si nu e sub ochii mei, se intampla sigur ceva de genul asta!
Cred ca ai nostri copii sunt vorbiti, pe cuvant! Aseara a inceput si Grasu' sa dea palme dar inca n-am ajuns la rand, l-a batut bine pe cumnatul meu care, bineinteles, se topea de ras. Matei, incurajat, a inceput sa-i dea cu sutul, cu pumnul.... Si va topiti de ras daca il vedeti cum spune la toata lumea ca tata il bate cu pumnul! Si, saracul, o palma n-a luat inca! Soacra mea era sa lesine cand l-am intrebat cu ce-l bate tata si i-a zis hotarat"pumnul" si i-a arat si obrajii, ca acolo il bate ![]()
Ieri am experimentat si eu vorbitul "serios" de la nivelul lui dar m-a luat rasul cand l-am vazut cum se uita la mine strengareste si m-a si pupat, asa ca, adio educatie!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
cristalina spune:
Macar stau sa le vorbiti...Maria imi intoarce spatele si pleaca! Pur si simplu nu ma baga in seama!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Salutare
Am intrat si eu in legalitate cu netul asa ca m-am scos.
Mitzura eu i-am facut o supa concentrata de morcovi, i-am pasat dupa aceea iar in amestec cu banana a iesit la blender un nectar de fructe super, ca a mea imi cerea suculetz zilnic!Iar mancarea ei vreo 3 zile a fost supa cu piept de pui, orez si morcovi,ii puneam mai multa carne ca sa aiba gust, iar dimineatza paine prajita cu branza de vaci.
Liliana si eu cred ca ei sunt seriosi doar cand fac poze,eu ca s-o fac sa rada ma stramb in spatele lu' tacsu care face poza, dar de ce sa nu recunoastem este un bun motiv sa incepi razboiul cu tati ca sa fiti impreuna cu puiutul!!!
Olivia noi pentru imunitate am luat in septembrie Tamiflu(timp de 5 zile 1/2 ml la 12 ore) si din 2 in 2 luni cockteil de vitamine si Ca(avem un pic de rahitism)iar din august 2005 si pana in prezent nu a facut deloc febra sau rosu in gat(a facut in martie febra de la enterocolita)
Azi mandruta mea face un an si 9 luni, am fata mare numa buna de maritat!!
La noi nu merge nici o metoda supernani,doar cea cu coltul de rusine a mers o vreme,asa ca tati deja zice ca nu ma impun in fata copilului.Da ce sa-i faci ca nu stiu cum,cand am fost in vizita la un baietel de varsta ei,mami al lui l-a luat de ciuf,iar Maria mea a doua zi si-a adus aminte si-mi spunea si mie sa o iau de ciuf ca pe Armand.
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
szivarvany spune:
Cristalina - poi sta ca o tin de ambele maini si-mi bag nasul in nasul ei 
Leeloo - super, sa nu ratezi salonul ! 
Roberta - s-au vorbit claaar ![]()
IoanaG - sa-ti traiasca mandra ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Roberta,
!!! La mine cel mai fain a fost intr-o zi cind ne grabeam sa iesim afara si il imbracasem pina sa ii pun caciula si l-am lasat doua secunde sa ma pieptan la baie ... asa ca a venit cu caciula dupa mine si tzap ! direct in veceu cu ea !!!![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
ina32 spune:
Si eu fac la fel cu Radu, ma cobor la nivelul lui cand il "biciui" da' atunci se aseaza si el pe vine, imitandu-ma
. Si devine asa de dificil sa-mi pastrez coerenta discursului ....![]()
![]()
Roxana-din surse anonime dar demne de incredere am aflat ca n-ar mai fi zapada prin Poiana (decat ramasite murdare pe margini, da sper sa apucam sa le strangem pana descinzi tu
). Sa inteleg ca vii cu Pat?
Acu e cam innorat, in jur de 15 grade (care vor migra catre seara, dupa cum ti-am mai relatat
). Da tarziu plecati din C-ta...
Iti trimit pe pm nr meu, poate reusim sa ne vedem...
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
roxanaz spune:
hihi Ina saru mana. e mai bine ca nu e zapada ca ma gandeam la mocirleala...si la schimbat de 3 ori pe zi pantalonasi. da, venim cu Pat care va sta fff fericit cu tati. (sper :))
Gabi da, da, bafta la salon si slabit! eu nu stiu inca daca slabesc sau nu ptr ca am facut doar 3 sedinte din fiecare dar dupa aia e supeeer bine! te simti super relaxata
si da, poate un post de junior sales ptr Pat ar fi potrivit :))))
Pasarike pupam cuscra, sper sa ne intalnim!
cristalina spune:
roxi...distractie maxima la toata familia! :)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi